podgoricanin
Početnik
- Poruka
- 10
sexa bez grupnjaka nema,vjerujte..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Стварно???
Јеси ли то видела много свингера у животу па закључила, или је рађено неко истраживање о повезаности изгледа са свингерајем?
Шта кажу научници, које је објашњење за то?
aj nek me neko pozove 
E,pa, stvarno- WASP, o5 si stavio taj avatar- onaj r u o ne gubi vreme- malo me nema i on te odmah smotao..W.A.S.P.:ja bi swingovo da imam s kim ...aj nek me neko pozove
![]()

Ako čačkam levo uvo, a pored desnog mi sve zviždi ... znači onaj je bijo u kafiću?topmodelsica:Moze da se svinguje iz ljubavi prema svom muzu, ako bi on da kresne zenu zajednickog prijatelja, onda se ti kresnes sa njenim muzem da bi svi bili zadovoljni. To je svinging.
zakuni se... jel to sad u pg bash moderno?podgoricanin:nema nista ljepse o grupnog sexa
ВanovanKorisnik:Ako čačkam levo uvo, a pored desnog mi sve zviždi ... znači onaj je bijo u kafiću?
Pipi Langstrumpf:Da, varanje je zabavnije!![]()
Pipi Langstrumpf:AHahahahahahahaAAAAAhahahaha....ne ne ne, Modi,ubicesh me!
Kad mi pricas o svingingu kao da mi pricas o polnim organima kao u medicini ili u bilogiji, "Ovo je moj polni organ, ovo je tvoj polni organ, ovo je polni organ moje devojke, a ovo je polni organ tvog decka, hajde sad da promesamo polne organe i da posmatramo sve kroz mikroskop, celu situaciju, necemo nigde zuriti, popicemo kafu, svi smo strucnjaci, nema nepotrebne tenzije, opusteno..."Tamigo:Jos su stari grci stalno imali grupnjake i uzivali u tome, oni su cak imali i dan kada slave muski i zenski polni organ, to je sve za njih bilo normalno, i onda su dosli hriscani i sve promenili, uveli nova pravila i nametnuli moral i zato pola ljudi sada ovde misli da grupnjaci nisu normalna stvar. A pre je sve to bilo tako normalno i svakodnevno bez ikakve grize savesti. Eto vam malo lekcija iz istorije
topmodelsica:Opusti se ovo je samo internet.
Bad_Wolf:Stavrno si u pravu. Smirujuca je cinjenica da je tvoj biserluk potpuno bezopasan preko zice...
Ja to zbog ovih finih sto se gade na to pa da im lepo objasnim neke stvaritopmodelsica:Kad mi pricas o svingingu kao da mi pricas o polnim organima kao u medicini ili u bilogiji, "Ovo je moj polni organ, ovo je tvoj polni organ, ovo je polni organ moje devojke, a ovo je polni organ tvog decka, hajde sad da promesamo polne organe i da posmatramo sve kroz mikroskop, celu situaciju, necemo nigde zuriti, popicemo kafu, svi smo strucnjaci, nema nepotrebne tenzije, opusteno..."To me podseca na sahranu strasti.