Aleksina mama

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Cenjeni, moja drugarica je na moru u toj kuci skoro mesec dana,a ne verujem da bi tebi odgovarao termin krajem avgusta, kada je kuca slobodna. Jako je povoljan smestaj i u Dobrim Vodama, a i u Utjehi, to je sledece mesto prema ulcinju.
  Obe plaze su skroz ok. Utjeha, krupan kamen, obao, definitivno nije za decu, ako su mala... Dobra voda, kombnacija peska i sljunka, ok varijanta... Oglasi su prepuni smestaja tamo i dosta povoljno, samo pazite da vam se smestaj ne nalazi preko magistrale, onda cete imati bas mnogo da pesacite do plaze.
  ovde imate dosta ponuda smestaja u dobrim vodama...
  http://www.dobravoda.me/index.php?o...=category&layout=blog&id=44&Itemid=61&lang=en
  Ćao
  Našao sam slučajno ovdje na forumu jednu tvoju poruku u kojoj reče da je neka tvoja drugarica iznajmila cijeli kuću u mjestu Dobra Voda za samo 20 E??? Pa daj molim te uzmi broj od tih ljudi gdje bila pa mi posalji ako možeš na moj mail, jer ja sam iskreno govoreći slučajno upao jer sam tražio malo po netu ko šta priča o smještaju (ako ne onda barem ovde). Možda ima još neki broj jer ja uopšte nemam pojma koliko se kreću tamo cijene ni smještaja ni hrane itd.
  Ako ima kakvih informacija o tome da li ima plićaka tu na plaži jer idem sa malom djecom pa da ne bude dva koraka i BUĆ! Ali dobro, mogu se ja o tome raspitati i kod vlasnika kuće ako ti se ne piše.
  Evo moj mail vedran.vex@gmail.com
  Hvala unaprijed na tvom vremenu i pomoći. Hvala puno!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top