Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

Па ви плачете откад вам је налупао шамаре 2004. и 2008.

Ma ajde bre , crnogorac vam je na čelu države.
Ovaj je postao isti kao Milošević , juče upalim dnevnik da posle 3 godine negledanja RTS-a da saslušam vesti i šta čujem na početku dnevnika :
- Dobro veče . Predsednik .....

izgleda da je ovde kreten ceo narod koji je glasao za njega , neka ide on lepo natrag u Smriječno , tamo odakle je i došao ovde.

ovako nesto moze da izjavi samo apsolutni retard .na nasu nesrecu taj apsolutni nam apsolutno kroji sudbinu . :dash:

Шта је вама чудно после свега.
Ако је могао да буде премијер савезне државе несвршени студент и неуспели бизнисмен, ротаријанац Зоран Живковић, коме је једини успешан посао у животу био да продаје карте за рингишпил на Панталејском вашару у Нишу, шта вас чуди.
Професор психологије у средњој школи је више од продавца карата за рингишпил.

1895588259481772c5aa8a7638078121.jpg
Covek se izgubio:lol:
Tadic ne zna kud udara:lol:
On lose podnosi kritiku...zaista lose...zato i preti mnogima i naglasava ono sto treba da se podrazumeva...

Била је једна јако смешна репортажа када су смрадикали 2008. већ донели слављеничке поклоне, и дошли у штаб СРС да славе победу Николића.

Да, били су толико безобразни да унапред проглашавају себе неприкосновеним победницима.

Онда су на ТВ пратили сабирање гласова, и правили кретенске фаце када су чули резултате.
I ovo valjda ima neke veze sa temom?

Шта је вама чудно после свега.
Ако је могао да буде премијер савезне државе несвршени студент и неуспели бизнисмен, ротаријанац Зоран Живковић, коме је једини успешан посао у животу био да продаје карте за рингишпил на Панталејском вашару у Нишу, шта вас чуди.
Професор психологије у средњој школи је више од продавца карата за рингишпил.

Заборавио си прво радно мјесто Чедомира Јовановића и "експерта" Вука Јеремића.

http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/68301-tadic-ja-sam-prosrpski-predsednik.html da li je ijedan predsednik izjavio ishta chudnije? :eek: je l se to on nekom pravda? :think:

Могуће, обзиром да у последње време даје забрињавајуће чудне изјаве, попут....моја рођена сестра је Црногорка, ја Србин, жена Хрватица, а за децу, каже, није сигуран.

Криза идентитета свакако.

Prema svecu i tropar.Imas jedan zivot i ti odlucujes kako ces da ga potrosis.Nikakva nauka.

Немам ја ништа против ни "свеца ни тропара",
лично ти желим свако добро,
само је, у најмању руку, неумесно да нам солиш(те) памет на даљину!

"ЛАКО ЈЕ ТУЂИМ КУРЦЕМ МЛАТИТИ ГЛОГИЊЕ"!

Back