Dodara, nas predsednik!

A brate mili svako bira spram sebe i svojih mogućnosti, to niko ne osporava.

Neki ti se više dopadaju, neki manje, a neke (više :malav:) očima ne mo'š gledati pa te nerviraju i njihove mačketine, kućni ljubimci čak I sat koji natakare...sve je to život :aha:

'aj pa se javi kad dodješ sebi (ako) , ima još dobrih žurki ovde po Dedinju :zcepanje::heart:

To sa Dodikom je spin. Zapravo, aktuelna ministarka Milica Đurđević Stamenkovski je ispred SNS-a i Pokreta za narod i državu viđena da bude njihov kandidat za prvu ženu predsednicu republike. Naravno, do nogu će je potuče kandidat opozicije, a to će da bude profesor Milo Lompar.

Само што Ломпар неће да се кандидује. Тако рече

A kako ti to znaš ako nisi i sam konzument reality programa? Ja te budalaštine ne gledam, nemam pojma ko je taj lik Zmaj od Šipova i jedini zaključak koji se nameće nakon iščitavanja toga što si ispisao je da si ti pasionirani ljubitelj realitija jer vrlo dobro poznaješ, ne samo tog Zmaja od Šipova, već i ostale učesnike.

Каква је ово смрдљива лаж да не знаш ко је Змај од Шипова?

Ако то лажеш, можемо да претпоставимо шта још лажеш по форуму.

Ни ја нисам гледао риалити програме, па опет знам ко је Змај од Шипова.

Знаш и ти, али си лажов(ка).

Признај да знаш ко је Змај од Шипова, и опростићемо ти написане лажи.

Убудуће само немој да лажеш кад пишеш постове.

Каква је ово смрдљива лаж да не знаш ко је Змај од Шипова?

Ако то лажеш, можемо да претпоставимо шта још лажеш по форуму.

Pa evo izguglah biografiju tog lika u kojoj pored ostalih nebuloza piše da je nastupao u realitiju pre 10 godina.:kafa:

Ни ја нисам гледао риалити програме, па опет знам ко је Змај од Шипова.

Dakle, još jedan pasionirani ljubitelj realitija koji "nije gledao realiti programe", ali zna svakog učesnika, pa čak i one koji su se tamo pojavili pre 10 godina.

Čemu uvek te jadne lagarije o negledanju takvih programa od strane onih koji znaju sve šta se tamo dešava, ime svakog učesnika itd....

Čovek ne živi u paralelnom svemiru Šolakove N1 pa mu je stvar jasna. Nije im prvi put, niti su ovi srpski bez svojih lutkara.
Kao da ta TV prenosi neko besnilo, sta li...ja ne mogu da vise prepoznam neke forumase.

Covece, razmisljaj stalozeno i svojom glavom, nije da nece biti izbora, ali daj da se nenormalna situacija smiri.

Kao da ta TV prenosi neko besnilo, sta li...ja ne mogu da vise prepoznam neke forumase.

Covece, razmisljaj stalozeno i svojom glavom, nije da nece biti izbora, ali daj da se nenormalna situacija smiri.
Sindrom N1, a još se smeju onima što ponavljaju ono što čuju sa protivničkih televizija.
35015CB4-6EB6-42E9-A32B-4FABA417C0CD.jpeg

Sarajke su za banjalucanke bile pojam lepote. Da pogodila si, cetiri ih bile. Banjalucanke su bile sirove, ja ih zvao seljankama po manirima i sferama interesovanja ali dobro, moja iskustva, mozda neko ima lepsa.

Ne znam baš, moj brat bio u vojsci u Banja Luci i dan danas priča da se lepših devojaka na kamaru nije tako nagledao sem u Beogradu normalno :D :malav:

Ja kad sam prolazila kroz Sar'jevo ugledah par stvarno zgodnih al' mi rekoše da su to naše :np:

А што је престоница Србије здушно извиждала бившег председника једног од ентитета суседне државе?
@Emihs , шта кажу нијеутрални и објективни извори?

А што је престоница Србије здушно извиждала бившег председника једног од ентитета суседне државе?
@Emihs , шта кажу нијеутрални и објективни извори?
Немам појма управо сам се почешао за лијево/лево јајце, чек ипак је десно.Десно је јајце. :lol:

Шта год ти годило као стрес терапија... ;)
Какав стрес не разумијем те баш.
Вјеровао ти мени или не у окружењу моје породице али и шире нити ко прича о Додику нити размишља о Додику.
Утакмицу сам гледао, није била стресна напротив глатка побједа Србије.

Back