Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.847
Је Мехмед Паша је познат по томе да је градио мостове од својих пара.
Ал би прво покупио харач од раје,па онда правио.
Докле више да толико црвенило и титоизам избија из тебе.
Ај матори, реши се тог срања
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је Мехмед Паша је познат по томе да је градио мостове од својих пара.
Ал би прво покупио харач од раје,па онда правио.
Ал видим радо их се сјећаш."Вратит" их нећемо.
Од вас никад ништа нисам тражио.Немој да се стално курчиш!
Почистиће вас НДХ3...
Па ћеш тражити од Шумадинца да ти дозволи гостопримство. Вучићу и Тадићу не требаш.
a od hrvata?Од вас никад ништа нисам тражио.
Од вас никад ништа нисам тражио.
Јадан је онај ко овиси о вама.
Ништа то није било из Србије,него остало од ЈНА.Код вас у Србији су оруђа скупљала прашину,и до данас скупљају.Што лажеш тако маторо и огавно?
Ђинђића су звали у Америку да му покажу сваку слику оруђа и корпусе у РСрпској који су били сачињени од 95% до 99.7% из Србије.
Ти си лажовчина, да нас завадиш са Српском?!!
Ништа то није било из Србије,него остало од ЈНА.Код вас у Србији су оруђа скупљала прашину,и до данас скупљају.
Нема ту би ратничког духа ко Срби западно од Дрине.Вама оружје служи само за сликање и крчење.
Докле више да толико црвенило и титоизам избија из тебе.
Ај матори, реши се тог срања
tolko su vala ratnicki duhovni da su usli u svetske enciklopedije kao najgori zlikovciНишта то није било из Србије,него остало од ЈНА.Код вас у Србији су оруђа скупљала прашину,и до данас скупљају.
Нема те ви ратничког духа ко Срби западно од Дрине.Вама оружје служи само за сликање и крчење.
tolko su vala ratnicki duhovni da su usli u svetske enciklopedije kao najgori zlikovci
za to treba imati ne samo ratnicki talenat vec i intelektualni
Većinu zločina počinili rezervisti i dobrovoljci iz Srbije.U Vukovaru, Višegradu itd.tolko su vala ratnicki duhovni da su usli u svetske enciklopedije kao najgori zlikovci
za to treba imati ne samo ratnicki talenat vec i intelektualni
alejkum a salam na ovomeVećinu zločina počinili rezervisti i dobrovoljci iz Srbije.U Vukovaru, Višegradu itd.
Погодила те истина знам.alejkum a salam na ovome
es selamu alejkum da bolje razumes.
jokПогодила те истина знам.
Većinu zločina počinili rezervisti i dobrovoljci iz Srbije.U Vukovaru, Višegradu itd.
Ти си био командант беле технике.Чуо сам за тебе.Ја сам био добровољац. Што лажеш. Ако мислиш на Шешеље и Арканоиде, то су ваши.
Пришиваш твоје црвене војводе и кењаш о Шумадинцима.
Неће ти те огавштине проћи
Ти си био командант беле технике.Чуо сам за тебе.
У БиХ не фали оружја, имају сви.Што би реко твој и мој командир, чуо сти моји к...ц
Да нисмо успоставили прве линије, отишо би ти и многи у керец.
Шта сада имате од наоружања, када пукне тиква из НДХ?!?
Tadić je ipak šampion, čovek se ladno kandidovao za treći mandat, a išao bi on i na četvrti, samo je poražen od Tome.Онај који се највише придржавао председничких обавеза, како их Устав дефинише је Томислав Николић. Тадић их је кршио, а Вучић... Не треба ни коментарисати.
bakirovci i istinaПогодила те истина знам.
Ma nije se držao za fotelju kao žaba za blato, a i ona njegova treća kandidatura od dve moguće je OK, pa fotelje su bile u pitanju.Istina je ovo što pišeš za Nikolića. U vezi čega je Tadić kršio ustav?
na srpskom se kaze :Од вас никад ништа нисам тражио.
Јадан је онај ко овиси о вама.
Не разумијем црногорски.na srpskom se kaze :
ko zavisi od vas!
opCa pismenost!
kuzis ?????????????????????
ni srpski al bujrumski i kajkavskostokavski ocito daНе разумијем црногорски.