Sekhem
Zainteresovan član
- Poruka
- 386
Prije od prilike tri godine sam otvorio temu na jednom forumu o tome kako 2025 godine u posjet zemlji dolazi Jehova Demi-Bog i da će to izazvati značajne promjene kako na fizičkom planu tako, na mentalnom i duhovnom. Povodom moje noćne vizije koju sam imao 2014 Godine kad sam osjetio i usnuo prisustvo koje dolazi iz daleka u naš Solarni Sistem, u viziji se predstavio kao El Šidejhi (El Šadaj) Bog starog Zavjeta.
Na tome forumu su me ismijali i ponižavali, ali evo ga sad kroz naš Sunčev sistem prolazi nepoznati objekat kojeg je netko nazvao 3I/Atlas u čijem se imenu krije broj 39/53 i daljim proračunom dobije se ime skriveno Jehowah, taj objekat svojom rezonancijom pravi "Jet leg" u Šumanovoj frekvenciji elektromagnetnog polja Zemlje čineći promjene u njenom čitavom sistemu funkcioniranja također djeluje na sve oblike života na zemlji.
Na tome forumu su me ismijali i ponižavali, ali evo ga sad kroz naš Sunčev sistem prolazi nepoznati objekat kojeg je netko nazvao 3I/Atlas u čijem se imenu krije broj 39/53 i daljim proračunom dobije se ime skriveno Jehowah, taj objekat svojom rezonancijom pravi "Jet leg" u Šumanovoj frekvenciji elektromagnetnog polja Zemlje čineći promjene u njenom čitavom sistemu funkcioniranja također djeluje na sve oblike života na zemlji.