SVINGERI STA MISLITE?

Swing nije pitanje ljubavi,ja sam uvek bio protiv toga al ko vol nek izvoli.Jedna je stvar ako oces samo sex,druga je na "kvarnjaka" kroz"duso volim te".Ja sam uvek iskren.Al da ti odgovorim:nikada nisam veooooooooma voleo.Ne verujem u to,bar ne za mene.

mshone:
ne,to je stvar KAKO TI LICNO ZAMISLJAS zdrav razum, a to je tvoja stvar.
od tebe se trazi misljenje i daj ga.a ako nisi sposobna da izlozis svoj stav, bez paljbe na sve ostale ciji se stav ne slaze sa tvojim, onda ti nisi ok, a ne okolina.sorry, zasluzila si

odgovori mi na jedno pitanje, da li bi ti pristao da ti neko kara devojku-zenu koju volis,
da ili ne ?

natali:
DANAS SAM IMALA PONUDU LUDILO JE.MUZ MOJE PRIJATELJICE ZELI TROJKU SAMNOM, A JA CETVORKU UKLJUCUJUCI I MOG MUZA DA LI IMATE TAKVO ISKUSTVO?

Ma bre super samo tako!Zivot treba ziveti,ziveti i samo ziveti!
neobracaj paznju na druge na price samo prtati svoj osecaj.Kada budemo na onom svetu niko nam nece biti zahvalan ni za ono sto smo uradili a kamo li za ono sto nismo

sexuzivo:
odgovori mi na jedno pitanje, da li bi ti pristao da ti neko kara devojku-zenu koju volis,
da ili ne ?
ako ja ucestvujem i uzivam u tome-da, ako mi ne prija-ne.Ali nezu se pos....rati na sve koji ne misle isto kao ja.Tema je iznosenje misljenja, a ne propagiranje stava.Pozitivno naklonjeni svingeraju /otprilike polovina/ ne tvrde kako je to jedina ispravna stvar, a polovina negativne polovine smatra da su sveci i svi koji ne dele njihovo misljenje su prverti, izopaceni umovi, nenormalni i sl.Ko kaze da je tako?
po kom kriterijumu se to ocenjuje?
licnom?
jeb`o onda taj kriterijum, jer ovde mnogo`pravilno usmerenih`, sudeci barem po broju poslatih poruka/a prema tome cenim da malo vremena provode u RL/ ima odlicne teoretske osnove, sto po pravilu ne podrazumeva i zivotno iskustvo.
Zto, moj licni stav je-da, voleo bih da probam.Nisam, ali bih voleo.Cenim da mi je duhovna nadgradnja /za neupucene-stepen svesti, socijalna zrelost, obrazovanje i stepen samokontrole/ dovoljno jaka, da bi mogao da se upustim u tu pustolovinu, ako /i samo ako/ bi pristala i moja partnerka.I to bez straha da cu licno doziveti poraz ako se `eventualni drugi muski ucesnik, osim mene` pokaze boljim od mene .Smatram da se radi o obogacivanju licnog zivotnog iskustva i da treba probati sve sto ne remeti tudje slobode ili licnost.
Ovo poslednje se odnosi i na sposobnost da izneses svoj stav i ne proglasis idiotom onoga ko ima drugaciji.mislim ...stav.
Uostalom,po mom misljenju, to je i jedno merilo zrelosti.da ne pominjem vaspitanje i opstu kulturu.
Nije tesko biti fin!

Ja ne mislim da sam svetac ali mislim da je swing pervert.... i vise od toga... Jest ja to po mojem licnom kriterijumu... a verujem i da je to kriterijum ogromne vecine... kao i da je kriterijum zdravog razuma...

I da radi se o ne nametanju svojeg misljenja drugima i o "biti fin"... ali iskreno fin...

mshone:
ako ja ucestvujem i uzivam u tome-da, ako mi ne prija-ne.Ali nezu se pos....rati na sve koji ne misle isto kao ja.Tema je iznosenje misljenja, a ne propagiranje stava.Pozitivno naklonjeni svingeraju /otprilike polovina/ ne tvrde kako je to jedina ispravna stvar, a polovina negativne polovine smatra da su sveci i svi koji ne dele njihovo misljenje su prverti, izopaceni umovi, nenormalni i sl.Ko kaze da je tako?
po kom kriterijumu se to ocenjuje?
licnom?
jeb`o onda taj kriterijum, jer ovde mnogo`pravilno usmerenih`, sudeci barem po broju poslatih poruka/a prema tome cenim da malo vremena provode u RL/ ima odlicne teoretske osnove, sto po pravilu ne podrazumeva i zivotno iskustvo.
Zto, moj licni stav je-da, voleo bih da probam.Nisam, ali bih voleo.Cenim da mi je duhovna nadgradnja /za neupucene-stepen svesti, socijalna zrelost, obrazovanje i stepen samokontrole/ dovoljno jaka, da bi mogao da se upustim u tu pustolovinu, ako /i samo ako/ bi pristala i moja partnerka.I to bez straha da cu licno doziveti poraz ako se `eventualni drugi muski ucesnik, osim mene` pokaze boljim od mene .Smatram da se radi o obogacivanju licnog zivotnog iskustva i da treba probati sve sto ne remeti tudje slobode ili licnost.
Ovo poslednje se odnosi i na sposobnost da izneses svoj stav i ne proglasis idiotom onoga ko ima drugaciji.mislim ...stav.
Uostalom,po mom misljenju, to je i jedno merilo zrelosti.da ne pominjem vaspitanje i opstu kulturu.
Nije tesko biti fin!

ljudi o cemu vi pricate da li ste vi realni,iskreni ili vam je sva pamet u onoj stvari ?!
koga vi volite????svako ko bi delio svoju devojku sa nekim drugim muskarcem treba da se zapita "da li ja volim svoju devojku kad je dajem drugome"?!e ako je dajete tu ljubavi nema! i ona je kljucna rec za pojam svingeri, ona je jedina razlika izmedju nas koji se volimo i vas koji mislite da se volite! i zao mi je onih pojedinaca(uglavnom zena) koji vole a prepustaju se uticaju drugoga i idu protiv svojih emocija!citao sam jednom gde mladic kaze da nije mogao da preboli devojku sa kojom se zabavljao i sa kojom je raskinuo jer je zelela sving...

Narode ako je vama lepo i ako volite takav zivot nema razloga da ga ne zivite! samo sam hteo da kazem jednu tako prostu stvar -da nije stvar u shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti(za ludake ne vazi :) ) i td., ...vec u slatkom licu istinske ljubavi prema nekoj osobi!!!

sexuzivo:
ljudi o cemu vi pricate da li ste vi realni,iskreni ili vam je sva pamet u onoj stvari ?!
koga vi volite????svako ko bi delio svoju devojku sa nekim drugim muskarcem treba da se zapita "da li ja volim svoju devojku kad je dajem drugome"?!e ako je dajete tu ljubavi nema! i ona je kljucna rec za pojam svingeri, ona je jedina razlika izmedju nas koji se volimo i vas koji mislite da se volite! i zao mi je onih pojedinaca(uglavnom zena) koji vole a prepustaju se uticaju drugoga i idu protiv svojih emocija!citao sam jednom gde mladic kaze da nije mogao da preboli devojku sa kojom se zabavljao i sa kojom je raskinuo jer je zelela sving...

Narode ako je vama lepo i ako volite takav zivot nema razloga da ga ne zivite! samo sam hteo da kazem jednu tako prostu stvar -da nije stvar u shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti(za ludake ne vazi :) ) i td., ...vec u slatkom licu istinske ljubavi prema nekoj osobi!!!

Robovlasnik, materijalista, sta li si?

Objasni mi sta znaci:

1. "moja devojka",
2. kako se to devojke/zene "daju".

Setih se Balaseviceve - Lajte kere varosanke...

Imo bi' ja što god kasti i akonto Ove Vlasti... Ali neću...
Đavo je tu da me tera... Ja sam tu da ne pretera... Odoleću...
Briga mene za "poštene" što zastrane...
Za ministre, nadobudne i nastrane
Briga me za razne mustre, notaroše, mlade žustre...
Što zanoće ko "hetero", a osvanu na četvero...
Imo bi ja što god kasti... ej...
Čerez čega? Vidi jarca! Slaba vajda od bećarca!
ja sam o'de zadnja šuša, nema mene ko da posluša...

Imo bi' ja što god kasti ne mož' otog rep izrasti... Al izvin'te...
Već sam bego preko bašte... Ajd jedared i vi kašte... Il se skin'te...
Marim ja za bezbožnike prve vrste,
Što ćorišu levom dok se desnom krste...
Baška što za nji' ne vredi nijedna od zapovedi,
Donacije već otvore rajske dveri za zlotvore...
Imo bi ja što god kasti, ej...
A s tim ću samo steći neke dušmane i jediveke
Beležnike što se mite.. Činovnike nezasite...
Načelnike... i finanse... Okan'te se... Nema šanse...

Lajte kere varošanke... Kera sam i sam... Odlično vas znam...
Ne dam za vas žute banke... Lajte samo znajte da vas ne slušam...
Dok je meni moje ljubice... Moje bubice... I golubice...
Man'te me se gracki kerovi... Baš i niste neki zverovi...

Imo bi' ja što god kasti, bilo bi tu da se masti... Ali C!
Pre bi' ti ja reko štošta pa da ne znam kol'ko košta... Sada? Duplo C! C!
Ne pominjem Te što su nas obrukali...
Iz mesta nas žandarima odrukali...
Dele zemlju i drumove na zaove i kumove...
Zakunu se pa odaju... Prepakuju pa prodaju...

Imo bi' ja što god kasti, ej...
Nateraću na vrat bedu, 'oštaplere sve po redu:
Prefarbane stare kante... Promašene muzikante...
Razne vojne liferante... i berzanske špekulante...

Imo bi' ja što god kasti da se čovek zaprepasti... Paz' da ne bi...
Svi to vide, svima jasno, samo ja da kažem glasno? Dođ'te sebi...
Što bi prič'o o dvoličnim barabama?
O njima će pisati po tarabama
Da su krali... nisko pali... tuđe snove prokartali...
Sve spiskali... sve popasli... I ispali nedorasli...
Imo bi' ja što god kasti... ej...
Pa da mene stigne kazna? Da crvenim kad se sazna
Da su mi pajtaši stari ordinarni šibicari...
Prevaranti zlatousti... Lezilebi jedni pusti...

Lajte kere varošanke...

Back