Tadić i Josipović podržali regionalnu fudbalsku ligu

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da, dva kljucna (i najpichkastija moguca) argumenta protiv ove ideje i kod hrvatskih i kod desnicara bit ce...

1 - guraju nas ponovno u neke jugoslovenske okvire (yeah, right)
2 - pobice se navijaci (a ovako se kao ne biju)

...dok svi oni koji su za ovu ideju imaju iskljucivo nogometne razloge (povecan interes gledatelja, povecan kvalitet nogometa, poboljsani odnosi medju klubovima, itd)

Kakvih sve stručnjaka nema ovde...milina je čitati pojedine postove...

Pa pazi...ja ovo gledam sa dva aspekta..prvo i osnovno finasijski...dakloe sigurno bi u Niš ili u Novi Sad došlo makar 5000 ljudi više da gleda Hajudk ili Dinamo ili već neki drugi klub iz bivše Juge...Drugi je čisto takmičarski...na ovakvim utakmicama se prave igrači...uebo ti šutanje lopte na terenu u Lučanima ili u Maloj Moštanici....

Pa pazi...ja ovo gledam sa dva aspekta..prvo i osnovno finasijski...dakloe sigurno bi u Niš ili u Novi Sad došlo makar 5000 ljudi više da gleda Hajudk ili Dinamo ili već neki drugi klub iz bivše Juge...Drugi je čisto takmičarski...na ovakvim utakmicama se prave igrači...uebo ti šutanje lopte na terenu u Lučanima ili u Maloj Moštanici....

Ma nisam mislio na tvoje postove...ja podržavam ovu ideju...inače smo gotovi i mi i oni...

Back