TADIĆ TREBA DA SE IZVINI...ponovo

Ovo nije patriotizam, ovo je čist fašizam protiv koga su se naši dedovi borili.

Moj deda se borio protiv Shvaba i Ustasa, a ne protiv fasizma. Mozda tad nije ni znao da izgovori tu rec, a po sle je "daleko" dogurao. Mislim, do Slovenije je stigao u toj borbi. Heheheheehhe.

Mani to etiketiranje. Nisi kopetentan da ocenjujes sta je fasizam, a sta diktatorski komunizam.

Не причам са СКОТОВИМА,:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

А и за пуњење си ми нешто слаб,.....................чим си на политиКи!

a122.gif
a122.gif
a122.gif

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Pa ne pricam ni ja sa paprikama....PUNIM IH:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:rotf::rotf::rotf:...jos jedan slucaj sa psihickim poremecajem....krsta je zakon:worth:...:rotf::rotf:

Ма најважније је да си ето ти ту да нам укажеш како смо сви болесни А ТИ ЗДРАВ... пуцаш од здравља чак и у аватару, све знаш о овом пдф а имаш већ 280 постова...:per:

Moj deda se borio protiv Shvaba i Ustasa, a ne protiv fasizma. Mozda tad nije ni znao da izgovori tu rec, a po sle je "daleko" dogurao. Mislim, do Slovenije je stigao u toj borbi. Heheheheehhe.

Mani to etiketiranje. Nisi kopetentan da ocenjujes sta je fasizam, a sta diktatorski komunizam.

Pravo da ti kažem, konkretno tvoj deda nije bitan. Tvoj deda svakako da ne predstavlja narod koji se jeste borio protiv onoga što je Hitler propagirao, a to jeste fašizam.

Back