BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Braniš istinu?
Ja sam objektivan, za razliku od većine ljudi ovde...
Ti ili si toliko pristrasan ili si uduvan, trećeg nema...
Sta to znaci "uduvan"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Braniš istinu?
Ja sam objektivan, za razliku od većine ljudi ovde...
Ti ili si toliko pristrasan ili si uduvan, trećeg nema...
Lula da Silva, Brazilski predsednik koji je otisao upravo u penziju sa NAJVECIM PROCENTOM PRIHVACENOSI NA KRAJU MANDATA OD SVIH PREDSEDNIKA U SVETU je izjavio: "Moj cilj politike je bio da Brzil postane deseta ekonomska sila sveta i da dobije organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu!"
Ето видиш...И Силвија је паметнија од Боте....

Ne, nisam ni u SRS-u.

Lula da Silva, Brazilski predsednik koji je otisao upravo u penziju sa NAJVECIM PROCENTOM PRIHVACENOSI NA KRAJU MANDATA OD SVIH PREDSEDNIKA U SVETU je izjavio: "Moj cilj politike je bio da Brzil postane deseta ekonomska sila sveta i da dobije organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu!"

НИСАМ ТЕ ПИТАО ДА ЛИ СИ У СРС-у,
НЕГО ДА ЛИ СИ ДУГИНИХ БОЈА!?
ОДГОВАРАЈ!
ДА ЗНАМО С КИМ ИМАМО ПОСЛА!

Ако си писмен онда ђеш схватити да он није "имао на уму"..него је његов "циљ политике био".....што подразумијева низ јавних активности.
Кад кажеш да си имао на уму - то значи да још ником ниси рекао.

Silva je pobedio na izborima za Predsednika sa 58% glasova, a kada je krenuo u penziju, da je tada izasao na izbore, dobio bi preko 80% glasova od 140 miliona glasaca u Brazilu!
To je veliki podvig vredan postovanja.
I PRIMER DA SE MOZE!
Silva je pobedio na izborima za Predsednika sa 58% glasova, a kada je krenuo u penziju, da je tada izasao na izbore, dobio bi preko 80% glasova od 140 miliona glasaca u Brazilu!
To je veliki podvig vredan postovanja.
I PRIMER DA SE MOZE!

A jel izjavio i to, da je on probrazilski predsednik Brazila... Peco bas si se upetljao u pokusajima da odbranis jednu najbesmisleniju izjavu i glupost neizrecenu do sada, a cak nisi ni zut
A ti si jadan NEINFORMISAN

НИСАМ ТЕ ПИТАО ДА ЛИ СИ У СРС-у,
НЕГО ДА ЛИ СИ ДУГИНИХ БОЈА!?
ОДГОВАРАЈ!
ДА ЗНАМО С КИМ ИМАМО ПОСЛА!

"Можда сам висок седам метара...!"

Сад најбоље да каже да јесте,To pitanje je glupo gotovo koliko i Botina izjava, ali odgovor je naravno-NE.
A sad odgovori, da nisi možda ti šarenac!?

И просрпски, да сутра пође у пемзију, добијо би 108%.
Naravno da je bio probrazilski!
I to jos kako!
A ciji ce biti?
http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/68301-tadic-ja-sam-prosrpski-predsednik.html da li je ijedan predsednik izjavio ishta chudnije?je l se to on nekom pravda?

To pitanje je glupo gotovo koliko i Botina izjava, ali odgovor je naravno-NE.
A sad odgovori, da nisi možda ti šarenac!?

Brazilski, naravno.Naravno da je bio probrazilski!
I to jos kako!
A ciji ce biti?
Jeste. Buš kada je pevao držeći dečiju knjigu naopako u onom obdaništu dok su mu saopštavali da je i drugi toranj srušen.Ahaaaa... a kad je on to izjavio? Da li je bilo koji predsenik bilo koje drzave na svetu u istoriji covecanstva izjavio neku slicnu budalastinu?
STA JE BRE SRBADIJO..?? pa i nama jednom da predsednik kaze istinu a vi tako aaaa..?? pa zar mi propadosmo pricajuci da TADIC NIJE SRBIN i on to sad prizna i vi navalili ko mutavi...lepo covek kaze da je PROSRBIN....PRICAMO DA JE OVO ANTISRPSKA VLADA...i predsednik rece da je prosrpska...konacno da jednom prevali i neku istinu preko usta.....
E SAD OSTAJE SAMO DA SRBI NESTO I SHVATE ---KOME SU DALI LEGITIMITET DA IH VODI....