Taksisti u 13 sati kreću iz Beograda po studente u Novom Sadu

I šta da rade na Kosovu?
Da ratuju, da nauce osnove pesadijske obuke, ili vozenje vojnih vozila i na taj nacin pobede siptare i USA vojsku i vrate srpsku zastavu u pristini. To moze, jer je Putin, Medvedev i Zaharova obecali, da kada Srbija udje u Briks, da ce nam poslati rusku vojsku na Kosovo.

Jbg mali IQ kod ljudi, isprani mozgovi, ne znaju da cene gest. Kapetan zaboravio lekice da popije pa bulazni. Ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su se ljudi sami organizovali i da ih niko nije terao da idu negde za rasliku od SNS skupova.

Pa da, ne ide im u glavu da ljudi rade besplatno nešto za studente. Navikli da se sve plaća po ličnom iskustvu.

Pa ovi studenti moraju znati, da je vojni savez sa Rusijom i vracanje kosova vaznije od neke borbe protiv korupcije. Korupcije ce uvek biti, ali Kosovo se moze uskoro vratiti u sastav Srbije, narocito ako dozvolimo ruskoj vojsci da dodje na kosovo.
Kosovo je odavno zavrsena prica, sani je ova vlast ta koja ga je zvanicno predala (podsetiti se najveceg ikad propalog skupa u BG kad je dovukao skoro sve srbe)

pa novosadjani nisu nasei na jadac.
sad i vi sirom sbrije vidite da je danas kad se razisla masa od juce sirom srbije dovedena, jutros nije bilo ni 4000 ispred mosta slobode.

e sad kad taksisti odvedu resto, nece biti novosadjana ni 1500...

i sad ce neki pridosli s koca i konopca nama u ns da organizuju neki grajdanski plenum ?

pa neka ga organizuju u bg i sumadiji nemam nista protiv al ovde nece

Kosovo je odavno zavrsena prica, sani je ova vlast ta koja ga je zvanicno predala (podsetiti se najveceg ikad propalog skupa u BG kad je dovukao skoro sve srbe)
Putin je rekao da nije zavrsena prica. A ja verujem putinu jer vodi krstaski rat protiv tamnih sila nato pakta i pobedice ga. Vazno je da se Kosovo vrati u Sastav Srbije, posle toga cemo resiti korupciju i nepotizam, mozda. Prijateljstvo sa Rusijom, vojni savez sa Rusijom, ruska vojna baza u Srbiji i vracanje Kosova i RS i Knina u Sastav srbije treba da ima primat, a ne gradjevinske dozvole i slicne sitnice.

Pa ovi studenti moraju znati, da je vojni savez sa Rusijom i vracanje kosova vaznije od neke borbe protiv korupcije. Korupcije ce uvek biti, ali Kosovo se moze uskoro vratiti u sastav Srbije, narocito ako dozvolimo ruskoj vojsci da dodje na kosovo.
Čuj dozvolimo. Niko im nikad nije branio nego su svojevoljno zbrisali pre više od 20 godina. To je bila jedna od prvih Putinovih naredbi. S druge strane ukrajinski bataljon je ostao do 2018.

Da obiđu gazivode koje je Vučić prepustio.
dal bi mu PLENUMASI sudili za to ?

znamo da ne bi.
:mazi:

a mi novosadjani cemo kako srusismo vucica lopingera i krimosa tako cemo i ostale, pa cemo doci i do tih gazivoda gospojo ne brini se...
al bez vas plenumasa

kad se vas oslobodimo idemo opet na ulice kao 05.11.2024

i morace da se odgovara za ubistvo nasih 15 sugradjana!
morace i to prvo najodgovorniji a ne ovi uhapseni slepci da prostis...

Čuj dozvolimo. Niko im nikad nije branio nego su svojevoljno zbrisali pre više od 20 godina. To je bila jedna od prvih Putinovih naredbi. S druge strane ukrajinski bataljon je ostao do 2018.
Putin je otisao jer je dosla demokratska stranka na vlast, a oni nisu voleli ruse. Savetujem da studenti izaberu Seselja i Radikale, Dveri ili Zavetnike jer ove proruske stranke ce uci u vojni savez sa Rusijom i Srbija ce vladati balkanom, Putin Evropom. OVO GURANJE EU VREDNOSTI OD STRANE STUDENTA JE GADNO. Mi nismo za EU, jer smo bolji od EU, mi moramo da udjemo u vojni savez sa Rusijom, kao belorusija ili severna koreja.

Mene nervira sto studenti, umesto da forsiraju pricu o vojnom savezu sa Rusijom i vracanju kosova, forsiraju anti-korupcionizam, kritiku gradjevinske mafije i zagovaranje demokratije. Ja mislim da nama treba neki pro-putinovski predsednik, koji ce dozvoliti da Ruska vojska napravi vojnu bazu sa sarmatima u vojvodini i leskovcu. To nama treba, a ne neke peeeterske pro EU vrednosti. EU ce propasti, buducnost je rusija, studenti to moraju shvatiti.

Mene nervira sto studenti, umesto da forsiraju pricu o vojnom savezu sa Rusijom i vracanju kosova, forsiraju anti-korupcionizam, kritiku gradjevinske mafije i zagovaranje demokratije. Ja mislim da nama treba neki pro-putinovski predsednik, koji ce dozvoliti da Ruska vojska napravi vojnu bazu sa sarmatima u vojvodini i leskovcu. To nama treba, a ne neke peeeterske pro EU vrednosti. EU ce propasti, buducnost je rusija, studenti to moraju shvatiti.
Pravi si Patrijota :mrgreen:

trenutna vlast i opzocija (dinko, canak, djilas, kesic, bjelogrlic, mairnika, pogacar, brkovic...) su JEDNO TE ISTO
titina udba , prodane duse koje uz pomoc nesrba i srbomrzaca i dalje vladaju srbijom

pravise se naivna da ga ne razumes

po ovo si ti danas dosla u NAS NOVI SAD

1738512179248.png

sad kad niste uspeli ovde da nametnete GRADJANSKI PLENUM sad ce novosadjani da nastave kao 05.11 kad nas je bilo 22 000 (svi iy ns niko sa strane!) da pometemo ovu bagru korupcionasku i lopovsku u ns!

da se odgovara za nase ubijene sugradjane!

puko im grajdanski plenum ! :maramica:

ajmo taksisti i da vas vise ne vidimo ovde ako Bog da!

Back