Tadić i Josipović podržali regionalnu fudbalsku ligu

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Регионалана лига са босанцима, хрватима и тамо неким словенцима и фјрмовцима је смешна и глупа идеја што најбоље илуструје заједничка кошаркашка лига која је у рукама пар приватника доведена до апсурда.

Квалитет се не би подигао с обзиром да тако неки Динама и Хајдук, а поготово Челик, Марибор, Осијек или Работнички нису ништа бољи од рецимо ОФК Београда, Војводине или Напретка као што нису ни Звезда ил Партизан.

Једино би било занимљивије са навијачке стране али и то пада у воду с обзиром да где год би Делије дошле било би оплавелих Хрвата који би кукали на великосрпски хегемонизам :mrgreen:

Tadić i Josipović podržali regionalnu fudbalsku ligu

Лепо,ево им и вувузеле.

0142007.23.jpg

Ахаха, начелно. А је л има нешто око чега су заузели заједнички став, а да то буде и реално?
Може тај фуцбал, мада не знам како би одразило на бољитак, пошто су они тренутно баш везаре, бојим се да не утичу негативно на нас.

Регионалана лига са босанцима, хрватима и тамо неким словенцима и фјрмовцима је смешна и глупа идеја што најбоље илуструје заједничка кошаркашка лига која је у рукама пар приватника доведена до апсурда.

Квалитет се не би подигао с обзиром да тако неки Динама и Хајдук, а поготово Челик, Марибор, Осијек или Работнички нису ништа бољи од рецимо ОФК Београда, Војводине или Напретка као што нису ни Звезда ил Партизан.

Једино би било занимљивије са навијачке стране али и то пада у воду с обзиром да где год би Делије дошле било би оплавелих Хрвата који би кукали на великосрпски хегемонизам :mrgreen:

Ма да, смишљају нову касицу -краву музару у облику региналног фуцбала, а ми наивни :mrgreen:

ma daj ,nisi me shvatio iako deluje kao nacinalno i radikalno receno ,bas naprotiv ,smtram da bi bilo veoma stetno za fudbal ,bilo bi mnogo vise lopova ,mnogo vise nemira i podgrejanih strasti ,svaki vikend rat u najavi ...

Brate , jes da je fudbal drugo, ali po koji kordon zandarmerije nema sta ne moze da resi ...
Ja naprotiv mislim da bi bilo korisno ...Ali pod uslovom da prvak ima direktno ucesce u Ligi sampiona, drugi kroz drugo kolo kvalifikacija, treci i cetvrti da se bore za Ligu Evrope ...Onda formirati nacionalne lige kojima bi bio cilj da udju u tu regionalnu ligu ...

Back