Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.912
Pujo Šotka![]()
Da tabloidiotluk bude veci...istu fotku na danasnjoj naslovnici stavlja i Informer:

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pujo Šotka![]()
Mož biti sam ja glup, ali kako je on lažni premijer lažne države ako Srpska lista učestvuje na izborima te lažne nepriznate države, i imaće deset poslanika u lažnoj skupštini lažne države?...
Bas su se potrudili oko Kurtijeve njuske:
![]()
...
Mož biti sam ja glup, ali kako je on lažni premijer lažne države ako Srpska lista učestvuje na izborima te lažne nepriznate države, i imaće deset poslanika u lažnoj skupštini lažne države?
Nesto poput titinog Krcuna?
Премијер привремених институција у Приштини шаље Институцији Церемонијалних Надлежности и аутобусе за митинге, ако је потребноMož biti sam ja glup, ali kako je on lažni premijer lažne države ako Srpska lista učestvuje na izborima te lažne nepriznate države, i imaće deset poslanika u lažnoj skupštini lažne države?
To je pravo drugarstvo.Премијер привремених институција у Приштини шаље Институцији Церемонијалних Надлежности и аутобусе за митинге, ако је потребно
...
Stara klasična škola Tabolidiotluka u režiji KurVira:
![]()
...
A znaci odatle prica mojoj mami da se ovaj drogirao