milenaidaki
Primećen član
- Poruka
- 997
Mirabi, koliko je Sirenas udaljen od plaže u Potosu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pefkari-odlican izbor!Apartmani Tassos? Zar nije hotel Tassos? Da li to postoje i apartmani? Kako je bilo, da li si zadovoljna smeštajem. Da li su apartmani na samoj plaži? Mi smo porodica sa detetom i izabrala sam varijantu, kupanje i sunčanje u Pefkariju, možda malo švrljanje po dobrim plažama, a večernji izlazak Potos, Limenarija itd. Merkam par objekata za bazu u Pefkariju ili u Potosu. Mogla bi nešto da mi kažeš i o ovim apartmanima.![]()
Mirabi, koliko je Sirenas udaljen od plaže u Potosu?
Moras da se spustis tom ulicicom na cijem se pocetku Sirines nalazi (znaci nekih 100m), a zatim da skrenes u prvu ulicicu desno (oko 50m) i na plazi si.
Iz samog hotela se more ne vidi.
Pefkari-odlican izbor!
Radi se o apartmanima hotela Tassos, koji se nalaze na 100tinjak metara od samog hotela u pravcu Potosa, u masleniku, preko puta auto-kampa. Od prve plaze, plaze auto-kampa su 100-tinjak metara, a od palze kod hotela 200-tinjak. http://www.magic.org.yu/tasos.htm. Izuzetno su povoljni, prosle godine su od 10-20sept bili ispod 200e. Fantastican odnos cena/kvalitet. moj meil je iveza@verat.net, ako si zainetesovana za detaljnije informacije
![]()
Bojana, svi hoteli u Pefkariju imaju nesto sto Sirines nema, a sto je meni jako vazno - cim izadjes na terasu, gledas more i osetis njegov predivan miris. Krocis li ispred hotela, vec si na plazi i to jako lepoj. E, a to kosta.
Pronadji postove korisnice Beluttak. Ona je proslog leta, sa jos troje kolega s' posla, bila u Sirinesu u toj sobi 2+2. Mozda je to zapravo mala dvokrevetna soba sa dva pomocna lezaja, pa je zato ta cena. Mora da ima neka kvaka.
A vila ILIOS u Limenasu??? Zna neko nesto, ili ne????????????????
Vournelis plaža - lošija od gradske i Tarzanasa.
Drugo pitanje nisam najbolje shvatio, jer su i Makrijamos i Golden Bich na istoj strani, gledano iz Limenasa,
Ja idem na Tasos od 1.6- 21.6. Kakvo vreme moze da bude od 1.juna tamo? Nikad nisam isla toliko rano...ops:
Ljudi, hvala svima da pomoci. Suzili ste mi izbor na apartmane Tasos i hotel Sirenes, razmisljam. Da li u blizini apartmana Tasos ima prodavnica? Kad nije kasno da se pocne sa rezervcacijom?
Oooo-otkad te nije bilo ! Pozdrav Nikana !
![]()
Pozdrav i tebi! Olenjila sam se malo, ali posto vidim da ima puno pitanja nisam mogla da odolim, a da se ne ukljucim![]()
Ljudi, hvala svima da pomoci. Suzili ste mi izbor na apartmane Tasos i hotel Sirenes, razmisljam. Da li u blizini apartmana Tasos ima prodavnica? Kad nije kasno da se pocne sa rezervcacijom?
Ma da... ajde priznaj zasto te nije bilo mesecima...