topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.235
Tamigo:Ja to zbog ovih finih sto se gade na to pa da im lepo objasnim neke stvari
Isto kao i sto ja ponekad pisem zbog onih koji ne znaju sta je sta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamigo:Ja to zbog ovih finih sto se gade na to pa da im lepo objasnim neke stvari
Nisi jedina, ni ja ne razumem to licemerjeVidim da su ovde svi protiv svinga,
Ali zato je trojka dosta popularna.
jel to samo meni nelogicno?
JAOJ BAS BI VOLELA DA ZNAM? MOJ MUZ JE STIDAN A ZENA OD OVOG TIPA MALO LJUBOMORNA AL JE OK. UMALO DA ME DANAS RASPALI PRED NJOM ALI GA ONA MALO POPREKO GLEDALA TERALI SMO JE DA PRISTANE MAKAR NA TROJKU.
...izvinjavam se sto nisam pre odgovorio... prvo da repliciram kucketini....to tvoje ko je kome pusio u mmf samo pokazuje ogranicenost odredjenog broja clanova koja se na ovoj temi pokazivala izjednacavajuci swing sa sodomijom, nekrofilijom, pedovilijom, bisexualnoscu i sl., ja sam hetero i to nikakva moja sklonost ka grupnom sexu nece promeniti, niti moze da promeni, to su dve totalno razlicite stvari....
...gazdarice...2+3 je jednostavno bila kombinacija u kojoj sam bio sa jos dve devojke i dva muskarca, do sada mi je najbolje bilo u mmf zato sto smo se obojica posvetili dami koja je u tom trenu centar sveta i sve je podredjeno njenom zadovoljavanju( moj "problem" je da ja mogu biti zadovoljen i zadovoljan samo ako je dama jako, jako zadovoljena), kada sam bio u ffm(mladalacka opsesija) bilo je super ali muskarac mora da bude otprilike supermen a kako nisam toliko egoista da budem bitan samo ja nisam bio u potpunosti zadovoljan, 2+3 je bilo super, pice i opustena atmosfera, cela noc...
...bio sam i u nekoliko swing klubova u austriji i to je ok ali nije bas po mojoj meri jer ne znam kako da objasnim, vise volim neku spontanost, izlazak koji vodi ka kraju noci....ovo pisem jer ima dosta ljudi koji idu u krajnost u svojim osudama ali isto tako ima dosta ljudi koji propagiraju, u fazonu, svako mora da proba, ko ne proba ne zna sta propusta jer ni to nije istina, svi smo razliciti i imamo sklonosti prema razlicitim stvarima, situacijam... nikome ne preporucujem, svako treba da pogleda u sebe i da razmisli, ja sam licno ZA ali to je samo moj stav, ako vas intersuje jos nesto...