Tenkre 2
Ističe se
- Poruka
- 2.218
Već 25 godinaZnači ŽUTI glat dobijaju izbore a ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već 25 godinaZnači ŽUTI glat dobijaju izbore a ?![]()
E vidiš tu je problemKako bre 104 km da prepešače za dan i po ? Brži su od Noja i Geparda ?
Čujem formiraju stranku STUDENTSKU ?
Biće izbora znači.![]()
Kako smeju u voz? Moš se surdukne..Savet studentima:
- batalite alkohol i "sredstva za bolju koncentraciju"
ni jedan TAXI-sta ne želi takve u kolima.
Alkoholisani mogu da im povrate po navlakama pa skuplje čišćenje nego vožnja
a ovi drugi... ko zna... otvore padobran pa iskoče kroz vrata...
Takodje koliko god bili "super ekipa" ne može vas 12 u isti auto, znaju se saobraćajni propisi pa TAXI-sti ne žele da rizikuju posao zbog saobraćajne policije.
Prošla su ta vremena kada se u Fiću nagura njih 6 pa ajmo na more iz Subotice
Dakle pamet u glavu
Ili nazad na voz...
Ко ће платити таксистама?Da nije žalosno, bilo bi smešno
Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji....
Taksisti koji iz Beograda kreću da dovezu studente iz Novog Sada, okupljaju se kod pumpe Zmaj.
Taksisti su se okupili kod TC Zmaj kako bi u 13.00 krenuli po studente koji su u četvrtak, 30.januara peške iz Beograda otišli u Novi Sad, objavljeno je na Instagram nalogu bg.24.rs.
Kazali su da neće biti zadržavanja u Novom Sadu zbog gužvе, jer je predviđeno da im se priključe vozači i taksisti iz drugih gradova u blizini.
Predviđen povratak je u 15.00, a vozači su zamolili studente da tada budu u Novom Sadu na Bulevaru despota Stefana ispod Mosta slobode...
Evo ja, meni je prosledjen novac onog mladog coveka iz USA kog su pokusali da hakuju ovi amateri.Ко ће платити таксистама?
Valjda dva dana ,ili tako neštoZa koliko su stigli peške od BG do NS ?![]()
Надам се да ти нису послали преко Стрипе платформе?Meni. Preusmereno![]()
Одеш на Гугл мапе, од ФДУ до железничке станице Нови Сад пешке 72,8 километара.E vidiš tu je problem
Nezavisni i slobodni mediji tvrde da su prešli 80Km
Sad dal studenti znaju za neku prečicu nije mi jasno
Takodje imali su nekoliko stajanja po Pazovama i Inđiji
Ili nešto nije dokumentovano kako treba ili su se koristila doping sredstva kao da se ide na aromatični EXIT
Ta se prica bila smesno zakomplikovalaНадам се да ти нису послали преко Стрипе платформе?![]()
Kome oni više siluju razum, koekude ?E vidiš tu je problem
Nezavisni i slobodni mediji tvrde da su prešli 80Km
Sad dal studenti znaju za neku prečicu nije mi jasno
Takodje imali su nekoliko stajanja po Pazovama i Inđiji
Ili nešto nije dokumentovano kako treba ili su se koristila doping sredstva kao da se ide na aromatični EXIT
Dinko valjda, Mila nema toliko para ?Ко ће платити таксистама?
Sta ti ovo znaci ?
Sta ti ovo znaci ?
Ovo je za respect a ne za zalost i smeh.
Hvala taksistima
On ima dvostruko drzavljanstvo, hvalio se.sad si autonomas. ti si znaci taj dodjos koji bi da se otcepi od sumadije, a ovamo nas napada sns sekta... samo da znamo, dobro si nam se razotkrio
i ti i ovaj jimmy ste za nas stranci, samo da znas nismo mi slepi kod ociju, vidimo ko podrzava cipuljicana
Ukradeno je preko milion glasova.Ako je i ukrao, max 1%. Kao sto rekoh puna podrska da se poostri kontrola izbora, vise stranih posmatraca, vise svega u smislu kontrole sto vam padne na pamet. Zaista podrska.
Ali i vi sami znate, mada nikad necete priznati da bi vas i tad ocerupao. Da Djiki i Marinika broje glasove, opet bi dobio, bilo bi i njih blam da mu skinu 20-25%..
To sto ste vi bucni na ulicama ne ponistava glasove po unutrasnjosti, penzionera, radnika, seljaka, kog god. Ona tiha vecina, drugim recima.
Jok, vozice ih po taksimetruZa respect bi bilo da je džabe, malo koji TAXI-sta će da besplatno arči svoje pokretno sredstvo za rad.
Jok, vozice ih po taksimetru![]()
ne spamujNi ti nisi pravi Novosadjanin nego dodjos.
Kako ako svaki glasački odbor pošalje izveštaj?Ukradeno je preko milion glasova.
pa vi sns najbolje znate kako se pojave dzakovi ?Kako ako svaki glasački odbor pošalje izveštaj?
ne pričam sa dodjošima....pa vi sns najbolje znate kako se pojave dzakovi ?
jel noso toma dzakove s vucicem kad je sedeo na stiroporu i kad je strajkovo gladju uz samo jedan cevap ?