SVINGERI STA MISLITE?

Gryphon:
OVDE JE RAC O SWINGU A NE O PREVARI.
Ajde sad malo mucni glavom pa odgovori nesto pametno.
Nisam spominjao prevaru, bar ne u poslednjim postovima.
Sve se i odnosilo na swing.
Stvar je u tome što svi imamo odbojnost prema nepoznatom. I ne želimo priznati drugom njegovo pravo da misli i radi drugačije.

I*R*A:
Neverovatno je koliko ljudi vole da vode brigu o tuđem životu, a da pri tome njihov sopstveni nije sređen.:roll:
Pričati o moralu i svingerima kao bolesnicima je malo licemerno, pogotovu što je moral kategorija koja se menja. Nisu ista moralna načela vaših dedova, očeva, vaša i vaše dece.
Ako je ljudima lepo, ne krše zakon, ko ste vi da im to branite? Vaš svaki postupak je moralno opravdan, a drugi su grešnici! :roll:

VIDI KAKAV SVING PREMA TEBI SE OVDE DESHAVA...
NIJE TO BOLESNO !!! SAMO SE TRPASH SA STRANCIMA !
A LJUBAV TI NIJE POTREBNA !

ZNASH KAD BIH JA DELIO SVOJU SUPRUGU ILI GLEDO DA JE NEKO SHEVI
A PAZI NISAM LJUBOMORAN..NEMOJ SE SEKIRATI NISI BOLESTAN
TAKO TI I TREBA!!!

natali:
JAOJ BAS BI VOLELA DA ZNAM? MOJ MUZ JE STIDAN A ZENA OD OVOG TIPA MALO LJUBOMORNA AL JE OK. UMALO DA ME DANAS RASPALI PRED NJOM ALI GA ONA MALO POPREKO GLEDALA TERALI SMO JE DA PRISTANE MAKAR NA TROJKU.

Ajde i ja malo da vas podsetim... I sad neka mi neko kaze da je to zdravo!

I ponovicu ako treba jos milion puta... BOLESNICI!!!

@ zabica i IRA
aj ti meni odgovori direktno, sto je normalno sexati se sa drugom osobom u prisustvu vase ljubavi.
Valjda je sex oduvek vazio za nesto intimno i vezano samo za osobe koje gaje velike emocije prema drugoj osobi. Znaci po vama je sad normalno da vas izbambusa neko drugi, a sve to na ochi vase ljubavi.
Molim vas ljudi upotrebite malo vise reci ili nemamo dalje sta da raspravljamo.
Vi samo kazete to je okej i to je okej i to je sasvim normalan odnos u toku noci.

Back