mizael
Početnik
- Poruka
- 48
Jbg... Nervira me glupost!Ne nerviraj se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg... Nervira me glupost!Ne nerviraj se.
Jesi transrodna osoba?Naslov ti je dao odgovor.
Jesi transrodna osoba?
Želim biti transsexualan.Jesi transrodna osoba?
Tastatura trollovi su uživo jadni.Нека га...
Мора мало
Beskorisna masa...Rulja...
Operacija nije odgovor na psihijatrijski poremećaj. Na kraju dana si dalje biološki muško, ili biološki žensko.Naravno da osećaj nije dovovoljan, zato sam i rekao da je operacija obavezna!
To nije mentalni poremećaj, već samo nezadovoljstvo! Ako je to poremećaj, onda je i farbanje kose mentalni poremećaj!
Uostalom, ko si ti da nekome nešto braniš?!

Ne shvataš. Postoje osobe koje se, da tako kažemo, rode u pogrešnom telu. Misliš da neko želi da se takav rodi ili izabere to u nekom trenutku? Niko ne pominje operacije dece već odrasle osobe potpuno svesne svoje odluke.To je psihijatrijski slučaj, za koji treba terapija i pravo lečenje. Gej lobi u Americi je učinio svoje da su promenili i sklonili ovo sa liste bolesti.
Gde je granica? Ima onih koji misle da su mačke, kućici i slično,?
Nikakve operacije ne bi trebale biti dozvoljene, pogotovo ne na deci, što je postalo popularno u SAD na primer.
Osećanje nečega nije dovoljan razlog.
Itd
Nije poenta kako se ti osećaš sada već ceo svoj život.I šta ako se danas osećam ko neka baba?
Da pravim uštipke?
Osećam se lepo mada mi žao što su ljudi glupi pa rade teže ili naopakoNije poenta kako se ti osećaš sada već ceo svoj život.
Opet pominjete decu a osoba koja piše je odrasla i zrela samim tim svesna svoje odluke. Deca jesu u početku zbunjenja jer ne razumeju zašto se razlikuju od osobenosti roda kom pripadaju. I da, postoje roditelji koji im svojim ponašanjem otežavaju. Imam utisak da je po ovom pitanju neka krajnost, ili oni koji bez potrebe forsiraju ili oni koji negiraju. Svet nije crno-belo uvek...Postoje dva pola u prirodi, muški i ženski određen kromizomima prilikom začeća bez kojih nebi bilo raznnožava i života Sve mimo toga je bolest, zbunjenost, perverzija, radoznalost. To sve dublje prodire u srž današnjeg društva da u pojednim državama čak I deci vrše hormonske "terapije" (sakaćenja). Prijatelji moje sestre su to zapravo činili svom ženskom detetu jer su im mozgovi bili isprani pa su mislili da je njihovo dete muško rođeno u ženskom tell jer se kao dete igrala sa dečačkim igračkama a ne lutkama pa su je podvrgli raznim tretmanim. Kada je ušla u pubertet upala je u teškoj depresiji I zbunjenošću pa je sa 12 godina sebi oduzela život. Koliko takvih slučaja ima u svetu. Čak i u pojedinim obdaništima u zapadnim državama transrodne osobe drže predavanja maloj deci o tome dali se osećaju kao muško ili žensko I da je sasvim normalno da se osećaju kako žele pri tom sebe postavljajući kao ponosni primer. Ja sam protiv svega toga pogotovo kada su deca u pitanju što je veliko zlo.
Ne postoji psihološki poremećaj, već hormonski. Na kraju dana on oseća da je žena u muškom telu, recimo. I tako svaki dan. I svestan je da vi vidite muškarca a on sebe vidi kao ženu. Nije lični izbor da se tako neko rodi. Je l postoji mogućnost da se na tren stavite u njegove "cipele"?Operacija nije odgovor na psihijatrijski poremećaj. Na kraju dana si dalje biološki muško, ili biološki žensko.
![]()
Niko se ne radja u pogrešnom telu. Kao što sam naveo do sada, to je psihijatrijski poremećaj koji je sklonjen sa liste oboljenja zbog lobija, a ne nauke. To je jasno kao dan, pogotovo kada se prati šta se dešava u Kanadi i Americi, gde se oduzimaju doktorske diplome i prava na rad, jer se ne slažu sa "zvaničnom" propagandom.Ne shvataš. Postoje osobe koje se, da tako kažemo, rode u pogrešnom telu. Misliš da neko želi da se takav rodi ili izabere to u nekom trenutku? Niko ne pominje operacije dece već odrasle osobe potpuno svesne svoje odluke.
Opet si isključiv. Kroz celu ljudsku istoriju bilo je ovakvih slučajeva tako da ne možeš sve to pripisati nekom gay lobiju.Niko se ne radja u pogrešnom telu. Kao što sam naveo do sada, to je psihijatrijski poremećaj koji je sklonjen sa liste oboljenja zbog lobija, a ne nauke. To je jasno kao dan, pogotovo kada se prati šta se dešava u Kanadi i Americi, gde se oduzimaju doktorske diplome i prava na rad, jer se ne slažu sa "zvaničnom" propagandom.
Ne postoji i jedna studija da je pokazala boljitak posle operacije. Samoubistvo je i dalje blizu 50%, a da ne pričamo o tome da ima već mnogo osoba što su menjale pol hiruškim putem, što znači da je mentalno oboljenje. Dobar deo njih u stvari ima fetish, i taj fetish je prerastao u normalizaciju bolesti.
Da ponovim još jednom, operacija ne menja nečiji biološki Pol, jer na kraju krajeva si ili muško ili žensko, samo osakaćeno.
I te priče o polu i rodu su nastale kao teorije mnogo bolesnih ljudi, Džon Moni koji je bio pedofil i bolesnik (preporučujem chitanje njegovih eksperimenata) i na kraju su ženske studije preuzele te ideje, jer sve to dolazi iz istog izvora, i onda se stvara pseudonauka o "Ženskim i Rodnim Studijama" itd.
Ako je neko bolestan Lagerta, onda treba da se leči, a ne da sece delove tela.
Ako su rod i pol različiti, zašto oni koji tvrde i pripadaju toj grupi seku sebe da bi ličili na pol? Nema logike.
Muškarci koji se operišu moraju da guraju plastični chep u rupu koja je napravljena da emulira vaginu, i napravljena od creva, i pri tome je otvorena rana pod infekcijom gotovo non stop.
Za žene se napravi nešto što liči na penis a ne može da ima erekciju ili bilo šta. Dakle na koji način to pomaže bilo kome?
Ima onih koji misle da su mačke, jel to normalno?
Naravno da postoji. Ali kada već pričaš o hormonima, šta misliš da li je to validan razlog da se ide pod nož? I ako je hormonalni poremećaj, što se ne leči onda? Zato što oni negiraju da je to poremećaj.Ne postoji psihološki poremećaj, već hormonski. Na kraju dana on oseća da je žena u muškom telu, recimo. I tako svaki dan. I svestan je da vi vidite muškarca a on sebe vidi kao ženu. Nije lični izbor da se tako neko rodi. Je l postoji mogućnost da se na tren stavite u njegove "cipele"?
Ja opet ponavljam, ovde se radi o odrasloj osobi koju niko nije indoktrinirao. Niko na silu nije davao nikakve hormone niti je pratio "modni trend" pa se jednog jutra probudio sa željom da bude žensko, već neko ko celi život sebe "nosi" u tuđem telu.Naravno da postoji. Ali kada već pričaš o hormonima, šta misliš da li je to validan razlog da se ide pod nož? I ako je hormonalni poremećaj, što se ne leči onda? Zato što oni negiraju da je to poremećaj.
I deca se pominju, jer ista banda vrši propagandu, i ispira deci mozak, gde su ona zbunjena. U SAD i Kanadi deci daju hormone da spreče pubertet što je na nivou hemijske kastracije za dečake. A da ne pričamo da sad su dogurali do beba.
Želim biti transsexualan.

Majka sam dvoje dece, muškog i ženskog. Da se mojoj deci tako nešto desilo, trudila bih se da im na sve načine olakšam život a ne da ih odbacim.
Sine, nema tu poremećaja, već samo nezadovoljstvo.Niko se ne radja u pogrešnom telu. Kao što sam naveo do sada, to je psihijatrijski poremećaj koji je sklonjen sa liste oboljenja zbog lobija, a ne nauke. To je jasno kao dan, pogotovo kada se prati šta se dešava u Kanadi i Americi, gde se oduzimaju doktorske diplome i prava na rad, jer se ne slažu sa "zvaničnom" propagandom.
Ne postoji i jedna studija da je pokazala boljitak posle operacije. Samoubistvo je i dalje blizu 50%, a da ne pričamo o tome da ima već mnogo osoba što su menjale pol hiruškim putem, što znači da je mentalno oboljenje. Dobar deo njih u stvari ima fetish, i taj fetish je prerastao u normalizaciju bolesti.
Da ponovim još jednom, operacija ne menja nečiji biološki Pol, jer na kraju krajeva si ili muško ili žensko, samo osakaćeno.
I te priče o polu i rodu su nastale kao teorije mnogo bolesnih ljudi, Džon Moni koji je bio pedofil i bolesnik (preporučujem chitanje njegovih eksperimenata) i na kraju su ženske studije preuzele te ideje, jer sve to dolazi iz istog izvora, i onda se stvara pseudonauka o "Ženskim i Rodnim Studijama" itd.
Ako je neko bolestan Lagerta, onda treba da se leči, a ne da sece delove tela.
Ako su rod i pol različiti, zašto oni koji tvrde i pripadaju toj grupi seku sebe da bi ličili na pol? Nema logike.
Muškarci koji se operišu moraju da guraju plastični chep u rupu koja je napravljena da emulira vaginu, i napravljena od creva, i pri tome je otvorena rana pod infekcijom gotovo non stop.
Za žene se napravi nešto što liči na penis a ne može da ima erekciju ili bilo šta. Dakle na koji način to pomaže bilo kome?
Ima onih koji misle da su mačke, jel to normalno?
A i da...Operacija nije odgovor na psihijatrijski poremećaj. Na kraju dana si dalje biološki muško, ili biološki žensko.
![]()
Huh?Obrnuo si