Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.158
Ко је убио Србију?
Pogledajte prilog 1716729
Djilas-Solak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко је убио Србију?
Pogledajte prilog 1716729
Završila sam sa palačinkama do kraja života.Šapu u vatru bi dao, da su ovo najukusnije palačinke na svijetu.
Mnogi će reći - jaja, šećer, brašno, ulje, špaher, tava ... koliko je teško napraviti palačinku?
Pa nimalo, to bi čak meni pošlo za šapom, ali napraviti savršenu palačinku u stanju su samo malobrojni među nama, usudio bi se reći - jedan Jedini, koji se rađa u 1000 godina.
Postoji poseban sastojak, zbog kojeg će i najnespretnije izvedena palačinka odjeknuti u Svemiru.
Taj sastojak zove se LJUBAV.
Ljubav oca prema vlastitoj djeci, koji se izjeda zbog toga što ih naočigled zanemaruje, ali za dobrobit naroda od umora svaki dan pada s nogu.
Ljubav oca kojeg su supruge ostavile i pronašle švalere, zbog toga što su se osjećale zapostavljene, ne shvaćajući da su odabrale kročiti stazom čovjeka, koji na svojim leđima nosi teret svijeta.
Tako da kada vidite palačinku koja izgleda perfektno, a pokraj nje jednu potrganu, dobro razmislite koju namjeravate pojesti.
Da probaš palačinkeZavršila sam sa palačinkama do kraja života.
Pa naravno da ima:Ima li kakva slika da stoji pored mješalice za beton, da diže tegove, da vozi kamion...?! Sve nekakvi pi.kasti poslovi?
Čime se ti mačore baviš?
E, moja cvjećko!Pa naravno da ima:
Pogledajte prilog 1722124
Pogledajte prilog 1722125
![]()
Što se mene tiče, ja radim od kuće, ali se rekreativno bavim radovima u vrtu.
Baštovan.
Pa naravno da ima:
Pogledajte prilog 1722124
Pogledajte prilog 1722125
![]()
Što se mene tiče, ja radim od kuće, ali se rekreativno bavim radovima u vrtu.
Baštovan.
- Na prvo slici grobar Srbije
- Na drugoj slici nije uspeo da okrene polugu...
- Na trecoj slici nije sam otvorio flasicu vec mu Suzana odvrnula....
...
Kako samo podmećeš...
![]()
Po koji put moram ponavljati da je Đilas potajno zapekao čep upaljačem...Ja ne znam kako bi se osecao u prisustvu osobe koja ne moze da odvrne flasicu a umislja da je Car Srbije...
Da li ga žaliti ili prezirati...ili zvati Lazu da oslobode krevet...
...
Strasno sta rade div predsedniku. U soku sam.