Taksisti u 13 sati kreću iz Beograda po studente u Novom Sadu

U mladosti sam se družio sa RAD-ovcima
Kad god bi imali utakmica protiv slaninara oni bi lepo nažickali pare kod SKC-a u Manježu za alkohol i voz
Narod Beograda finansirao a ne ovi šte se kite da su Beogradjani a nisu, muka od takvih žutu banku izvući, pre će ti dati pozadi da mu turiš samo pare ne pominji

E ali mladost ludost pa sve pare koje preteknu potroše na alkohol i ostanu kratki za prevoz do Beograda
Nikakav problem za RAD-ovce
Nadju tako neke NS fensere pa im nalupaju par šamara i čekaju da oni uplakani pozovu policiju.
Ništa im ne traže niti utzimaju da ne bi bili optuženi za pljačlku
Treba im samo prevoz do Beograda.

A onda kolege iz NS pozovu kolege iz BG da dodju "po svoje"
Čak su bili i ljubazni - pitaju ih dal oće u "29-ti ili u Majke Jevrosime da ih odbace"
Svi zdušno uglas "čiko vozi nas u 29-ti, tamo nas svi znaju u Majke Jevrosime neki mutanti iz unutrašnjosti"

Lepe slike iz mladosti :D

Šta danas ima za dž? Sve se iskija kad tad...
Ne moš se hebeš da ne uđe reče Đurđija.
Sve sve ali TAXI-sta da vozi nekog džabe, mislim...
Svaka čast nezavisnim medijima i istraživačkom novinarstvu po tudjoj šerpi ali što je mnogo - mnogo je

Videli kako Informer vaćari javnost sa mumbo jumbo naslovima pa hoće i oni sebi da namaknu tiraž

Kaže ovde da je krenulo 400 TAXI-sta ka Novom Sadu
https://naslovi.net/2025-02-02/nova...a-uzica-bajine-baste-vrsca-sapca/38893324/amp

E, a ovde kaže da je 200 njih i stiglo
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti...-ce-besplatno-voziti-studente-kucama-1017865/

Sad me zanima koliko će njih da se vrati?

Ako te baš zanima krenulo je oko 950 vozila, možda i celih 1000 jer je i mnogo roditelja krenulo po studente
Mnogi su se vratili prazni ali nikome nije žao jer su učestvovali u pisanju istorije

Oni isti grubi i nadrdani taksisti plakali su ko mala deca kada su kupili studente i kada su ih novosađani ispraćali

Mnogo mi je žao što neki od vas neće osetiti ni delić tih emocija i zajedništva
Još uvek nije kasno, priključite se

Ako te baš zanima krenulo je oko 950 vozila, možda i celih 1000 jer je i mnogo roditelja krenulo po studente
Mnogi su se vratili prazni ali nikome nije žao jer su učestvovali u pisanju istorije

Oni isti grubi i nadrdani taksisti plakali su ko mala deca kada su kupili studente i kada su ih novosađani ispraćali

Mnogo mi je žao što neki od vas neće osetiti ni delić tih emocija i zajedništva
Još uvek nije kasno, priključite se
Pa nek ti bude 1000 vozila a kažeš vraćali se prazni a znamo koliko može da stane u vozilo pa mi računica koliko se skupilo ne ide u konstrukciju.

Možda je TAXI-sta plakao što se vraćao prazan pa sad kako da naplati kilometražu?

Takodje dosta pandurskih doušnika radi u TAXI-ju a lako decu napržiti da razvežu jezik u "ortačkoj atmosferi"

Ono više bio EXIT 2 obzirom šta je bio posao hitnoj pomoći

Back