Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

Ovo je ubedljivo najgluplja izjava u istoriji svetske politike.
Hebote, ovaj put je prevazišao sam sebe...
Pa Tadiću somino, to se valjda PODRAZUMEVA!:dash:
Управо тако.

Него, он се осетио прозваним, па 'ајд' нешто да лупи, без размишљања, неспретно и немушто.

На жалост, далеко је од тога.

А још је већа, што упркос свему, боље у читавој данашњој политичкој елити српској немамо.

Имамо ли боље или не, немам појма. Колико обичан, нормалан човек мора да буде мазохиста да гласа за њега и ту клептоманску опцију?

Onaj Riza Halimi bi bio bolji predsednik od ovog indijanca, čuj prosrpski :hahaha:

Evo deo teksta Miše Đurkovića koji je objavljen pre desetak dana:

" Nedelja iza nas pokazuje u kojoj meri srpska politička scena postaje teatar apsurda. Ja ne znam ko, uključujući i same aktere, može više ove nesrećnike da shvata ozbiljno. Čekaj bre, kako shvatiti ozbiljno čoveka koji tvrdi da se budi uz Severinu? Taj je prvo seljačina, od koga je valjda gori samo onaj stručnjak za fudbal što je ovde došao da ***** kako je njegovo Sarajevo „najljepši grad na svjetu" i za koga je Dino Merlin vrhunac pop muzike!?

No da je čovek ljakse, ajde de. Ali je veći problem što je njegov propagandni genije istripovao da će upravo takva neka glupost pomoći da se umilostive Krvati. Inače ja postajem sve veći Krletov fan. Sve one gluposti koje su Matić i Marković radili i tripovali na našu sramotu, ostaće čista nula u odnosu na Krletove domete......"

http://standard.rs/vesti/49-kolumne/5878-mia-urkovi-teatar-apsurda-ili-kako-je-mr-sorry-doiveo-ebovanje-u-svojoj-stranci-.html

Otac crnogorac, majka hrvatica pa kako on može da bude Srbin?

On je kazao samo golu istinu. A oni idioti koje on vodi za ular a Srbi su trebalo bi da se zamisle i da se zapitaju šta raže u tadićevoj žabokrečoni i ko su oni u stvari.

U svakom slučaju Srbija je u srdenjevekovnom mraku.

Камо те лепе среће да је истина да је он "просрпски председник"!
Камо те лепе среће да је тако!

Back