Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.337
Теби је идол љиљан Грухоњић.ni srpski al bujrumski i kajkavskostokavski ocito da
ovisi! o sunce ti mislosno...
tako malo pa se brigada ljiljana i sahovnicara na krsti olako oda...
OVISI!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Теби је идол љиљан Грухоњић.ni srpski al bujrumski i kajkavskostokavski ocito da
ovisi! o sunce ti mislosno...
tako malo pa se brigada ljiljana i sahovnicara na krsti olako oda...
OVISI!
Теби је идол љиљан Грухоњић.
tamo gde je svim budalastinama mesto i onima u koje ne gledam kao ni u gofno - na ignorePogledajte prilog 1757194
Ти и Грухоњић на истом броду хаха.
Издајник.tamo gde je svim budalastinama mesto i onima u koje ne gledam kao ni u gofno - na ignore
Pa da.Toma je jedini poštovao ustav. Kapa dole
Mnogo stosta on ne zna,ali se pravi mutav,pa gura nos i gde treba i gde ne.
. . . , ni jedan, sva trojica mogu zajedno da se bace u govna.!?Ko vam je bolji predsednik: Boris Tadić, Tomislav Nikolić ili Aleksandar Vučić
. . . , sad se vidi sad se zna,Meni lično najviše se kao predsednik republike dopadao Boris Tadić. Gospodin čovek.
Tadić je poražen u pokušaju da protivno Ustavu isforsira i treći predsednički mandat.Tadić, jer je priznao poraz od jednog procenta, i na njegove mitinge nisu dovoženi ljudi iz drugih gradova.
Kad bi neko iz Danske, Švedske, Švajcarske pročitao moju gornju rečenicu, čudio bi se, jer je kod njih to normalno.
Toliki mu bili intelektualni kapaciteti.Pa da.
Nije se mešao u svoj posao, AV ga je pregazio odmah na startu.
Ja sam rekao da sam bio prvi koji je u anketi glasao za TomuУ првих само неколико порука, 4оро наводно гласају за Тому, а он тренутно има најмање, само 2 гласа
Признајте да и ви гласате за БоТу
U čemu se tačno ogledao Tadićev intelekt? U najtežem geopolitičkim porazu koji je naneo Srbiji onom “obnovom državnosti” tj gubitkom izlaza na more? Od njegove mudre vladavine Srbija je potpuno opkoljena zemlja a Srbi uhapšen narod.Tadić je intelektualac, gospodin čovek iz ugledne porodice.
Radikalski dvojac su seljačine bez znanja, obrazovanja, kulture ponašanja zbog kojih svako normalan doživljava transfer blama bilo gde da se pojave u javnosti.
Babe i žabe, neuporedivi.
"Вратит" их нећемо.
Da li si ikada išta pročitao o stanju Srba pod turskom vladavinom?Окупатори Турци су узимали "десетак"! Колико Андреј и АВ узимају?
Šta ga je to činilo “gospodinom”? Bezuslovna pokornost Zapadu ili protivustavna kandidatura za treći mandat od moguća dva?Тадић је господин.
izvinio se Hrvatima što su nas tukliMeni lično najviše se kao predsednik republike dopadao Boris Tadić. Gospodin čovek.
Pa da.
Nije se mešao u svoj posao, AV ga je pregazio odmah na startu.
pa da..on dosao na mesto predsednika da malo posedi, popije koju rakijicu i da ide po svetu da se slika sa uvazenim licnostima. voleo covek da se uslika, sav vazan.
mene vise zanima recimo ako vucic padne sa vlasti i ako dodje do te cuvene lustracije, koliko ce toma tu biti odgovoran, jer ipak je i on ucestvovao?