Taksisti u 13 sati kreću iz Beograda po studente u Novom Sadu

Kako bre 104 km da prepešače za dan i po ? Brži su od Noja i Geparda ?

Čujem formiraju stranku STUDENTSKU ?

Biće izbora znači.:kafa:
E vidiš tu je problem

Nezavisni i slobodni mediji tvrde da su prešli 80Km

Sad dal studenti znaju za neku prečicu nije mi jasno

Takodje imali su nekoliko stajanja po Pazovama i Inđiji

Ili nešto nije dokumentovano kako treba ili su se koristila doping sredstva kao da se ide na aromatični EXIT

Savet studentima:

- batalite alkohol i "sredstva za bolju koncentraciju"
ni jedan TAXI-sta ne želi takve u kolima.

Alkoholisani mogu da im povrate po navlakama pa skuplje čišćenje nego vožnja
a ovi drugi... ko zna... otvore padobran pa iskoče kroz vrata...

Takodje koliko god bili "super ekipa" ne može vas 12 u isti auto, znaju se saobraćajni propisi pa TAXI-sti ne žele da rizikuju posao zbog saobraćajne policije.

Prošla su ta vremena kada se u Fiću nagura njih 6 pa ajmo na more iz Subotice

Dakle pamet u glavu

Ili nazad na voz...

Poslednja izmena:
Savet studentima:

- batalite alkohol i "sredstva za bolju koncentraciju"
ni jedan TAXI-sta ne želi takve u kolima.

Alkoholisani mogu da im povrate po navlakama pa skuplje čišćenje nego vožnja
a ovi drugi... ko zna... otvore padobran pa iskoče kroz vrata...

Takodje koliko god bili "super ekipa" ne može vas 12 u isti auto, znaju se saobraćajni propisi pa TAXI-sti ne žele da rizikuju posao zbog saobraćajne policije.

Prošla su ta vremena kada se u Fiću nagura njih 6 pa ajmo na more iz Subotice

Dakle pamet u glavu

Ili nazad na voz...
Kako smeju u voz? Moš se surdukne..
Zar nisu protiv svega što be ova vlast pravila?!

Da nije žalosno, bilo bi smešno

Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji....

Taksisti koji iz Beograda kreću da dovezu studente iz Novog Sada, okupljaju se kod pumpe Zmaj.
Taksisti su se okupili kod TC Zmaj kako bi u 13.00 krenuli po studente koji su u četvrtak, 30.januara peške iz Beograda otišli u Novi Sad, objavljeno je na Instagram nalogu bg.24.rs.
Kazali su da neće biti zadržavanja u Novom Sadu zbog gužvе, jer je predviđeno da im se priključe vozači i taksisti iz drugih gradova u blizini.
Predviđen povratak je u 15.00, a vozači su zamolili studente da tada budu u Novom Sadu na Bulevaru despota Stefana ispod Mosta slobode...
Ко ће платити таксистама?

E vidiš tu je problem

Ili nešto nije dokumentovano kako treba ili su se koristila doping sredstva kao da se ide na aromatični EXIT
Одеш на Гугл мапе, од ФДУ до железничке станице Нови Сад пешке 72,8 километара.
Сад, можебити је Шолак купио и Гугл :mrgreen:

https://www.google.com/maps/dir/''/Железничка+станица+Нови+Сад,+Bulevar+Jaše+Tomića,+Novi+Sad/@45.0391183,19.790061,91287m/data=!3m2!1e3!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x475a657d7eb4b207:0xfd24f7d00599365c!2m2!1d20.4087504!2d44.8146185!1m5!1m1!1s0x475b1056b704296b:0x717d661afa703571!2m2!1d19.8295657!2d45.2654728!3e2!5m1!1e4?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDEyOS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

E vidiš tu je problem

Kome oni više siluju razum, koekude ? :kafa:

Sta ti ovo znaci ?
Ovo je za respect a ne za zalost i smeh.
Hvala taksistima

Za respect bi bilo da je džabe, malo koji TAXI-sta će da besplatno arči svoje pokretno sredstvo za rad.

Dalje, ako je tačan broj koliko je studenata bilo onda nema dovoljno TAXI-sta i za studente ali i "studente"

A može da se nadje i neki slaninar koji bi da vidi Beograd i kaže "ja sam student aj me vozi"
Šereta je uvek bilo.

Dakle mora da postoji neki dokaz da je lice student a ne "student"

Recimo hoće Bjelogrlić da sedne da ga voze... ili Kesić...

Kažem jednom prijatelju koji taksira...
Čekaj burazeru, žališ političku opciju koja te ubacila u dugove, tražili klimu gde ste svi popucali
Neki su imali sreće da su u svoja vozila mogli da je ubace a neki ste morali da menjate auto i upali u njesra.
Ovi sada su vas naterali da se ofarbate u belo a dali vam subvencije za nov auto gde pola vas ne zna da koristi onaj "kompjuter" a moraćete i po 12 sati da radite ako ne i više...
Tako je to sa tom populacijom... zeznuli se za par hiljada evra...

I sad će oni da voze nekog "džabe" na "majke mi"?

Ako je i ukrao, max 1%. Kao sto rekoh puna podrska da se poostri kontrola izbora, vise stranih posmatraca, vise svega u smislu kontrole sto vam padne na pamet. Zaista podrska.

Ali i vi sami znate, mada nikad necete priznati da bi vas i tad ocerupao. Da Djiki i Marinika broje glasove, opet bi dobio, bilo bi i njih blam da mu skinu 20-25%..
To sto ste vi bucni na ulicama ne ponistava glasove po unutrasnjosti, penzionera, radnika, seljaka, kog god. Ona tiha vecina, drugim recima.
Ukradeno je preko milion glasova.

Ni ti nisi pravi Novosadjanin nego dodjos.
ne spamuj
veci sam novosadjanin od dinka muslimana koji je organizovao prvi plenum na fakultetima
15 godina sam pre njega dosao u ns
stim sto su mi majcini tu a njemu niko nije odavde vec je iz bosne kao i nedim sejdinovic
kao i hrvatica ana lalic sto nije iz ns
kao i hrvat iz drvara miran pogacar koji je dosao 1995

sve ''novosadjani'' i ''antifasiti'' nesrbin do nesrbina

ja sam bar srbin u srbiji za razliku od tebe

sve to enma veze sa cinjenicom da je 80 % u subotu dovedeno u novi sad s koca i konopca da nama novosadjanima prave gradjanski plenum

kako da ne
prdeknuo im plenum da prostis

stoga ne spamuj

Back