SVINGERI STA MISLITE?

...rec "promiskuitet" se najcesce koristi kada se opisuje problematicno, seksualno ponasanje nekog, sto podrazumeva menjanje vise partnera u RELATIVNO kratkom roku.
E sad, koji je to broj, i koje vreme, to bas ne znam- mogu samo da pretpostavim, ovako laicki, mada , sto bi mi sad nagadjali, kad se na ovoj temi pojavila jedna osoba koja je imala informacije tog tipa iz udzbenika, pa je mozda najbolje da to ona objasni, ako se jos muva ovuda. Doduse, zaboravila sam njen nik, al, prepoznace se, vec, mislim.
E, jesam bila opsirna, a to ne volim...

Cupavka:
...rec "promiskuitet" se najcesce koristi kada se opisuje problematicno, seksualno ponasanje nekog, sto podrazumeva menjanje vise partnera u RELATIVNO kratkom roku.
E sad, koji je to broj, i koje vreme, to bas ne znam- mogu samo da pretpostavim, ovako laicki, mada , sto bi mi sad nagadjali, kad se na ovoj temi pojavila jedna osoba koja je imala informacije tog tipa iz udzbenika, pa je mozda najbolje da to ona objasni, ako se jos muva ovuda. Doduse, zaboravila sam njen nik, al, prepoznace se, vec, mislim.
E, jesam bila opsirna, a to ne volim...
Pa da ok je to razmisljanje... Daklem ako je neko u normalnom vremenskom periodu menjao partnere onda nije promiskuitetan... A pisao sam i ja nesto na tu temu... na toj temi... kao neko moje lupetanje o tome... :lol:

Ma, sta te briga...upravo zato je i interesantno ovde, zar ne :) ?
Znas ono- kol'ko god i da se trudis, ne mozes bas svima da ugodis... zato mislim da je najbolje biti ono sto jesi, pa ko hoce- on te prihvata takvog kakav jesi, a ko nece... e pa, on bi trebalo da te zaobidje, al, ima i onih koji vole da peckaju drugacije od sebe, cisto radi razbijanja monotonije :).

Mojoj prijateljici se ovih dana desava horor.Muz joj je priznao da je postao swinger (15 godina u braku) i da je to ono sto ga cini srecnim.Pri tom je poceo da konzumira i kokain jer mu je on trebao da bi se opustio u pocetku,pa je sada opusten ali i navucen.Toliko o swingu.

Pa, kako je on postao svinger ako njegova zena to nije znala? Koliko ja znam, svingeri su parovi, a ne solo tipovi ?! A mozda sam nedovoljno obavestena...Mada mi se vise cini da je on to klasicno okidao sa strane sta je stigo, sa tim sto mu je grupna varijanta bila najdraza...
Dobro vece , Petre :)

Cupavka:
Pa, kako je on postao svinger ako njegova zena to nije znala? Koliko ja znam, svingeri su parovi, a ne solo tipovi ?! A mozda sam nedovoljno obavestena...Mada mi se vise cini da je on to klasicno okidao sa strane sta je stigo, sa tim sto mu je grupna varijanta bila najdraza...
Dobro vece , Petre :)
Dobro vece... uz onaj srednjevekovni naklon... :wink:
Inace to sto ti pominjes i swing su nama normalnima "nije sija neg je vrat"...

Back