goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно је да је тај човек толико моћан да себи може да дозволи да збија шале са председницима држава,па чак и са оним који му је као представник своје државе дошли у госте.Човека уопште није брига како ће се његове шале протумачити јер је очигледно свестан моћи коју поседује а која се првенствено базира на новцу.Можемо ми њега називати разноразним погрдним именима али то не мења релевантне чињенице.Замисли само шта би се десило када би се председник Тадић дрзнуо да на рачун Берлусконија збија шале и то приликом званичне државне посете приликом које су потписани билетерални споразуми,како би то Берлускони протумачио као простаклук или као део дипломатске игре ?
Berluskoni jeste moćan-to stoji, ali takodje stoji da su njegovi maniri prostački, što baš i nije u skladu sa funkcijom koju obavlja.
A takođe treba reći, verovatno ćeš se složiti sa mnom, da je smešno porediti predsednike Srbije i Italije. Berluskoni je premijer zemlje koja je 150 puta moćnija od Srbije i uz to je multimilijarder.
Verovatno misliš predsednik Prosrbije.Najbolji predsednik Srbije u zadnjih pola veka je Tadic.
Epska izjava. Vanvremenska i vanprostorna.
Na sveskom prvenstvu budala neprikosnoveno prvo mesto.
Daj primer,ko je bio bolji.
kako su glupi ovi italijani...postavljaju za predsednike milijardere ...ljude koji su pokazali koliko znaju i umeju...sto se bre ne ugledaju na nas..?? nama su bitni lepi...pa nek su sirotinja nesposobna...
Код нас је обичај да политичари који на високо пуцају,на политичку сцену ступају као гоље које спавају на теткином каучу и од целе имовине поседују колекцију ЦД-ова...
Тек заузимањем кључних политичких позиција њихове способности самобогаћења долазе до изражаја.Једном речју,борили су се за добра свог народа
Daj primer,ko je bio bolji.

Ubih se tražeći, ali ne mogu da nađem stupidniju izjavu.
Pregledah i izjave JK i Šaćiroskog, ali ništa ni blizu ovom.

Код нас је обичај да политичари који на високо пуцају,на политичку сцену ступају као гоље које спавају на теткином каучу и од целе имовине поседују колекцију ЦД-ова...
Тек заузимањем кључних политичких позиција њихове способности самобогаћења долазе до изражаја.Једном речју,борили су се за добра свог народа
На крају имамо ситуацију,политичари сити а народ гладан
Mozda bi ti i nasao,ali niti znas sta trazis,niti imas sa cim.
Pomislih da te uvredim poredeći te sa idolom, ali da bi ti to shvatio trebao bi da imaš IQ bar 65, pa odustah.

IQ,takodje i Q su mi na tako zavidnom nivou da bi ti oci potpuno iskocile od iznenadjenja.
Ako su ti postovi ogledalo IQ,...onda ti je nizi od broja zeninih cipela....
Ovo je ubedljivo najgluplja izjava u istoriji svetske politike.
Hebote, ovaj put je prevazišao sam sebe...
Pa Tadiću somino, to se valjda PODRAZUMEVA!

http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/68301-tadic-ja-sam-prosrpski-predsednik.html da li je ijedan predsednik izjavio ishta chudnije?je l se to on nekom pravda?

IQ,takodje i Q su mi na tako zavidnom nivou da bi ti oci potpuno iskocile od iznenadjenja.
Znao sam da nisi u stanju da shvatiš.
Iako sam svoju diskusiju ptilagodio tako da bi je mogli shvatiti i oni retardirani, to je za neke nedostižno.