Takozvani komet 3I/Atlas je Jehovina Kočija

Sekhem

Zainteresovan član
Poruka
386
Prije od prilike tri godine sam otvorio temu na jednom forumu o tome kako 2025 godine u posjet zemlji dolazi Jehova Demi-Bog i da će to izazvati značajne promjene kako na fizičkom planu tako, na mentalnom i duhovnom. Povodom moje noćne vizije koju sam imao 2014 Godine kad sam osjetio i usnuo prisustvo koje dolazi iz daleka u naš Solarni Sistem, u viziji se predstavio kao El Šidejhi (El Šadaj) Bog starog Zavjeta.

Na tome forumu su me ismijali i ponižavali, ali evo ga sad kroz naš Sunčev sistem prolazi nepoznati objekat kojeg je netko nazvao 3I/Atlas u čijem se imenu krije broj 39/53 i daljim proračunom dobije se ime skriveno Jehowah, taj objekat svojom rezonancijom pravi "Jet leg" u Šumanovoj frekvenciji elektromagnetnog polja Zemlje čineći promjene u njenom čitavom sistemu funkcioniranja također djeluje na sve oblike života na zemlji.

1000006480.jpg

Obrazac koji letjelica 3I/Atlas ostavlja unutar slike snimke Šumanove rezonance zemljinog elektromagnetnog polja je poput Menorah sa devet svijeća i broj 2/16 iz kojeg se dobiju dvije riječi "Jet lag".

Očito je da se ne radi o kometu nego o naprednoj tehnologiji za putovanje kroz svemir.

Prije od prilike tri godine sam otvorio temu na jednom forumu o tome kako 2025 godine
Imas li link teme?
Povodom moje noćne vizije koju sam imao 2014 Godine kad sam osjetio i usnuo prisustvo koje dolazi iz daleka u naš Solarni Sistem, u viziji se predstavio kao El Šidejhi (El Šadaj) Bog starog Zavjeta.
Kako su ga docekali insekti sa Saturna?
netko nazvao 3I/Atlas u čijem se imenu krije broj 39/53 i daljim proračunom dobije se ime skriveno Jehowah,
Kakvim?
Pogledajte prilog 1821974
Slika izmjerene rezonancije i frekvencije Zemlje ovih dana dok je 3I/Atlas još prisutan u Sunčevom sistemu.
Koji dan tacno? Mozemo li da uporedimo sa ostalim

Poslednja izmena:
Prije od prilike tri godine sam otvorio temu na jednom forumu o tome kako 2025 godine u posjet zemlji dolazi Jehova Demi-Bog i da će to izazvati značajne promjene kako na fizičkom planu tako, na mentalnom i duhovnom. Povodom moje noćne vizije koju sam imao 2014 Godine kad sam osjetio i usnuo prisustvo koje dolazi iz daleka u naš Solarni Sistem, u viziji se predstavio kao El Šidejhi (El Šadaj) Bog starog Zavjeta.

Na tome forumu su me ismijali i ponižavali, ali evo ga sad kroz naš Sunčev sistem prolazi nepoznati objekat kojeg je netko nazvao 3I/Atlas u čijem se imenu krije broj 39/53 i daljim proračunom dobije se ime skriveno Jehowah, taj objekat svojom rezonancijom pravi "Jet leg" u Šumanovoj frekvenciji elektromagnetnog polja Zemlje čineći promjene u njenom čitavom sistemu funkcioniranja također djeluje na sve oblike života na zemlji.
Као што је неко рекао, бојим се да ово време лоше утиче на твоје здравље па пишеш овакве бесмислице.
Јер лакше рећи да си промашио или тражити оправдање само да буде да ниси ?

Као што је неко рекао, бојим се да ово време лоше утиче на твоје здравље па пишеш овакве бесмислице.
Јер лакше рећи да си промашио или тражити оправдање само да буде да ниси ?
Tvoj post i pitanje nema nikakve poveznice sa onim što sam iznio na temi.

Misliš da Jehovi treba neko prevozno sredstvo?

Ma ista kometa ko i ona sto je ugledase pre 5 6 godina.Samo se vrnula ponovo pa e ugledase.
Ili moze ovako koji bog bese u oumaumi ako je u ovj letelici Jehova.

Takozvani komet 3I/Atlas je Jehovina Kočija​

kol'ko konja ima ljuta masina?
jel smo spremili mi ameri lasere,. i cuda da eliminisemo opasnost od te komete?
ali evo ga sad kroz naš Sunčev sistem prolazi nepoznati objekat kojeg je netko nazvao 3I/Atlas u čijem se imenu krije broj 39/53 i daljim proračunom dobije se ime skriveno Jehowah

2024 godine sam vidio u rano jutro u Njemačkoj dok je još mrak bio zajedno samnom bilo je još četiri očevidca, letjelice koje su svijetlile kretale su se od prilike petnaest hiljada do četrdeset hiljada kilometara na sat, prešle su paralelno nebo jedna za drugom vrlo brzo. Sad će skeptici i sumljičavci napisati to su dronovi ili sateliti Elona Muska, a ja ću već u ovom postu napisati ne nisu nego su NLO letjelice, još ću napisati zbog čega vi negirate takve pojave jer ste programirani od strane sistema da branite sve ono što vam sistem servira.

Back