SVINGERI STA MISLITE?

Ima li ko pametan da mi objasni pravo znacenje ove reci???
Sta znaci kad se neko izjasnjava kao swinger????

Mozda ce vam se pitanja ciniti smesna ali ja mislim da se previse plitko ili uopsteno ovaj pojam objasnjava kod nas (svako ga objasni u 3-4 reci) zna li ko neko strucnije objasnjenje.

Poz.:)

ehe...ja iskreno nemam nista protiv swinga ili ti swingera...mozda cak zelim i da probam...mislim nisam se jos zasigurno dogovorila sa sobom,ali...:)
ne znam zasto bih se neko uopste opterecivao sa tim...ako volis to,tj.a ako ti se to svidja,pali te,radi to,a ako ne ostavi druge ljude na miru da uzivaju...ne mozes osudjivati nesto ako to nisi probao i doziveo,zar ne???

Ja sam protiv trojke, eto, u ozbiljnoj vezi.
Ali nije da ne bih voleo da probam nešto neobavezno. :lol:
Ni swingeraj mi nije naročito zanimljiv.

Mislim da se ovde radi o tom mitu trojke, tj. da muškarac ništa nije
probao u sexu ako nije probao trojku (žmž :)), a verujem da nije tako
savršeno kao što svi misle (govore, probali? hm..), šta znam, sa kojom
početi, sa kojom završiti, tako to, pa još ako se njih dve ne slože oko
nekih stvari... Može biti problematično. :D

uffff...toliko postova protiv, tako malo argumenata...strasno.... elem, kakvo nam je drustvo takvi su i postovi, dvostruka merila i lazni moral... koliko je vas koji pljujete po swingu prevarilo partnera, pogledajte se u ogledalo i eto vam odgovora....
...swing je inace zajebana stvar, razlog je prost, danas se mnogi bez mnogo razmisljanja upustaju u njega a tada cesto dolazi do ljubomore koja na kraju rastura brak ili vezu... o swingu se mora dobro razmisliti i mnogo razgovarati o mnostvu mogucih situacija....
...ja ga by the way veoma podrzavam i imam i nekog iskustva( ffm, mmf i 2+3), poznajem i dosta swingera, kao sto rekoh, neki uzivaju u svojim brakovima dok su nekima brakovi i duge veze pukli, u svakom slucaju, bolje je od varanja partnera.....

...izvinjavam se sto nisam pre odgovorio... prvo da repliciram kucketini....to tvoje ko je kome pusio u mmf samo pokazuje ogranicenost odredjenog broja clanova koja se na ovoj temi pokazivala izjednacavajuci swing sa sodomijom, nekrofilijom, pedovilijom, bisexualnoscu i sl., ja sam hetero i to nikakva moja sklonost ka grupnom sexu nece promeniti, niti moze da promeni, to su dve totalno razlicite stvari....
...gazdarice...2+3 je jednostavno bila kombinacija u kojoj sam bio sa jos dve devojke i dva muskarca, do sada mi je najbolje bilo u mmf zato sto smo se obojica posvetili dami koja je u tom trenu centar sveta i sve je podredjeno njenom zadovoljavanju( moj "problem" je da ja mogu biti zadovoljen i zadovoljan samo ako je dama jako, jako zadovoljena), kada sam bio u ffm(mladalacka opsesija) bilo je super ali muskarac mora da bude otprilike supermen a kako nisam toliko egoista da budem bitan samo ja nisam bio u potpunosti zadovoljan, 2+3 je bilo super, pice i opustena atmosfera, cela noc...
...bio sam i u nekoliko swing klubova u austriji i to je ok ali nije bas po mojoj meri jer ne znam kako da objasnim, vise volim neku spontanost, izlazak koji vodi ka kraju noci....ovo pisem jer ima dosta ljudi koji idu u krajnost u svojim osudama ali isto tako ima dosta ljudi koji propagiraju, u fazonu, svako mora da proba, ko ne proba ne zna sta propusta jer ni to nije istina, svi smo razliciti i imamo sklonosti prema razlicitim stvarima, situacijam... nikome ne preporucujem, svako treba da pogleda u sebe i da razmisli, ja sam licno ZA ali to je samo moj stav, ako vas intersuje jos nesto...

...pa Gazdarice, ja nemam problem sa tim posle, zato sto to mene privlaci,to je ono sto me pali, citava koncepcija, situacija, kod mene nakon akcije moze da bude samo jos bolja akcija 1 na 1 sa voljenom osobom ali imao sam prilike da upoznam ljude kod kojih se posle javljala zestoka ljubomora i stvari su polako pucale, neki od tih ljudi vise nisu zajedno iz razloga sto samom swingu ili trojci nisu pristupili ciste glave...

...izvinjavam se sto nisam pre odgovorio... prvo da repliciram kucketini....to tvoje ko je kome pusio u mmf samo pokazuje ogranicenost odredjenog broja clanova koja se na ovoj temi pokazivala izjednacavajuci swing sa sodomijom, nekrofilijom, pedovilijom, bisexualnoscu i sl., ja sam hetero i to nikakva moja sklonost ka grupnom sexu nece promeniti, niti moze da promeni, to su dve totalno razlicite stvari....
...gazdarice...2+3 je jednostavno bila kombinacija u kojoj sam bio sa jos dve devojke i dva muskarca, do sada mi je najbolje bilo u mmf zato sto smo se obojica posvetili dami koja je u tom trenu centar sveta i sve je podredjeno njenom zadovoljavanju( moj "problem" je da ja mogu biti zadovoljen i zadovoljan samo ako je dama jako, jako zadovoljena), kada sam bio u ffm(mladalacka opsesija) bilo je super ali muskarac mora da bude otprilike supermen a kako nisam toliko egoista da budem bitan samo ja nisam bio u potpunosti zadovoljan, 2+3 je bilo super, pice i opustena atmosfera, cela noc...
...bio sam i u nekoliko swing klubova u austriji i to je ok ali nije bas po mojoj meri jer ne znam kako da objasnim, vise volim neku spontanost, izlazak koji vodi ka kraju noci....ovo pisem jer ima dosta ljudi koji idu u krajnost u svojim osudama ali isto tako ima dosta ljudi koji propagiraju, u fazonu, svako mora da proba, ko ne proba ne zna sta propusta jer ni to nije istina, svi smo razliciti i imamo sklonosti prema razlicitim stvarima, situacijam... nikome ne preporucujem, svako treba da pogleda u sebe i da razmisli, ja sam licno ZA ali to je samo moj stav, ako vas intersuje jos nesto...

Bolesno!

....posto su moja iskustva skupljana godinama nesto sam prosao solo, nesto sa nekim drugim curama a nesto sa voljenom osobom, nisam od onih kojima je varanje opcija, ako moze zezanje sa drugim ljudima, super a ako ne, ni monogamija mi nije strana, barem u sexu ima mogucnosti experimentisanja....

Back