BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Braniš istinu?
Ja sam objektivan, za razliku od većine ljudi ovde...
Ti ili si toliko pristrasan ili si uduvan, trećeg nema...![]()
Sta to znaci "uduvan"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Braniš istinu?
Ja sam objektivan, za razliku od većine ljudi ovde...
Ti ili si toliko pristrasan ili si uduvan, trećeg nema...![]()
Lula da Silva, Brazilski predsednik koji je otisao upravo u penziju sa NAJVECIM PROCENTOM PRIHVACENOSI NA KRAJU MANDATA OD SVIH PREDSEDNIKA U SVETU je izjavio: "Moj cilj politike je bio da Brzil postane deseta ekonomska sila sveta i da dobije organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu!"
Ето видиш...И Силвија је паметнија од Боте....![]()
![]()
![]()
Ne, nisam ni u SRS-u.![]()

Lula da Silva, Brazilski predsednik koji je otisao upravo u penziju sa NAJVECIM PROCENTOM PRIHVACENOSI NA KRAJU MANDATA OD SVIH PREDSEDNIKA U SVETU je izjavio: "Moj cilj politike je bio da Brzil postane deseta ekonomska sila sveta i da dobije organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu!"

НИСАМ ТЕ ПИТАО ДА ЛИ СИ У СРС-у,
НЕГО ДА ЛИ СИ ДУГИНИХ БОЈА!?
ОДГОВАРАЈ!
ДА ЗНАМО С КИМ ИМАМО ПОСЛА!
![]()

Ако си писмен онда ђеш схватити да он није "имао на уму"..него је његов "циљ политике био".....што подразумијева низ јавних активности.
Кад кажеш да си имао на уму - то значи да још ником ниси рекао.

Silva je pobedio na izborima za Predsednika sa 58% glasova, a kada je krenuo u penziju, da je tada izasao na izbore, dobio bi preko 80% glasova od 140 miliona glasaca u Brazilu!
To je veliki podvig vredan postovanja.
I PRIMER DA SE MOZE!
Silva je pobedio na izborima za Predsednika sa 58% glasova, a kada je krenuo u penziju, da je tada izasao na izbore, dobio bi preko 80% glasova od 140 miliona glasaca u Brazilu!
To je veliki podvig vredan postovanja.
I PRIMER DA SE MOZE!

A jel izjavio i to, da je on probrazilski predsednik Brazila... Peco bas si se upetljao u pokusajima da odbranis jednu najbesmisleniju izjavu i glupost neizrecenu do sada, a cak nisi ni zut![]()
A ti si jadan NEINFORMISAN![]()

НИСАМ ТЕ ПИТАО ДА ЛИ СИ У СРС-у,
НЕГО ДА ЛИ СИ ДУГИНИХ БОЈА!?
ОДГОВАРАЈ!
ДА ЗНАМО С КИМ ИМАМО ПОСЛА!
![]()

"Можда сам висок седам метара...!"
![]()

Сад најбоље да каже да јесте,To pitanje je glupo gotovo koliko i Botina izjava, ali odgovor je naravno-NE.
A sad odgovori, da nisi možda ti šarenac!?![]()

И просрпски, да сутра пође у пемзију, добијо би 108%.
Naravno da je bio probrazilski!
I to jos kako!
A ciji ce biti?
http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/68301-tadic-ja-sam-prosrpski-predsednik.html da li je ijedan predsednik izjavio ishta chudnije?je l se to on nekom pravda?
![]()

To pitanje je glupo gotovo koliko i Botina izjava, ali odgovor je naravno-NE.
A sad odgovori, da nisi možda ti šarenac!?![]()

Brazilski, naravno.Naravno da je bio probrazilski!
I to jos kako!
A ciji ce biti?
Jeste. Buš kada je pevao držeći dečiju knjigu naopako u onom obdaništu dok su mu saopštavali da je i drugi toranj srušen.Ahaaaa... a kad je on to izjavio? Da li je bilo koji predsenik bilo koje drzave na svetu u istoriji covecanstva izjavio neku slicnu budalastinu?
STA JE BRE SRBADIJO..?? pa i nama jednom da predsednik kaze istinu a vi tako aaaa..?? pa zar mi propadosmo pricajuci da TADIC NIJE SRBIN i on to sad prizna i vi navalili ko mutavi...lepo covek kaze da je PROSRBIN....PRICAMO DA JE OVO ANTISRPSKA VLADA...i predsednik rece da je prosrpska...konacno da jednom prevali i neku istinu preko usta.....
E SAD OSTAJE SAMO DA SRBI NESTO I SHVATE ---KOME SU DALI LEGITIMITET DA IH VODI....