Čija je Izraelska zemlja ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je izgleda nebitno i nevažno ali je takođe nebitno i šta Jevreji danas rade na "njihovom obećanom" komadu pustinje. Isto ono što su i Švabe njima 5 godina...

Kao što sam gore u postu br. 39 objasnio; trebao bi Boga okriviti za prokletstvo koje je pripremio Palestincima rukama Izraelaca. Prije toga je Palestince napravio "mudrima"; da torpediraju mir koji su od Izraela dobili a oni životno važne novce investirali u rakete, podzemne tunele i fanatike koji će ići ubijati miroljubive kibuce i ljubitelje roka.

Možda si daleko od razumjevanja Isusovih izjava "Nemam gdje glavu odmoriti" ili "Bože zašto si me ostavio" ... jer je on predskazao i pobjedničko uskrsnuće pa i drugi dolazak gdje će pitati one moćnike "što si mi radio dok sam bio malen i sluga" ... Nemoj se igrati velikim mislima i riječima...
Zar?

Лука 9
54. А кад видеше ученици Његови, Јаков и Јован, рекоше: Господе! Хоћеш ли да кажемо да огањ сиђе с неба и да их истреби као и Илија што учини?

55. А Он окренувши се запрети им и рече: Не знате каквог сте ви духа;
56. Јер Син човечији није дошао да погуби душе човечије него да сачува. И отидоше у друго село

"Tada ću otkupiti sav narod i sve vas u dolini Jošafatovoj . Ondje ću ih susresti zbog Izraela , iz njihova naroda i imanja , jer su ušli među narode i podijelili moju zemlju . " Joel.

A vatikanski neznalica danas priča da bi Palestinci trebali dobiti vlastitu državu. Papa rimski protiv Boga Izraela. Takve su sve kršćanske sekte.
Hrišcanstvo nije sekta ..a sama tema je nepravilno otvorena ..ključ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back