MuskoSamBre
Iskusan
- Poruka
- 5.530
Jeste. Buš kada je pevao držeći dečiju knjigu naopako u onom obdaništu dok su mu saopštavali da je i drugi toranj srušen.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste. Buš kada je pevao držeći dečiju knjigu naopako u onom obdaništu dok su mu saopštavali da je i drugi toranj srušen.

Naravno da je bio probrazilski!
I to jos kako!
A ciji ce biti?
http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/68301-tadic-ja-sam-prosrpski-predsednik.html da li je ijedan predsednik izjavio ishta chudnije?je l se to on nekom pravda?

A Evropa još nije obaveštena da joj je on predsednik?Zar mora sve da vam se nacrta?????
Covjek je europski predsjednik, komunisticka beba, a prosrpski orjentisan!!!!
I sta tu nije jasno???
Док енглески амбасадор саставља српску владу,
амерички колега отворено му се меша у посао!

A Evropa još nije obaveštena da joj je on predsednik?

Ovoliki:
nesto razmisljam sad na pus pauzi ... j b t , pa predsednik nam je pronenormalan ...

.....уради то,ако не због нас,бар због оне "плавушице-паметнице"са јутјуба.Обећање је обећање !!!Ако је Тадић "просрпски председник" ,нека спасе Србију и .....
Управо тако.Ovo je ubedljivo najgluplja izjava u istoriji svetske politike.
Hebote, ovaj put je prevazišao sam sebe...
Pa Tadiću somino, to se valjda PODRAZUMEVA!
.....уради то,ако не због нас,бар због оне "плавушице-паметнице"са јутјуба.Обећање је обећање !!!
На жалост, далеко је од тога.Ботокс пева лабудову песму.
На жалост, далеко је од тога.
А још је већа, што упркос свему, боље у читавој данашњој политичкој елити српској немамо.

Otac crnogorac, majka hrvatica pa kako on može da bude Srbin?
On je kazao samo golu istinu. A oni idioti koje on vodi za ular a Srbi su trebalo bi da se zamisle i da se zapitaju šta raže u tadićevoj žabokrečoni i ko su oni u stvari.
U svakom slučaju Srbija je u srdenjevekovnom mraku.