Tabloidiotluci

Da tabloidiotluk bude veci...istu fotku na danasnjoj naslovnici stavlja i Informer:

informer-460x0.webp

...

Ја колико се сећам Вучко је до сада три пута објављивао пуну документацију и говорио да је све објављено... Кад сам себи не верује, како неко други да му верује? Е сад, то што се он у све меша је посебно питање.

Него, пви зхатеви су недовољни да било шта промене. Протести ће мало дуже трајати, али ће се угасити као и обично. Мора да се појави нека странка за коју ће сви они гласати, а то је мало теже. Без тога, и да се сутра испуне сви захтеви, Вучко и даље јаше.

Mož biti sam ja glup, ali kako je on lažni premijer lažne države ako Srpska lista učestvuje na izborima te lažne nepriznate države, i imaće deset poslanika u lažnoj skupštini lažne države?

Pa i tzv Srpska lista je lazna...u severnoj Kosovskoj Mitrovici je na tome sto se zovu izbori ucetvovalo 5%...
Zato je Vucic i poslao par buseva..da bi bilo ko glasao....
...

Mož biti sam ja glup, ali kako je on lažni premijer lažne države ako Srpska lista učestvuje na izborima te lažne nepriznate države, i imaće deset poslanika u lažnoj skupštini lažne države?
Премијер привремених институција у Приштини шаље Институцији Церемонијалних Надлежности и аутобусе за митинге, ако је потребно

Back