Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.313
Aaaaa, pa to i kazem retorika...
Nije zloban nego istinit..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije zloban nego istinit..

..meni je tu cudan momenat kad se desavao taj zlocin a desio se jer su priznali...kako je moguce da dva coveka istovremenoPoenta teme kasnije objašnjena je zbunjenost delovanjem polusveta....
I realno, kako objasniti nestanak devojčice, ali i svih dokaza postojanja na odredjenom mestu...pored toliko nauke, devojčica nije ubijena, a nije ni živa...nema je.
Nemoj još da rikneš, mnogima si zabavan....celovečernji monolozi imaju smisla u stand up nastupima...Jeste, ja sam glupan koji ne ume da razmislja logicki , sta god hoces da spinujes...
Stojim na usluzi , kao i uvek,
Vreme ce proci i bez mene kao ucesnika u potrebnim zakljuccima..
Mnogi priznaju neki zločin, pa se mnogo kasnije ispostavi da nisu krivi...šta ako su naterani da priznaju što mene ne bi čudilo....onda bi to bio zločin, znači opet zlo koje se gomila od njih dvojice na oca i brata, pa na islednike do foreznike...da ne pominjem oca i majku...izgubiš dete i odeš na more?..meni je tu cudan momenat kad se desavao taj zlocin a desio se jer su priznali...kako je moguce da dva coveka istovremeno
pocine zlocin, jedan davi drugi gleda a ostali pristanu da budu saucesnici u prikrivanju..
Sta se desilo, kakvo ih je zlo spopalo, odakle to zlo, sta ga je potaklo, gde je spavalo...
Sa ovim se mogu sloziti.Ma samo svrsavaj, to su balkanski nivoi, nista to mene ne tangira...sluzim za zaebavanje ceo svoj zivot, pa mi nije nista neobicno...
Logika i intelekt i balkan ne idu zajedno , to sam video odavno..
Mnogima zadaješ težak zadatak, a baš su mislili da je prijatno na filozofiji....Ovom temom bavili su se mnogi filozofi: Platon, Nice, Heidegger, Kant i Hegel...
Bavili su se i psiholozi cak i umetnici jer je to podrucje koje nam daje uvid u mracnu slozenost ljudske prirode
tj. dualnosti u coveku...
Da li bi zahvaljujuci ljudskoj prirodi, odsustvo autoriteta covecanstvo dovelo do haosa
jer ne mozemo izbeci cinjenicu da je u svom prirodnom stanju covek ustvari najcesce vodjen
sebicnim interesima, nasiljem i strahom?
Da li su zlo i destruktivnost ustvari deo ljudskog bica ili rezultat spoljasnjih okolnosti?
..sad mi zao...Mnogima zadaješ težak zadatak, a baš su mislili da je prijatno na filozofiji....
Objašnjenje bilo koje stvari ili pojave je uvek u pronalaženju njenog uzroka. Zato što je logično da ništa ne može ni da postoji, ni da se desi se bez uzroka.Šta inače treba tu da se podrazumeva.Pokušavaš da mi objasniš da se zlo ne radja u umu nego postoji kao samostalni entitet koji zaposedne neko biće?
Instiktima, sebicnim interesima i strahom - ne nasiljem.sebicnim interesima, nasiljem i strahom?
Da li su zlo i destruktivnost ustvari deo ljudskog bica ili rezultat spoljasnjih okolnosti?
Nestanak autoriteta nužno stvara nove autoritete, novi autoriteti stvaraju novo društvo, ali svi zajedno polaze od univezalnih premisa, pa i morala, bilo u negativnom ili pozitivnom smeru koji god on bio...Ovom temom bavili su se mnogi filozofi: Platon, Nice, Heidegger, Kant i Hegel...
Bavili su se i psiholozi cak i umetnici jer je to podrucje koje nam daje uvid u mracnu slozenost ljudske prirode
Da li bi zahvaljujuci ljudskoj prirodi, odsustvo autoriteta covecanstvo dovelo do haosa
jer ne mozemo izbeci cinjenicu da je u svom prirodnom stanju covek ustvari najcesce vodjen
...Da li su zlo i destruktivnost ustvari deo ljudskog bica ili rezultat spoljasnjih okolnosti?..."Ovom temom bavili su se mnogi filozofi: Platon, Nice, Heidegger, Kant i Hegel...
Nisu deo svakog ljudskog bića. Ali nekih jesu....Da li su zlo i destruktivnost ustvari deo ljudskog bica ili rezultat spoljasnjih okolnosti?..."
Ne mozes tako , jer ljudi cine mnoga zla nesvesno , ili polusvesno , a to polusvesno je tako cesto da je neverovatno , a dupe je dupe, nema pojma sta radi..Nisu deo svakog ljudskog bića. Ali nekih jesu.
Postoje ljudi koji nisu zli ni destruktivni ni u ratnim ili drugim ekstremnim okolnostima.
Zlo bi bilo kad svesno povređuješ nekog zbog ličnog zadovoljstva, koristi, besa, osvete...
Destruktivnost bi bila kad iz hira, sujete, besa miniraš, saplićeš, rušiš a ne daješ ništa zauzvrat. To postoji i u komunikaciji.
U ekstremnim situacijama čovek može da pravi greške, ali one ne moraju da bude zlo ni destruktivnost.