Tadić i Josipović podržali regionalnu fudbalsku ligu

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja lista klubova:

Srbija (C.Zvezda, Partizan,Vojvodina, OFK Beograd, Javor)

Hrvatska (Dinamo Z, Hajduk, Sibenik, Rijeka, Varteks)

Slovenija (Maribor, Olimpija, Gorica)

Bih (Zeljeznicar, Siroki, Borac BL)

CG (Buducnost)

Mak (Rabotnicki)

:hahaha::hahaha::hahaha:

SLOVENIJA koja je clanica EU pa da ima 3 predstavnika :rotf:

Kao sto rekoh umjesto jednog slovenackog kluba uvesti u kombinaciju Fljamurtari ili vec nekog... Nentori 11 (11. novembar ako sam dobro preveo a ako ne neka me Badem ispravi).

Aha...to ako tebe pitaju...
Ce me pitaju.
A i zemlja je okrugla....:dash::dash::dash:
:lol:
...i zato se zalazes za Fljamurtari (*ebote slomih jezik) :hahaha: ... nastavis li sa ovakvim glupostima poslat cu te po semenke i kikiriki ... a i stoji ti ;)

Fljamurtari ili u prevodu ZASTAVNIK ako sam dobro preveo. Kolega Badem ce me ispravi.

Zamisli koliko se samo sjemenki prodavalo na stadionu u Pristini kada bi dolazio Partizan ili C Zvezda.

Ce me pitaju.

:lol:

Fljamurtari ili u prevodu ZASTAVNIK ako sam dobro preveo. Kolega Badem ce me ispravi.

Zamisli koliko se samo sjemenki prodavalo na stadionu u Pristini kada bi dolazio Partizan ili C Zvezda.

Super ti ide albanski, brat ti nema potrebu da ispravlja. ;)

Semenke ste zamenili heroinom, a autonomiju nekom vrstom logora.
Samo nastavite :super:

Super ti ide albanski, brat ti nema potrebu da ispravlja. ;)

Semenke ste zamenili heroinom, a autonomiju nekom vrstom logora.
Samo nastavite :super:

Neka ti to Crnogorac. :lol:

Albanski bi trebalo nauciti jer kako ekspandiraju to ce biti jezik buducnosti na dobrom dijelu nekadasnje drzave Srbija i Crna Gora. :rumenko:

A sto ti to imas protiv heroina, kokaina i ostalih hasisa ? :think:

Neka ti to Crnogorac. :lol:

Albanski bi trebalo nauciti jer kako ekspandiraju to ce biti jezik buducnosti na dobrom dijelu nekadasnje drzave Srbija i Crna Gora. :rumenko:

A sto ti to imas protiv heroina, kokaina i ostalih hasisa ? :think:

Ja se slazem, u Srbiji vas je zanemarljiv broj, a bice ih sve manje i manje :twisted: ... dok si za CG u pravu, to vam je jezik buducnosti :mrgreen:

Odlična!:super:
Pojačao bi se kvalitet fudbala...da se ne brukamo po Evropi...:per:

Tako nesto... A i bilo bi publike vise nego za utakmice kvalifikacija za neko evropsko takmicenje (razni klubovi iz Azerbejdzana i slicnih velesila).
Mi ionako vidimo samo kvalifikacije. Dodjemo do poslednjeg kola, pa kad nam uleti neka ekipa koja lici bar na nesto - mi ostanemo kod kuce.

Za pocetak da ne bude puno timova, ne vise od 4+4... A nemamo ni vise klubova koji znaju sta hoce. Kvalifikacije da budu prosta slika plasmana na kraju sezone, prva 4 da su kvalifikovani. Bez plej ofa i slicnih gluposti, prosta tabela kao pravi sampionat.
I da pobednik ima garantovano mesto u Ligi sampiona :mrgreen::whistling:

Mozda da prikljucimo i BiH ? :per:

Tadić i Josipović podržali regionalnu fudbalsku ligu

Beta | 18. 07. 2010. - 14:09h | Foto: Reuters | Komentara: 8

Predsednici Hrvatske i Srbije Ivo Josipović i Boris Tadić načelno su danas podržali ideju o formiranju regionalne fudbalske lige u kojoj bi igrali i klubovi iz te dve zemlje.

Tadić je rekao da podržava formiranje regionalnih liga, ali da treba voditi računa o bezbednosti.

Srpski predsednik je dodao da Jadranska liga u košarci pokazuje da je takvo takmičenje moguće.

Josipović je ocenio da "načelno niko nema ništa protiv toga", istakavši da je to ipak "pitanje za nadležne saveze".

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...-Josipovic-podrzali-regionalnu-fudbalsku-ligu

Nije loša ideja...

Ideja je vise nego odlicna, samo mnogo nam se gotive Josipovic i Bota, a za botu se pricaju razne stvari, tako da.... :per: :per:

Back