TADIĆ TREBA DA SE IZVINI...ponovo

Bice etnickog ciscenja albanaca, zivi bili pa videli!

ako imas apoteku u blizini koja radi za hitne slucajeve otodji kupi sebi sta a smirenje i dobro se nadopaj prije nego odes spavati...ako nisi dobro shvatio vrijeme je za gradjenje buducnosti bez likova sa takvim stavovima...a sutra kad se probudis pravac pa kod psihijatra ..mozda ti i pomogne

ako imas apoteku u blizini koja radi za hitne slucajeve otodji kupi sebi sta a smirenje i dobro se nadopaj prije nego odes spavati...ako nisi dobro shvatio vrijeme je za gradjenje buducnosti bez likova sa takvim stavovima...a sutra kad se probudis pravac pa kod psihijatra ..mozda ti i pomogne

U budućnost se ne ide nepismen.Šta misliš?Da zanemarimo ovo ''prije'',''vrijeme''...

Recimo za aparthejd pod kojim su bili Albanci izloženi od 1995-1999
Ja znam kako je bilo Albancima, jer sam profesionalno bio angažovan u razotkrivanju zločina. Evo Adem je tu, on je Albanac, pa može da ti priča o blagodetima miloševićevog režima. Ja sam dovoljno o tome pisao na ovom forumu.

Ti ćeš da me učiš istoriji Kosova, pogotovo savremenoj istoriji Kosova :dash:

Džaba ti posao. Ne možeš ti to njoj objasniti. Ona koja je sedela u mišijoj rupi "bolje zna" šta se dešavalo na Kosovu od tebe koji si tamo proveo rati od mene koji sam se profesionalno bavio zločinima snaga SRJ i Srbije nad Albancima.
Tipični velikosrpski genije :mrgreen:.

:maramica::maramica::maramica::super::super: :super:

ЕксперАт........................ на Крсти!

:maramica::maramica::maramica::super::super: :super:

Па где си ти нама до сад'!?:think::think::think:

a122.gif
a122.gif
a122.gif

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Па наравно... и треба да се извини... и онако се нагузио и поставио на редаљку... ето му сада... нека га крешу и Шиптари...

Него била је једна добра парола коју су однели СРС данас у Братунац:

Тадић није Србија !

Back