SVINGERI STA MISLITE?

Autobus 88:
Bar nisu homoseksualci... Nisu nastrani i izopaceni ali su zato perverzni...

Mislim sta se kod njih onda smatra prevarom...

Meni to izgleda ruzno isto koliko i ona slika u temi "Platiti za seks", to mi lici na veliku ozbiljnost i odmerenost i obzirnost, prerano starenje, swingeri izgledaju po ponasanju bar 15 godina starije od slobodnih strelaca i strelica, odnosno devojcica koje su slobodni strelci, a koji su im vrsnjaci po godinama. :D

topmodelsica:
Meni to izgleda ruzno isto koliko i ona slika u temi "Platiti za seks", to mi lici na veliku ozbiljnost i odmerenost i obzirnost, prerano starenje, swingeri izgledaju po ponasanju bar 15 godina starije od slobodnih strelaca i strelica, odnosno devojcica koje su slobodni strelci, a koji su im vrsnjaci po godinama. :D

Стварно???
Јеси ли то видела много свингера у животу па закључила, или је рађено неко истраживање о повезаности изгледа са свингерајем?
Шта кажу научници, које је објашњење за то?

Swing je OK, mada nikad ne bih slušao isključivo jednu vrstu muzike.
Joe Jackson je početkom '80tih napravio izuzetan album "Jumpin' Jive" sa obradama hitova swinga s kraja '40tih i početka '50tih godina.
Ako te interesuje swing i swingeri, predlažem ti da kreneš odatle.
A šta ova tema traži na LJ & S, zar ne bi trebalo da je na muzici? :shock:

Hellen:
Стварно???
Јеси ли то видела много свингера у животу па закључила, или је рађено неко истраживање о повезаности изгледа са свингерајем?
Шта кажу научници, које је објашњење за то?

Ti si skroz odlepila. Devojka je rekla svoje mišljenje (što i jeste bilo pitanje). Kakve veze ima nauka sa tim?

Ок, ја сма одлепила.
Зато сам је и питала колико је то свингера упознала у животу да би могла да изведе такав генералан закључак.

BanovanKorisnik:
Ti si skroz odlepila. Devojka je rekla svoje mišljenje (što i jeste bilo pitanje). Kakve veze ima nauka sa tim?

Nisi cuo za zdravu dozu cinizma, B.K.?

Eto, i mene je zainteresovalo odakle, ali stvarno odakle nekom tako blesav zakljucak - da svingeri izgledaju (i to jos po pravilu:D) petnaest godina stariji od onih koji nisu svingeri, a generacija su. :shock:

topmodelsica:

Ti si ovo negde sigurno procitala ..Hajde reci i nama ..:shock:

Joya!:
Nisi cuo za zdravu dozu cinizma, B.K.?

Eto, i mene je zainteresovalo odakle, ali stvarno odakle nekom tako blesav zakljucak - da svingeri izgledaju (i to jos po pravilu:D) petnaest godina stariji od onih koji nisu svingeri, a generacija su. :shock:

Nisi dobro pročitala post. Devojka je napisala

...swingeri izgledaju po ponasanju bar 15 godina starije od slobodnih strelaca i strelica...
Možda stilski nije ispravno, ali razume se šta je htela da kaže (bez namere da branim ovu teoriju).
Ja sam prvi za zdravu dozu cinizma, ali volim da pročitam i tuđe mišljenje (ma kakvo ono bilo). Ukoliko se obrušiš na nekog zbog iznesenog mišljenja ( a jedini argument ti je da sumnjaš da je pisac pročitao naučne radove na temu), taj će da razmisli da li će i sledeći put da napiše ono što iskreno misli.
I ja bih voleo da topmodelsica napiše da li je u pitanju nešto što je pročitala, videla ili nešto treće...

У праву си. Нисам добро читала.

''Изгледати по понашању 15 старије'', то је ваљда требало да значи ''понашају се одраслије'', или ''старије'' (шта значи старије понашање?), или ''зрелије''?

Не знам.
Питање је свакако отворено: како је дошла до тог уопштеног закључка?

Hellen:
У праву си. Нисам добро читала.

''Изгледати по понашању 15 старије'', то је ваљда требало да значи ''понашају се одраслије'', или ''старије'' (шта значи старије понашање?), или ''зрелије''?

Не знам.
Питање је свакако отворено: како је дошла до тог уопштеног закључка?

Topika dosla do zakljucka? Sta ti je Hellen, nije ti dobro? :twisted:

Back