Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

Камо те лепе среће да је истина да је он "просрпски председник"!
Камо те лепе среће да је тако!

Vidiš da je sam rekao ko je i šta je .

Svakome ko i malo ima mozga i to malo zna da upotrebi jasno mu je šta ta bitanga govori.

Ove ostale, koji se iz svoje gluposti još hvale namaknutim ularom, na kraju će tadići sam da strpa u mesaru samo da bi spasio sam sebe.

хоће да каже могао је да бира, био је као странац тамо неки леви у србији, симпатише србе, то је добро, просрпски је, треба да смо му захвални и то да ценимо.

просрпски странац је председник србије! урааааааа! шта ће тек да буде кад неки домаћин преузме коначно ствари.

Dakle, znao sam da mnogi ovdje ne razmišljaju, jer naprosto nemaju čime, ali ovome se nisam nadao. :eek:

Vi tetkice koje pljujete na ovu Tadićevu izjavu, predložite neku rečenicu kao odgovor na provokaciju ruskog novinara da je Tadić proamerički orijentiran!

JEDINO što je mogao reći u tom trenutku, a da ne ispadne pichka koja se Rusima uvlači u doope, je upravo rečenica koju je izjavio.

Vjerujem da bi mnogima od vas godilo da je reko "Ne, ja sam proruski orijentiran!".

Međutim, to bi ispalo beskrajno ljigavo, pošto je davao intervju za ruski medij!

Ovako je zadržao autoritet i dao do znanja da se oslanja jedino na svoju državu i svoj narod.

Ali diplomacija je za vas nedokučiva mistika i vi to ne možete nikad shvatiti.

Boris Tadić vam je najbolja opcija za predsjednika trenutno, jer jedini zna suvislo razmišljati od svih onih šarlatanskih lidera stranaka koje imate.

Ali naravno, pošto vam ovo poručuje Hrvat, ne očekujem da bilo ko od vas to i prihvati.

Osim možda par izuzetaka. ;)

... Ovako je zadržao autoritet i dao do znanja da se oslanja jedino na svoju državu i svoj narod....

е домагоје домагоје, овде се управо његов ауторитет доводи у питање, а ти си један од разлога.
наиме, сви се питају да ли је он председник србије или нпр хрватске, пошто читају људи овде да је он теби и твојим земљацима ок.
а и свима се попео на ону ствар са његовим извињавањима онима који су протерали стотине хиљада људи.

........................................................................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................................................................

мсм, мало је неукусно глумити неког непристрасног добронамерног странца из хрватске у србији, најблаже речено :kafa:

Back