Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

Очигледно је да је тај човек толико моћан да себи може да дозволи да збија шале са председницима држава,па чак и са оним који му је као представник своје државе дошли у госте.Човека уопште није брига како ће се његове шале протумачити јер је очигледно свестан моћи коју поседује а која се првенствено базира на новцу.Можемо ми њега називати разноразним погрдним именима али то не мења релевантне чињенице.Замисли само шта би се десило када би се председник Тадић дрзнуо да на рачун Берлусконија збија шале и то приликом званичне државне посете приликом које су потписани билетерални споразуми,како би то Берлускони протумачио као простаклук или као део дипломатске игре ?

kako su glupi ovi italijani...postavljaju za predsednike milijardere ...ljude koji su pokazali koliko znaju i umeju...sto se bre ne ugledaju na nas..?? nama su bitni lepi...pa nek su sirotinja nesposobna...

Berluskoni jeste moćan-to stoji, ali takodje stoji da su njegovi maniri prostački, što baš i nije u skladu sa funkcijom koju obavlja.

A takođe treba reći, verovatno ćeš se složiti sa mnom, da je smešno porediti predsednike Srbije i Italije. Berluskoni je premijer zemlje koja je 150 puta moćnija od Srbije i uz to je multimilijarder.

Управо тако Берлускони је премијер државе без које не може да прође ни једно значајније међународно политичко питање док је са друге стране Тадић на позицији председника мале и у сваком погледу слабе Србије која се не пита ама баш ни за шта.
Истина је да се Берлускони раскалашно и недолично понаша,као што је истина да због тога не трпи скоро никакве консеквенце.Вероватно тим својим понашањем знатно иритира многе иностране дипломате и председнике који се устручавају да му скрену пажњу на понашање,у дипломатском смислу.Многи то приписују његовој луцидности мада лично сматрам да је велики део његовог репертоара смишљен,пошто у свету високе дипломатије ништа није без разлога.

kako su glupi ovi italijani...postavljaju za predsednike milijardere ...ljude koji su pokazali koliko znaju i umeju...sto se bre ne ugledaju na nas..?? nama su bitni lepi...pa nek su sirotinja nesposobna...

Код нас је обичај да политичари који на високо пуцају,на политичку сцену ступају као гоље које спавају на теткином каучу и од целе имовине поседују колекцију ЦД-ова...
Тек заузимањем кључних политичких позиција њихове способности самобогаћења долазе до изражаја.Једном речју,борили су се за добра свог народа
На крају имамо ситуацију,политичари сити а народ гладан

Poslednja izmena:
Код нас је обичај да политичари који на високо пуцају,на политичку сцену ступају као гоље које спавају на теткином каучу и од целе имовине поседују колекцију ЦД-ова...
Тек заузимањем кључних политичких позиција њихове способности самобогаћења долазе до изражаја.Једном речју,борили су се за добра свог народа

uh..kako znas da ubodes sustinu...

0.jpg

На крају имамо ситуацију,политичари сити а народ гладан

U Srbiji je uvek tako bilo,sada je,i bice.
Mozda se nesto promeni za 50 godina,ali ako udjemo u EU pa nam to drugi nametnu,mi se nikada necemo sami promeniti.

Ја сам шокиран, ако је ово он стварно изјавио, а медији добро пренели. Како неко може бити толико глуп? Како неки председник може тако нешто изговорити? Мени је стварно пресело. Таман посла да се нервирам, али не могу речима да изразим степен гађења.
Само да кажем да се просрпски и антисрпски пишу заједно без цртице.

Poslednja izmena:

Back