HEMIJA
Početnik
- Poruka
- 46
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer ima meduza na Tasosu? Koliko plaza ima blizu Limenasa do kojih se moze otici pesaka?
Jer ima meduza na Tasosu? Koliko plaza ima blizu Limenasa do kojih se moze otici pesaka?
Tasos raj na zemlji, bili prosle godine u Perfariju, apartmani tassos preko Magica. Ja licno prezadovoljna i odabirom apartmana a i samom plazom jedna od najlepsih na Tasosu. Sve u svemu vecernje setnje smo koristili za odlazak do prelepog potosa, koji je na 10ak minuta pesice. Idealno je mesto za odmor i porodice sa malom decom, nebih ga preoprucila onima koji zele dobar nocni provod.
Isli smo nasim kolima i posto je ostrvo 100tinjak km, obisli smo ga tri puta. Ovom prilikom htela bih da se zahvalim svim forumasima, sto su realno opisali ovo ostrvo i stvarno ono sto sam ocekivala, jos vise sam i dobila.
Meduza nema, ali zato osa ima, dosadne su, jako, ali posle dva tri dana naviknes se.
srecan put svim onima koji planiraju ove godine na tasos, i nek slobodno pitaju tu sam da pomognem![]()
?????Da li je neko bio u Limenasu u vili ILIOS?
Da li je neko bio u hotelu Sirenes u Potosu?
mirarbi,
Tebi bi forum krstarice trebao platu da daje...
Svaka ti cast.
Mislila sam da idem u Sirenu zato sto imaju u ponudi dorucak za nesto malo vece pare nego ovi sto samo daju smestaj. Otprilike za neki 200 eura izadje skuplje ali za cetvoro. Tako da kontam da bas i ne mogu da doruckujem tamo za manje para, 10 dana nas cetvoro imajuci u vidi koliko mi jedemo:?.
Slazem se vama (i s tobom hasek) sto se tice plaze i ja ne volim guzvu na plazi, ali uvece volim da prosetam punim ulicama i sa prodavnicicama,...