Svileni negliže

Таква је била моја мајка, једну од тих хаљина сам сачувала за успомену, личи на вечерњу хаљину...све су биле такве, не класични пењоари.
Али она је за све прилике била скоцкана...не знам како је стизала.
Троје деце, три смене, она увек насмејана и скоцкана, а свима стигне да угоди.
Мислим да је зато тако рано и сагорела.
Поучена овим искуством, ја угађам и себи, хеланке су закон :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Мултитаскинг или мултипрактик :lol:

Znači ipak ih ima. :lol:

Meni su tvoje teme baš zato zanimljive, što su van formata žene koje koja je podigla troje i koja sad treba drugima sasvim očekivano da objašnjava da je to vrhovna i jedina vrednost.

Ja kao neko ko ne ume da funkcioniše na više polja, bar ne uspešno, :lol: koja je sklona preterivanju i zastranjivanju na jednu stranu, prilično sam se trgla kad pročitah banalnu rečenicu da deca rano odlaze, a mi ostajemo da živimo sa bračnim partnerom. Kao da prvi put čujem. :lol: A kod nas kulturološki duboko usađeno da se živi kao da je obrnuto.

postoji vreme nežnosti za decu
i postoji vreme nežnosti za partnera.
pod uslovom da bude još uvek tu kad se deca raziđu i da bude voljan da reaguje na partnerku koju je u međuvremenu prestao da poznaje
a i ona njega takođe.... dok je simultano čuvala decu i brinula o kosmosu

- - - - - - - - - -

imala je prsluk i salo, za razliku od voljenog.
on kao suvarak, u kosulji, njoj je i sako dao.
ako pricamo o istoj rouz

a i znala je napamet pesmicu o Žozefini

Ali ko je to rekao?
Ta iskljucivost sa kojom citas postove je stvatno cudna. Jos kada ih citiras i „prevedes“ na svoj jezik stvarno se pitam kako ti funkcionise mozak?!
Na ovoj temi se prica o jednom segmentu zivota, ali to ne znaci da se zanemaruju neki drugi i da to drugo ne postoji.

Ako ne vidiš sama neće pomoći ni kada ti citiram, problem je u različitom funkcionisanju mozga.:aha:

Ako ne vidiš sama neće pomoći ni kada ti citiram, problem je u različitom funkcionisanju mozga.:aha:

Nemoj mi nista citirati i prevoditi, please. :lol:

A to o funkcionisanju mozga, to da, slazem se... :)

- - - - - - - - - -

Kako je Rouz preživela na parčetu drveta u ledenoj vodi, na temperaturi ispod nule u mokroj odeći?! Hu da fak nouz...

Grejala ju je ljubav! :mrgreen:

Neka mi Perfi oprosti ovu kratku digresiju, ali bitno je, radi se o svinjama. :mrgreen:

Isli smo u vikendicu na Savi i prvi put sam vodila muza. I kazem mu da na maloj adi preko puta zive svinje na slobodi. Ne pripadaju nikome, hrani ih ko stigne i veoma su umiljate. I odemo camcem da ih vidimo. Cim su nas cule, a nismo bili ni stigli do obale, vec su poskakale u vodu. A i moj muz sa njima. :D
Pliva on, svinje plivaju za njim, scena kao iz nekog filma. :lol:

postoji vreme nežnosti za decu
i postoji vreme nežnosti za partnera.
pod uslovom da bude još uvek tu kad se deca raziđu i da bude voljan da reaguje na partnerku koju je u međuvremenu prestao da poznaje
a i ona njega takođe.... dok je simultano čuvala decu i brinula o kosmosu

- - - - - - - - - -

a i znala je napamet pesmicu o Žozefini
Ma idi bre perfi
Ko ce cekati da se deca razidju
Pa to kod nas traje po 18-19 godina
Kod ovih u gradu i po 25-30
Tacno da se upucas
Kakvo cekanje
Deca su deo porodice i kao takvi odrastaju, a mi imamo svoj partnerski odnos, svoje potrebe i htenja
Uskladiti nije lako, moras biti sebican da bi i sebi ugodio, a ne pretvorio se u krpu

- - - - - - - - - -

Neka mi Perfi oprosti ovu kratku digresiju, ali bitno je, radi se o svinjama. :mrgreen:

Isli smo u vikendicu na Savi i prvi put sam vodila muza. I kazem mu da na maloj adi preko puta zive svinje na slobodi. Ne pripadaju nikome, hrani ih ko stigne i veoma su umiljate. I odemo camcem da ih vidimo. Cim su nas cule, a nismo bili ni stigli do obale, vec su poskakale u vodu. A i moj muz sa njima. :D
Pliva on, svinje plivaju za njim, scena kao iz nekog filma. :lol:

Ahahahahahahahha
Obozavam forum

Na temi o neglizeu dodjosmo do pllivanja sa svinjama
Hit

Ahahahahahaahaha

Ovde je izraz helikopter roditeljstvo upotrebljivan za roditelje koji kao kopci nadleću nad svojom decom vodeći računa o njima u svakom trenutku i na sve potrebne i nepotrebne načine.
Za ove koje sve stižu nemamo još uvek izraz. Izgleda da ta pojava kod nas nije toliko primetna da bi joj se dalo ime. :lol:

- - - - - - - - - -

Kako dođoste do prasetine... :think:
i ovde se izraz upotrebljava za gore pomenuti set oopsesivnih radnji; to je bambi nesto pomesala :lol: cak i deca u skoli u okviru predmeta prezentacija i kompetencija imaju temu analizu i konsekvence peha da im se desi bas takav roditelj.

Ko je rekao prasetina :jede:

- - - - - - - - - -

Jesmo opet zaključili kako nam deca unistise brak jer nemamo vremena za muza zenu
Da spojite dve teme pa da se razidjemo mi kojima deca nisu prepreka

- - - - - - - - - -

Ili nedostatak neglizea
Ili wtf svih stvari koje mogu a def ne moraju da uticu

znam ali princip je da svakog otvarača teme prvo klistiraju, onda mu isperu želudac, i za finiš ga pošalju na lobotomiju :lol:

Ako bi ga prvo lobotomizirali, klistiranje i ispiranje želuca bi izgubili svaku draž.
Daklem, tako treba :cool:

- - - - - - - - - -

nekim ženama duupe mož da nađeš žmureći:lol:
:

Nekima ne možeš dupe da promašiš koliko god da se trudiš. :(

Ne razumem tu potrebu da se život i vrednost žene svede samo na krevetske vratolomije, kao da sve ostalo ne vredi ni pare.I to je deo života kao i svaki drugi, sve se lepo sklapa u funkcionalnu i zadovoljnu celinu. Nekad odjednom, nekad jedno za drugim...dok su svi zadovoljni i srećni ružno je reći da te njihov život rastužuje.

Vratolomije u kuhinji su jednako poželjne i cenjene kao one u krevetu, pitaj bilo kog forumaša ako meni ne veruješ.

o6ctpqsalaevqkc.jpg

Јуу, ево почели и мушки да се каче :zper:

Могао си мало и да чупнеш те длачице, Коњу...

Јуу, ево почели и мушки да се каче :zper:

Могао си мало и да чупнеш те длачице, Коњу...

Ne vredi.. TSH FT4 :P

Ako nekom smeta nek povuče Konja za rep..

- - - - - - - - - -

nemam nagliže tako da se neću ni kačiti :lol:

Nemaš negliže? Sad kad se okače svi na tebe...

Back