SVINGERI STA MISLITE?

Hellen:
Стварно???
Јеси ли то видела много свингера у животу па закључила, или је рађено неко истраживање о повезаности изгледа са свингерајем?
Шта кажу научници, које је објашњење за то?

Nisam ih videla na delu, ali bila sam im vrlo blizu, videla sam ih, videla sam kako izgledaju i kako se ponasaju i analizirala to sto su mi ispricali o njima.Ja sam istrazivala, i dosla sam do zakljucka da je svingeraj za starije.Kad se mladji upuste u svingeraj oni zadobiju taj ozbiljan i siguran izraz lica koji je karakteristican za starije osobe pa zato izgledaju starije.

.....Kad sam posla u prvi razred, odnosno u maju pre toga, tad sam se i preselila, odlucila sam se da je najpametnije da sacekam do onda kad budem kad budem imala bar 15 godina pa da nastavim da imam veze, da ne bih postala qrva.Samo nekoliko puta sam prekrsila datu rec da necu imati decka, ali dok sam bila sa njima, non stop sam imala osecaj krivice pa zato to nisu ni bile velike ljubavi.

Jos su stari grci stalno imali grupnjake i uzivali u tome, oni su cak imali i dan kada slave muski i zenski polni organ, to je sve za njih bilo normalno, i onda su dosli hriscani i sve promenili, uveli nova pravila i nametnuli moral i zato pola ljudi sada ovde misli da grupnjaci nisu normalna stvar. A pre je sve to bilo tako normalno i svakodnevno bez ikakve grize savesti. Eto vam malo lekcija iz istorije

Tamigo:
Jos su stari grci stalno imali grupnjake i uzivali u tome, oni su cak imali i dan kada slave muski i zenski polni organ, to je sve za njih bilo normalno, i onda su dosli hriscani i sve promenili, uveli nova pravila i nametnuli moral i zato pola ljudi sada ovde misli da grupnjaci nisu normalna stvar. A pre je sve to bilo tako normalno i svakodnevno bez ikakve grize savesti. Eto vam malo lekcija iz istorije
Kad mi pricas o svingingu kao da mi pricas o polnim organima kao u medicini ili u bilogiji, "Ovo je moj polni organ, ovo je tvoj polni organ, ovo je polni organ moje devojke, a ovo je polni organ tvog decka, hajde sad da promesamo polne organe i da posmatramo sve kroz mikroskop, celu situaciju, necemo nigde zuriti, popicemo kafu, svi smo strucnjaci, nema nepotrebne tenzije, opusteno..." :D To me podseca na sahranu strasti.

topmodelsica:
Kad mi pricas o svingingu kao da mi pricas o polnim organima kao u medicini ili u bilogiji, "Ovo je moj polni organ, ovo je tvoj polni organ, ovo je polni organ moje devojke, a ovo je polni organ tvog decka, hajde sad da promesamo polne organe i da posmatramo sve kroz mikroskop, celu situaciju, necemo nigde zuriti, popicemo kafu, svi smo strucnjaci, nema nepotrebne tenzije, opusteno..." :D To me podseca na sahranu strasti.
Ja to zbog ovih finih sto se gade na to pa da im lepo objasnim neke stvari

Back