Pumpaj Pumpanović Pumpanov
Stara legenda
- Poruka
- 99.825
Radi se o studentima koji došli peške, njih je bilo možda par stotina, ne znam tačno. Ostali koji su došli vozom imaju povratne karte.
Lepo!![]()
550 (350+150).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi se o studentima koji došli peške, njih je bilo možda par stotina, ne znam tačno. Ostali koji su došli vozom imaju povratne karte.
Lepo!![]()
znas li koliko je 10 kilometara ..?
otiso plenumski CIRKUS iz naseg novog sada
nisu uspeli da odrze gradjanski plenum i izglasaju produzetak blokade u ns!![]()
Jel treba bravo da kazem.ajde reci cu bravo i sta sad
ta kolona pokazuje samo da sve ovo u ns juce i danas je bilo najmanje sacinjeno od novosadjana
Čekaj, šta je žalosno?
Pa mislim da bi bilo malo iscrpno da opet pešače 80 kilometara natrag?
Izgleda samo ja treba da budem srecna jer sam na bravo taksisti dobila nacrtano srce od tebe hahaMozda dobijes sendvic.
Pišeš nevažne stvarita kolona pokazuje samo da sve ovo u ns juce i danas je bilo najmanje sacinjeno od novosadjana
danas vas je na raskrsnici ulica narodnog fronta i bulevara oslobodjenja ispred NASEG limanskog parkica u kojem smo odrasli , bili svega nekih tricavih 4 hiljade gore dole
dakle kad se razislo ono od juce sto je u ns doslo sa svih strana sbrije prikupljeno s koca i konopca iz bg i ko zna gde, ispade da u ns nemani 4000 demostranata
sada kada dovedu taksijima ove preostale beogradjane studente nece bit ni 1500 iz ns na ulicama
to je samo pokazalo da NOVOSADJANI OGROMNOM VECINOM ili skoro pasvi ne zele plenumase
a bandu krimosa i dilercina sns rulju cemo da srusimo ne brini se!
ali se titini plenumasi o to nece OGREBATI
sretan vam put i daleko vam lepa kuca .
dosla si po PLENUM GRADJANSKI a otisla praznih ruku , produzetka blokade u ne nece biti niti ce biti plenuma gradjanskog.![]()
pa kad su novosadjani isli u bg na dosadasnej proteste morlai smo svojom organizacijom , ili kolima ili prevozom . placali sami. tamo nam niko nije organizovao klopu pice , morali sami , i posle protesta se moral ivracati u ns o svom troskuNe znam što se neki sprdaju
Lepa akcija
Koliko čujem oko 600 taxi vozila
Pešačili su 80 km
Ne znam što se neki sprdaju
Lepa akcija
Koliko čujem oko 600 taxi vozila
Pešačili su 80 km
I moja baba a i druge babe otisle po studente.Pišeš nevažne stvari
Došlo je peške nekih 500 studenata i po njih je došao taxi
Da ih je došlo i 50 i to je lepo.Nešto manje, 500 i nešto.
Moze prvo vucko i sns kompanija sa svojom decom da ode da ratuje. Nek da primer. A ne da druga deca ginu za buducnost njihove dece.Taksisti trebaju da idu na Kosovo. Dok nam siptari uzimaju institucije oni podrzavaju studente luzere, koji nisu sluzili vojni rok.
I moja baba a i druge babe otisle po studente.
I sta sad
Taksisti trebaju da idu na Kosovo. Dok nam siptari uzimaju institucije oni podrzavaju studente luzere, koji nisu sluzili vojni rok.
a uspust su plakali kako im nije dopusteno da prespavaju u hali u indjiji jer boze moj kmecali ste kako neko moze jadne studente da ostavi po januarskoj noci na otvorenom !Pišeš nevažne stvari
Došlo je peške nekih 500 studenata i po njih je došao taxi
Da obiđu gazivode koje je Vučić prepustio.I šta da rade na Kosovu?
braota kolona pokazuje samo da sve ovo u ns juce i danas je bilo najmanje sacinjeno od novosadjana
Pa ovi studenti moraju znati, da je vojni savez sa Rusijom i vracanje kosova vaznije od neke borbe protiv korupcije. Korupcije ce uvek biti, ali Kosovo se moze uskoro vratiti u sastav Srbije, narocito ako dozvolimo ruskoj vojsci da dodje na kosovo.Moze prvo vucko i sns kompanija sa svojom decom da ode da ratuje. Nek da primer. A ne da druga deca ginu za buducnost njihove dece.