'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.989
Sa reci o stvoru kome je vadjenje i prodaja ljudskih orhana normalno.Da je lud,retarditan,debil.....
Civilizacijske razlike, Sumadinac....civilizacijske razlike ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa reci o stvoru kome je vadjenje i prodaja ljudskih orhana normalno.Da je lud,retarditan,debil.....
Dobro si brojao leseve, pa te unapredili................na krstaricuDžaba ti posao. Ne možeš ti to njoj objasniti. Ona koja je sedela u mišijoj rupi "bolje zna" šta se dešavalo na Kosovu od tebe koji si tamo proveo rat i od mene koji sam se profesionalno bavio zločinima snaga SRJ i Srbije nad Albancima.
Tipični velikosrpski genije.

Ne diraj ga,Adem je mazohista...mnogo voli kad mu j.ebavaju sve po spisku i govore svasta...na tu kartu i igra....nemoj da te cudi "neobavestenost" zbog zute kuce...zaboravljas da su to divlja plemena koja nisu na istom civilizacijskom nivou ko ostali![]()

Pa... treba da se izvini crncima za to što su bili robovi belcima, pa Indijancima što su im belci oteli zemlju, a njih strpali u rezervate.... treba da se izvini i dinosaurusima zbog toga što ih više nema...Dokle bre vishe?Dokle?!
A....................jel imate barem vi te leseve, ili i vi onako ..............ofrlje![]()

Адеме, опет провоцираш?
Једном Адем - заувек Адем...![]()
Tadic je postao predmet podsmeha chak i ovog bednika.
Na shta smo spali.

sto voljim kad se modovi sa drugih pf. qurche po ovom forumu![]()
Bice etnickog ciscenja albanaca, zivi bili pa videli!
O pa de si ti Ademe.
Nisam te primetio.

ako imas apoteku u blizini koja radi za hitne slucajeve otodji kupi sebi sta a smirenje i dobro se nadopaj prije nego odes spavati...ako nisi dobro shvatio vrijeme je za gradjenje buducnosti bez likova sa takvim stavovima...a sutra kad se probudis pravac pa kod psihijatra ..mozda ti i pomogne
Recimo za aparthejd pod kojim su bili Albanci izloženi od 1995-1999
Ja znam kako je bilo Albancima, jer sam profesionalno bio angažovan u razotkrivanju zločina. Evo Adem je tu, on je Albanac, pa može da ti priča o blagodetima miloševićevog režima. Ja sam dovoljno o tome pisao na ovom forumu.
Ti ćeš da me učiš istoriji Kosova, pogotovo savremenoj istoriji Kosova![]()
Džaba ti posao. Ne možeš ti to njoj objasniti. Ona koja je sedela u mišijoj rupi "bolje zna" šta se dešavalo na Kosovu od tebe koji si tamo proveo rati od mene koji sam se profesionalno bavio zločinima snaga SRJ i Srbije nad Albancima.
Tipični velikosrpski genije.

pod hitno banako imas apoteku u blizini koja radi za hitne slucajeve otodji kupi sebi sta a smirenje i dobro se nadopaj prije nego odes spavati...ako nisi dobro shvatio vrijeme je za gradjenje buducnosti bez likova sa takvim stavovima...a sutra kad se probudis pravac pa kod psihijatra ..mozda ti i pomogne

A....................jel imate barem vi te leseve, ili i vi onako ..............ofrlje![]()
ne bih ni ja tebe da ne pises ..... znas vec sta![]()

Otkud ce znati mila sestro,kad se mnoze kao stakori!
Ni oni sami ne znaju koliko dece imaju i da li koje nije na broju!
Hebi ga,nisu ucili da broje preko deset!
mislim da treba. ali za razliku od tebe, ja to shvatam kao gest jedne hrabre osobe, a ne kukavicki gest.
ps.mozda se secas one teme o "izvinjenju" koja je bila...