SVINGERI STA MISLITE?

povrsno sam procitala neke postove o grupnjacima i svacemu,a i neke negativne komentare u smislu da je to bolesno i slicno. da budem iskrena, nista od svega toga nisam rpobala ali niti mislim da je bolesno, niti mislim da je bljek niti bilo sta slicno. cak sta vise, u sledecem zivotu, ako budem musko, mozda i probam. u ovom sam samo sentimentalno, emotivno i voljenoj osobi privrzeno zensko...

To za ove sredovecne bracne parove sto su skapirali da im dosadilo..., imas gomilu toga na ovim waga waga sajtovima.

Strije, vene na butki, poluobrijana pizza (ko engleska trava), sliakan mobilnim sa fleshom i poruka njenog muza : Jel bi mi.. zenu?
A kladim se da vecina zena nema ni pojma o tome.

- - - - - - - - - -

A koentari ispod:
Uf dobra !
Dama je sila !
uf jel prolazite pored Kragujevca?
Uf dobra.
Svaka cast za damu.

Sve sto je uz saglasnost svih i ne utice na moral i javnost ljudi koji ne odobravaju, sve je prihvatljivo. Isto mislim ne samo o seksualnim sklonostima ili orjentaciji, vec uopste. Postoje eticke norme, koje su generacijama i kulturom opsteprihvacene i vazece. Ako moja sklonost ka necemu odstupa od toga, a pritom ja to praktikujem tako da ne uticem na druge, ne propagiram kao novu vrednost, ne omalovazavam one koji ne isle isto, nema razloga da me niko dira zbog toga. Primerom, licno smatram da homoseksualizam nije ok, ali dok me ne gnavi time-cepajte se do mile volje, samo mene ne davite paradama i proglasima.

aaa pa znači looool, na ovoj temi sam pisala pre 11 i po godina.. :zcepanje:
sve ti jebbem, kako me sad preplaviše emocije..

I ja pisao pre 10 godina, ovo mu dodje ko neki jubilej, možda dobijemo plaketu od krstarice.:hvala:
I videh opet postove nekih dragih likova - Pipi, Novaista, sinnke, Helen... :)

Nego reci ti nama onako herojski, jesi li u međuvremenu malo omekšala svoj stav, ili si još uvek puritanski kruta ko onomad? :mrgreen:

Da dodam, ja sam se onda zezao na ovoj temi, što znači da joj nisam bio dorastao.

Danas mogu da priznam da bih možda probao kad bi se okolnosti poklopile... :rumenko:
Šta učini od čoveka ovaj boravak na trulom zapadu... a nekad sam bio cool lik. :neutral:

Poslednja izmena:

Back