Peśo
Domaćin
- Poruka
- 3.608
Biće i to, na nogometu je sve počelo, njime će se i završit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to onaj kosotolomac???
Tadić i Josipović podržali regionalnu fudbalsku ligu
Najbolje bi bilo kada bi mi Hrvati imali ligu sa Cesima, Austrijancima, jer od ove Balkanske lige nema koristi.
A vi Srbi mozda sa Bugarima i Rumunjima?
Регионалана лига са босанцима, хрватима и тамо неким словенцима и фјрмовцима је смешна и глупа идеја што најбоље илуструје заједничка кошаркашка лига која је у рукама пар приватника доведена до апсурда.
Квалитет се не би подигао с обзиром да тако неки Динама и Хајдук, а поготово Челик, Марибор, Осијек или Работнички нису ништа бољи од рецимо ОФК Београда, Војводине или Напретка као што нису ни Звезда ил Партизан.
Једино би било занимљивије са навијачке стране али и то пада у воду с обзиром да где год би Делије дошле било би оплавелих Хрвата који би кукали на великосрпски хегемонизам![]()
najlepše da rvati igraju ligu sa mađarima slovencima i austrijancima, nama nisu neophodni.
mada, nisam siguran da bi mađari, slovenci i austrijanci pristali.
glupost ,ta ideja je bzvz ,zvezda netreba da ucestvuje u nicemu sto ima veze sa jugoslavijom ili bilo kakavvim jedinstvom ,ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGoSLAVIJA![]()
Ma ja sam ZA...ali da vidimo šta će biti...
Svaka cast, u potpunosti , ali u potpunosti se slazem sa tobom ...![]()
![]()
Zvezda treba, a svakako i zasluzuje da igra u ovoj ligi :
http://www.sportske.net/rezultati/fudbal/srpska-liga-beograd.html
![]()
![]()
![]()
ma daj ,nisi me shvatio iako deluje kao nacinalno i radikalno receno ,bas naprotiv ,smtram da bi bilo veoma stetno za fudbal ,bilo bi mnogo vise lopova ,mnogo vise nemira i podgrejanih strasti ,svaki vikend rat u najavi ...