SVINGERI STA MISLITE?

Snezna, malo smanji ton, kvalifikacije i prostacenje - samo sam to rekao. Nisam rekao da sving smatram normalnim. Citaj pazljivije. Osecanje srcem... To isto moze da dovede do pojava koje bi neki okarakterisali kao nenormalne...

Poredjenje svinga sa ubijanjem na ulici - nisi bas pogodila.

Snezna_kraljica:
neeeeee..
Bolje je da svi priznamo sebi "Ja zelim da ga/je prevarim. Zelim trojku. Zelim grupnjak. Zelim sado-mazo.", cak i ako to ne mislimo iskreno.... Jer, sto vise to budemo sebi ponavljali, pocecmo zaista i da verujemo u to...
Igrom slucaja sam poslom vezan za jedno turisticko mesto.Nema tog,te koji posle nedelju dana nisu "podlegli" tom iskusenju.(mislim na prevaru)Iks puta sam video zenu kako sa govornice cvrkuce sa muzem,salje mu poljubce a na dva metra je ceka "prijatelj".Muka mi je vise od takvih prici,to je ono<Ko o cemu,vojnik o skracenju,kurvee o postenju>:grin:
END

miskov:
Igrom slucaja sam poslom vezan za jedno turisticko mesto.Nema tog,te koji posle nedelju dana nisu "podlegli" tom iskusenju.(mislim na prevaru)Iks puta sam video zenu kako sa govornice cvrkuce sa muzem,salje mu poljubce a na dva metra je ceka "prijatelj".Muka mi je vise od takvih prici,to je ono<Ko o cemu,vojnik o skracenju,***** o postenju>:grin:
END
Тужно....
Није ни чудо што мушкарци имају предрасуде једни о другима, када се такви случајеви виђају на сваком кораку.
Да ли верујеш да постоје људи који НИКАД не бих подлегли искушењу?
Ја мислим да постоје.

Svako odredjuje svoja pravila u solo ili brachnom zivotu...nacheta je shiroka tema a i ranije je prichano o ovome i opet nije isprichano...verujem da vecina ljudi u zivotu voli da proba neshto novo...a to shto se neko ne usudjuje...druga je pricha...prihvatam razmisljanje svake osobe samo ako nije i ako zaista nije lazno moralisanje...obichno su to ljudi koji se nechega plashe...natali...na kraju dok ne probate necete ni znati da li vam odgovara ili ne...samo pre toga je potreban dobar razgovor o poverenju ...ako ono postoji...neka ide zivot...ionako je kratak

Sirano_de_Berzerak:
Svako odredjuje svoja pravila u solo ili brachnom zivotu...nacheta je shiroka tema a i ranije je prichano o ovome i opet nije isprichano...verujem da vecina ljudi u zivotu voli da proba neshto novo...a to shto se neko ne usudjuje...druga je pricha...prihvatam razmisljanje svake osobe samo ako nije i ako zaista nije lazno moralisanje...obichno su to ljudi koji se nechega plashe...natali...na kraju dok ne probate necete ni znati da li vam odgovara ili ne...samo pre toga je potreban dobar razgovor o poverenju ...ako ono postoji...neka ide zivot...ionako je kratak
bravo Sirano, potpuno se slazem sa tvojim misljenjem.
Ipak je suvisno polemisati o tome sta je po pitanju sexa ispravno a sta ne. Ljudi su toliko razliciti i ne gledaju svi na sex i ljubav na isti nacin.Ja licno nisam pristalica svingovanja, ali ko voli nek izvoli.....

AntunTun:
i ne bude ti antun lenj...tras profil...tras poruke...i provali da je nata iz gm-a...i da prodaje nekakve chajeve...
evo ja radim u apoteci...onoj kod bolnice...zovem se nadica...pa se javi da...hhhm vidimo za te chajeve

(: lol
STO SE CAJEVA TICE TO MZE SAMNOM A STO SETICE OVE TEME MORAS SA OSOBOM IZ SM KOD MENE JE U GOSTIMA I CETUJE NA MOJOJ KOMPISKI PA STA.

Meni govori razum da to nikada ne probam i ne treba mi nikakvo objashnjenje da li je to normalno ili
ne..DA je bog hteo sving napravio bi dve EVE i jednog ADAMA ili obratno...Sve posle toga covekov
um zeli da proba i da se dokaze...Meni to ne treba..Moja veza je idealna...

AntunTun:
i ne bude ti antun lenj...tras profil...tras poruke...i provali da je nata iz gm-a...i da prodaje nekakve chajeve...
evo ja radim u apoteci...onoj kod bolnice...zovem se nadica...pa se javi da...hhhm vidimo za te chajeve

(: lol
STO SE PSLA TICE TU SAM NEMA PROBLEMA VOLELA BIH DA PRATIS PREDAVANJE A STO SE SVINGERA TICE NE TREBA IH DIRATI

Snezna_kraljica:
I ne mogu da odolim.... Izvinjavam se na izrazavanju....

Onda se yebite samo ti i muz tvoje prijateljice! Tvoj muz i tvoja prijateljica su potpuno normalni ljudi. Zao mi je sto su naleteli bas na vas.
A vas dvoje zasluzujete da vas spale. Nakon sto se poyebete.
Vi JESTE bolesnici i najljigaviji stvorovi na svetu.
Hteli biste cinjenicu da vam se yebe sa nekim drugim sakrijete pod parolom "Ovako cemo osveziti nasu vezu(brak)".
Povraca mi se od takvih ljudi.
Vama stvarno nesto fali u glavi...
Bitno da si se ti izvinula.. :lol:
Inace slazem se sa tobom u potpunosti... :wink:
Saljem telegram podrske... kako je lepo kad se neki drugi prepucavaju... :-D

Snezna_kraljica:
neeeeee..
Bolje je da svi priznamo sebi "Ja zelim da ga/je prevarim. Zelim trojku. Zelim grupnjak. Zelim sado-mazo.", cak i ako to ne mislimo iskreno.... Jer, sto vise to budemo sebi ponavljali, pocecmo zaista i da verujemo u to...
Snezna...ima li po tebi svaki chovek pravo na svoj izbor...a koliko znam swing nije zabranjena stvar...ako greshim ispravite me...

I*R*A:
Donedavno je i onanisanje bilo smatrano mentalnom bolešću. Osušiće se "mališa", "koka" će biti krastava...
Sve zbog takvih "moralista".
Jao kako lupas.
Znaci da bacimo u vodu sav napredak od vremena kada su se ljudi ponasali kao zivotinje i kad su samo slusali svoje nagone?
Vec sam rekao da je svingeraj po meni glupost i laganje samog sebe, ali ajde, ne osudjujem.
Samo mi se ne dopada ideja.
A porediti svingeraj sa onanisanjem... Mislim... Tupavo.

Back