SVINGERI STA MISLITE?

natali:
DANAS SAM IMALA PONUDU, LUDILO JE. MUZ MOJE PRIJATELJICE ZELI TROJKU SA_MNOM, A JA CETVORKU UKLJUCUJUCI I MOG MUZA. DA LI IMATE TAKVO ISKUSTVO?.

Pa gde si toliko žurila kad si morala da kucaš velikim slovima i to bez znakova interpunkcije? Baš je teško pročitati šta si napisala...

natali:
JAOJ BAS BIH VOLELA DA ZNAM. MOJ MUZ JE STIDAN A ZENA OD OVOG TIPA MALO LJUBOMORNA, ALI JE OK. UMALO DA ME DANAS RASPALI PRED NJOM, ALI GA JE ONA MALO POPREKO GLEDALA. TERALI SMO JE DA PRISTANE MAKAR NA TROJKU.

Mislim da ovde imamo klasičnu dvojku, a ne trojku...

Sirano_de_Berzerak:
Snezna...ima li po tebi svaki chovek pravo na svoj izbor...a koliko znam swing nije zabranjena stvar...ako greshim ispravite me ...
Da ti Istrazivac nije neki rod mozda? :wink: :lol:
Inace naravno da covek ima pravo na svoj izbor cak i sa zivotinjama da spava ako hoce... sto ne znaci da je to ispravno... a opet nije zapisano u zakonu... sto ne znaci da ne postoji neka zgrada za takve... :lol:

Istrazivac i jeste promenio nick...

a ja ponavljam:
Snezna_kraljica:
OK, pravite grupnjake, svingujte, vatajte se sa svima onima koji su suprotnog ili vaseg pola, sa onima koji su vase ili neke druge zivotnjske vrste, sa strancima, sa decom, sa matorcima/matorkama, samo, PREKLINJEM VAS, nemojte to proglasavati normalnim. Nemojte deci govoriti da je to normalno. Jer se udaljavate od sustine. Tako cete i mlade generacije nauciti da je sustina poyebati sto vise baba u selu, po mogucstvu, sto vise u isto vreme…

Znate li vi uopste sta je sustina?

Kako je to kad se duse mladica i devojke dodirnu, kada zadrhte od zelje jedno za drugim?

Kako je to kad zelis da se sa nekim stopis iz LJUBAVI koju osecas prema njemu?

Znate li vi uopste sta je LJUBAV?

To sto ste VI zaboravili kako izgleda CISTO voleti, i sto su vam cula otupela, sto vam libido pokrecu samo kurwe i qurchevi >20 cm (jer nista prefinjenije i dublje niste u stanju da osetite), to je SAMO VAS PROBLEM. PROBLEM, SHVATATE LI? Nemojte se ponositi time…

Verovatno bi im unistila brak jer zena nije zagrejana za tu vasu trojku ali posto on zeli a ona ne vec imaju ozbiljan problem. Po mom mislenju svejedno je sta uradite, vec ste napravili sranje, povredili ste tu zenu.
Bar ste posteni da kazete sta hocete. Mrzim one sto lazu i skrivaju svoje zelje...

Pif sve zanimljivo propustim :) Elem ja razmislih i shvatih da ni jedni ni drugi niste u pravu.A pogledah raspravu samo kao posmatrac.A niste u pravu zato sto ste ekstremni.Eksperimentisanje u sexu-da dok god niko nije povredjen,dve svesne,razumne,zrele osobe pristaju.To je ok.Ne vidim stalno trpanje pojma ljubav kad se govori o seksu.On nije nastao da bi se mi voleli.To su ljudi kasnije izmislili.A opet ne treba zanemarivati ljubav.Hocu da kazem da nema potrebe da se svodi ni na jedno ni na drugo.Postoje oba i nagon i ljubav.I oba treba biti svestan i uvazavati.Dakle ako je neko svestan svega,proba swing i dopadne mu se super.Ipak nisam za povezivanje istog sa brakom,jer brak bi trebao da bude ipak neka visa institucija,i da se postuje.A opet ja to govorila,vetar duvao :) Ljudi danas pljuju po svim zivim vrednostima.
Sve je stvar ravnoteze.

latica:
Postoje oba i nagon i ljubav.I oba treba biti svestan i uvazavati.Dakle ako je neko svestan svega,proba swing i dopadne mu se super.
Jel to znaci da svako treba da proba swing, da vidi da li mu se svidja? :lol:
Pazi ja nemam nista protiv sexualnog experimentisanja, zadovoljavanja svoje strasti i uzivanja u carima ljubavi i sexa, ali ipak negde se mora i podvuci granica normalnosti... Ipak nisam za sexanje sa bilo kim i sa koliko god, jest da zivotinjski instinkti postoje u nama ali ipak ne bi trebali da se ponasamo kao zivotinje ili cak jos i gore... bar ja tako gledam...
Pocela si da gledas dvostrano na stvari... napredak...

Aleksej_BASO:
Zapravo ja bih bas voleo da budem sviger...

Brate zamisli da tandaris tudju zenu bez da bude frke posle....

Jedino sto ja ne bih dao da neko moju tandara...

Smisao i jeste da oboje zelite. Ako jedno ne zeli, to i nije swing.
I potrebno je da budete svesni posledica po medjusobne odnose.
Ako ce posle da nastane losa atmosfera u braku, ne treba ni pocinjati ni pominjati.
Mi, muskarci, smo malo posesivni po tom pitanju.
Hej, ne bih ni ja dao moju da neko @tandara@.
Isuvise sam posesivan po tom pitanju.
Ali ko voli, nek izvoli, ja ne zelim da mu se mesam u brak.

Jel to znaci da svako treba da proba swing, da vidi da li mu se svidja? :lol:
Ne. Prvo da doooobro razmisli. Oboje da razmisle.

Pazi ja nemam nista protiv sexualnog experimentisanja, zadovoljavanja svoje strasti i uzivanja u carima ljubavi i sexa, ali ipak negde se mora i podvuci granica normalnosti... Ipak nisam za sexanje sa bilo kim i sa koliko god, jest da zivotinjski instinkti postoje u nama ali ipak ne bi trebali da se ponasamo kao zivotinje ili cak jos i gore... bar ja tako gledam...
Animalitet u nama uzima veliki deo psihe, hteli mi to priznati ili ne. Razum je taj koji drzi kontrolu nad instiktima. A koje instinkte cemo pustiti da upravljaju, tyo zavisi od nas samih, da li smo spremni da prihvatimo posledice, sto zakonske, sto materijalne, sto emocionalne.
A swing je velika zamka za emocije. Stosta se moze promeniti posle, raspad sistema totalni, ako se udje nespreman.

I*R*A:
Ne. Prvo da doooobro razmisli. Oboje da razmisle.

Animalitet u nama uzima veliki deo psihe, hteli mi to priznati ili ne. Razum je taj koji drzi kontrolu nad instiktima. A koje instinkte cemo pustiti da upravljaju, tyo zavisi od nas samih, da li smo spremni da prihvatimo posledice, sto zakonske, sto materijalne, sto emocionalne.
A swing je velika zamka za emocije. Stosta se moze promeniti posle, raspad sistema totalni, ako se udje nespreman.
Aj verovacemo ti na rec... :lol:

I*R*A:
Smisao i jeste da oboje zelite. Ako jedno ne zeli, to i nije swing.
I potrebno je da budete svesni posledica po medjusobne odnose.
Ako ce posle da nastane losa atmosfera u braku, ne treba ni pocinjati ni pominjati.
Mi, muskarci, smo malo posesivni po tom pitanju.
Isuvise sam posesivan po tom pitanju.
Ali ko voli, nek izvoli, ja ne zelim da mu se mesam u brak.

MA isto ne bih dao da mi neko tandara zensku ali ako nekome ne bi smetalo da ja njegovu.... Pa jos ako dovedu i neku drugaricu, uh miline! :D

Gryphon:
A jel mogu ja da dodjem da ti izbambusam zenu u troje onako drugarski.
Pa kad odem da kaze kako sam dobar yebach i kako mi je glava kao u macora od 6 meseci.
I kad sam je klepio mudima po klici oci su joj iskocile.
I*R*A:
Dečko, mešaš pojmove. Ali reći ću ti, ako to svi želimo, što da ne? To i jeste smisao swinga.
Ovako je bilo na pocetku

I*R*A:
Ali vidi neko se promenio, izgleda je bilo bambusanja.
A vidim i da si skontao neke stvari u vezi sa emocijama. Vozjebano A!

Ovdje je na djelu pogresno, ali i ukorijenjeno, poimanje posjednickog odnosa, koji je prvenstveno usmjeren na tijelo partnera, a na koje ni ja sama nisam imuna... Sta vrijedi posjedovanje necijeg tijela, ukoliko njegove emocije, njegov um i zelje, nisu usmjerene prema nama? Sta vrijedi stalni odnos 1 na 1, ako on srce i dusu ostavlja praznim, hladnim, nezainteresovanim?
Ljubav izmedju dvoje ljudi, mnogo je dublja, sira i kompleksnija od dijeljenja zajednicke postelje... I, ukoliko je neko dvoje zrelih i odgovornih ljudi saglasno u zelji da u tu postelju pozove jos nekoga, ko ima moralno, drustveno i bilo koje drugo pravo da mu to ospori ili da ga osudjuje...
Sami uredjujemo svoje ljubavne odnose, i dok god niko od njih ili neko treci, nije zrtva u tome, tako bi i trebalo da ostane...

Back