TADIĆ TREBA DA SE IZVINI...ponovo

Ja mislim da treba da se izvini svim gradjanima Srbije za sve promasaje ove Vlade.
A za Kosovo...prvo da vidimo da li bi druga strana bila spremna da se izvini i ogradi od zlocina koji su neki (ne svi) Albanci pocinili.
Tek tada bih bio spreman da razmislim o postavljenom pitanju...

photo_1203242804566-1-0_zoom.jpg

zanimljiv tekst
Želimo imati dobre odnose sa Srbijom kao i sa svim zemljama regije.

Želim i ja da imam dobre odnose sa komšijom kome sam obio stan, pokrao sve stvari i izbacio ga da živi na terasi, al' on neće.

Vezano za temu,
generalno se treba izviniti nevinim ljudima, svima onima nedužnima koji su patili i svima onima koji pate za svojom nedužnom familijom. Nikako se ne treba izvinjavati zločincima, kriminalcima, zlikovcima i onima kojima su ruke krvave do lakta.

Iz ovoga logički sledi,
da se ne treba šiptarima izvinjavati ni za šta, sobzirom na to da svim srcem podržavaju i veličaju one kojima se nikako ne treba izvinjavati.

Želim i ja da imam dobre odnose sa komšijom kome sam obio stan, pokrao sve stvari i izbacio ga da živi na terasi, al' on neće.

Vezano za temu,
generalno se treba izviniti nevinim ljudima, svima onima nedužnima koji su patili i svima onima koji pate za svojom nedužnom familijom. Nikako se ne treba izvinjavati zločincima, kriminalcima, zlikovcima i onima kojima su ruke krvave do lakta.

Iz ovoga logički sledi,
da se ne treba šiptarima izvinjavati ni za šta, sobzirom na to da svim srcem podržavaju i veličaju one kojima se nikako ne treba izvinjavati.

logika ti nije bas.... cim rascistis sa samim sobom, bice svima bolje.

25.Jun.2007,
Boris Tadić (FoNet, arhiva)

Zagreb, Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da se izvinio građanima Hrvatske jer mu to nalaže dužnost.
Tadić objavio 'Izvinjenje za Srebrenicu' u The Wall Street Journalu
Predsjednik Srbije Boris Tadić juče je u Banjoj Luci ponovo uputio izvinjenje svim narodima nad kojima su, u ime Srbije, njenih građana i srpskog naroda, učinili zločine neki pripadnici srpskog naroda.

Шта очекивати од неког после оваквих поступака?
Питање је само правог тренутка,кад ће добити конкретан налог за извшење.

Džaba ti posao. Ne možeš ti to njoj objasniti. Ona koja je sedela u mišijoj rupi "bolje zna" šta se dešavalo na Kosovu od tebe koji si tamo proveo rat i od mene koji sam se profesionalno bavio zločinima snaga SRJ i Srbije nad Albancima.
Tipični velikosrpski genije :mrgreen:.

Ja bi tebe slao da istražuješ minska polja a ne zločine.Ako se vratiš,onda možemo o zločinima.;)

Džaba ti posao. Ne možeš ti to njoj objasniti. Ona koja je sedela u mišijoj rupi "bolje zna" šta se dešavalo na Kosovu od tebe koji si tamo proveo rat i od mene koji sam se profesionalno bavio zločinima snaga SRJ i Srbije nad Albancima.
Tipični velikosrpski genije :mrgreen:.

Dobro, vidimo da si radio za FHP ili sl. ''humanitarne' organizacije.

Ja sam radila na otkrivanju zlocina nad Srbima.

]za tih oko 15.000 ubijenih,[/B] od kojih je vise od polovine bilo neduzno i nenaoruzano... naoobicniji civili, dobar deo tih su bile zene ali i maloletna deca.
trebao bi i neko sa kosova. ipak je bilo i na srpskoj strani nevinih civila koji su izgubili zivot ni krivi ni duzni.

A....................jel imate barem vi te leseve, ili i vi onako ..............ofrlje:hahaha::hahaha:

Back