Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

joskebotakobalenin.jpg

Немам ја ништа против ни "свеца ни тропара",
лично ти желим свако добро,
само је, у најмању руку, неумесно да нам солиш(те) памет на даљину!

"ЛАКО ЈЕ ТУЂИМ КУРЦЕМ МЛАТИТИ ГЛОГИЊЕ"!

Ne solim ti pamet, nemam nameru.
Iskreno,ne znam sta ce Tadicu uopste da se bakce sa svim tim glupostima.Deluje mi nornalan covek,rekao bih da nije lopuza i mafioz.Takav nije za sefa drzave Srbije.Tu treba Sloba pa da mu nosite slike i da mu pevate, a on da vas drnda k`o Radomir bukvu.

Ne solim ti pamet, nemam nameru.
Iskreno,ne znam sta ce Tadicu uopste da se bakce sa svim tim glupostima.Deluje mi nornalan covek,rekao bih da nije lopuza i mafioz.Takav nije za sefa drzave Srbije.Tu treba Sloba pa da mu nosite slike i da mu pevate, a on da vas drnda k`o Radomir bukvu.

Да само седам дана гледаш и слушаш овдашње неОВИСНЕ медије, променио би мишљење за 180[SUP]о[/SUP]!

У МАЛОМ!

Ma ajde bre , crnogorac vam je na čelu države.
Ovaj je postao isti kao Milošević , juče upalim dnevnik da posle 3 godine negledanja RTS-a da saslušam vesti i šta čujem na početku dnevnika :
- Dobro veče . Predsednik .....

izgleda da je ovde kreten ceo narod koji je glasao za njega , neka ide on lepo natrag u Smriječno , tamo odakle je i došao ovde.

Neznam sta se cudis pa RTS je njegov a sutra ce da bude nekog koji bude na vlasti, vecih ljigavaca nema a jos ih placamo da budu objektivni.

Back