Pesadinac
Aktivan član
- Poruka
- 1.426
Nije ih bilo 100 iljada?Radi se o studentima koji došli peške, njih je bilo možda par stotina, ne znam tačno. Ostali koji su došli vozom imaju povratne karte.
Lepo!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ih bilo 100 iljada?Radi se o studentima koji došli peške, njih je bilo možda par stotina, ne znam tačno. Ostali koji su došli vozom imaju povratne karte.
Lepo!![]()
Na čemu si ti da mi je znati.Da brine me. IZ EU nista nije doslo dobro, samo bombardovanje. Ne trebamo kulturno, tehnoloski ili pravno da se ugledamo na EU. Trebamo da se ugledamo na Rusiju, jer su vrednosti Rusije buducnost Evrope i Srbije. Tradicionalizam, militarizam i cvrsta ruka vlasti. Putin je demokrata veci od Makrona ili Angele Merkel ili Bajdena, sto znaci biran od naroda da radi za narod, a ne za tajkune.
Srpski taksisti su pokazali pravi antihuljizam.Uvek je narod složan kad su protivnici hulja, Porfirije d.o.o. i sNstaljinizam.
Sad ce friske vesi ... ccc, budi strpljiv.Nije ih bilo 100 iljada?![]()
Videh ga malopre ne tv-u. Deluje vrlo negotovo.GOTOV JE!!!
Deluje vrlo Gotovo.Videh ga malopre ne tv-u. Deluje vrlo negotovo.
On je u nokdaunu i sudija mu broji.Deluje vrlo Gotovo.
Ajde više!
PEDALA iz našeg ns i ne vracajte se
да јуче.
A sta je to bilo u Nisu sto mu ne mozete zaboraviti?...kakav je to Dupli zrak od Bjelogrlica...ali, proslo mu je ...koska koja ima negativni odjek...niko mu Nis nije zaboravi
...ko treba da zna Taj zna...a, jesam li ja bio Tamo irelevantno je...malo smeta ova tvoja civavost,,,A sta je to bilo u Nisu sto mu ne mozete zaboraviti?
...da li si bio tamo?
Tabloidi su zlo.
Sta ti smeta? “Civavost”? Sta je to?I ...ko treba da zna Taj zna...a, jesam li ja bio Tamo irelevantno je...malo smeta ova tvoja civavost,,,
...trazis da objasnjavam i dokumentujem nesto sto se zna...cudi me da je to proslo studentima ali vagaju to Oni sigurno jer vidim da njihovo reseto je zaista pogusce...Sta ti smeta? “Cvavost”? Sta je to?
Ne brinem za njih....trazis da objasnjavam i dokumentujem nesto sto se zna...cudi me da je to proslo studentima ali vagaju to Oni sigurno jer vidim da njihovo reseto je zaista pogusce...
Vlast je ona koju izaberu na izborima. Ne svidja se ni trumpova vlast skoro polovini amerikanaca, makronova i preko polovini francuza. I oni misle da je i trumpova i makronova vlast nakaradna, pa sta, uvek opozicija misli da je vlast nakaradna, to im je u opisu posla.Ne brinem za njih.
Vise za ove zadrte podrzavaoce nakaradne vlasti. Oni su svesni sta znaci ova energija na ulicama I nemaju resenje.
Stala sam sa citanjem kod tvog poredjenja izbora ovde I u USA.Vlast je ona koju izaberu na izborima. Ne svidja se ni trumpova vlast skoro polovini amerikanaca, makronova i preko polovini francuza. I oni misle da je i trumpova i makronova vlast nakaradna, pa sta, uvek opozicija misli da je vlast nakaradna, to im je u opisu posla.
Kakva energija na ulicama, pustice vas ovako beskonacno kao i svih prethodnih puta, dok ne krene osipanje. Ako pocnete fizicko nasilje, dobicete kao i svuda u svetu suzavac i ostalo.
Ako cete da se borite za bolju kontrolu.izbora, potpunu kontrolu, vise stranih posmatraca, otklanjanje prostora za mahinacije svih vrsta, puna podrska.
Za ovo orgijanje po ulicama, djuskanje, prasice, kolca .![]()
Poredis izbore u normalnim drustvima i autokratiji.Vlast je ona koju izaberu na izborima. Ne svidja se ni trumpova vlast skoro polovini amerikanaca, makronova i preko polovini francuza. I oni misle da je i trumpova i makronova vlast nakaradna, pa sta, uvek opozicija misli da je vlast nakaradna, to im je u opisu posla.
Kakva energija na ulicama, pustice vas ovako beskonacno kao i svih prethodnih puta, dok ne krene osipanje. Ako pocnete fizicko nasilje, dobicete kao i svuda u svetu suzavac i ostalo.
Ako cete da se borite za bolju kontrolu.izbora, potpunu kontrolu, vise stranih posmatraca, otklanjanje prostora za mahinacije svih vrsta, puna podrska.
Za ovo orgijanje po ulicama, djuskanje, prasice, kolca .![]()
Ako je i ukrao, max 1%. Kao sto rekoh puna podrska da se poostri kontrola izbora, vise stranih posmatraca, vise svega u smislu kontrole sto vam padne na pamet. Zaista podrska.Stala sam sa citanjem kod tvog poredjenja izbora ovde I u USA.
....
Ako mozes, zakljuci zasto.
Da zabranis one koji imaju 50% pa posle ti da pobedis? Dostojno citata iz legendarnog Alan Forda. Naprosto genijalno.Poredis izbore u normalnim drustvima i autokratiji.
Nazalost, to nije moguce poredjenje.
Izbori u Srbiji mogu tek posle zabrane SNS-a i SPS-a, i lustracije jedno 1000 najjacih SNS-ovaca i ostalih mafijasa.
Tek onda i posle toga mozes da pocnes da poredis USA i Francusku sa Srbijom.
Svestan si toga da izbori nisu bili demokratski.Ako je i ukrao, max 1%. Kao sto rekoh puna podrska da se poostri kontrola izbora, vise stranih posmatraca, vise svega u smislu kontrole sto vam padne na pamet. Zaista podrska.
Ali i vi sami znate, mada nikad necete priznati da bi vas i tad ocerupao. Da Djiki i Marinika broje glasove, opet bi dobio, bilo bi i njih blam da mu skinu 20-25%..
To sto ste vi bucni na ulicama ne ponistava glasove po unutrasnjosti, penzionera, radnika, seljaka, kog god. Ona tiha vecina, drugim recima.
Autokrata i diktator koji imaju 50%?Da zabranis one koji imaju 50% pa posle ti da pobedis? Dostojno citata iz legendarnog Alan Forda. Naprosto genijalno.![]()
To su suplje reci, subjektivno misljenje, parole , kako god ti drago. On je dobio izbore koje su priznale SVE, drzave sveta. I USA, i EU, Rusija, Kina, Izrael, ma svi zivi.Autokrata i diktator koji imaju 50%?
Shvatas li ti da je nebitno da imaju i 150%?