- Poruka
- 3.468
Mislim, kako žena da se oseća poželjnom u kecelji i kuhinji?
Ima nacina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eto, a ima i vruć lebac na stolu
A saće i poštar da se pojavi![]()

Eto, a ima i vruć lebac na stolu
A saće i poštar da se pojavi da donese ček od penzije![]()

Meni se fotografija ne dopada, nije mi ni seksi.
Gledam juče u gradu dok sam čekala na semaforu, žena u miniću, nikako joj ne stoji, ni građi, ni hodu, ni godinama a nije ni lepo uklopljeno, i razmišljam kako smo različiti, ona se oseća poželjno i seksi a meni se ni najmanje ne dopada. I vidim tipa, oči mu ispadoše za njom, stao čovek, ne mrda...pa se okreće više puta...Znači, svako se nekome dopada, svi smo seksi i poželjni, svaka roba ima kupca.![]()

Гледала сам ону листу најлепших жена света. И најлепших Српкиња. Лично бих то претумбала али то је по укусу већине испитаника...
Htela sam reći možemo mi ovde davati savete kako treba ovako ili onako, da volimo da smo uvek doterane i da takve sigurno i jesmo, sve je to relativno. Nečija doteranost meni ne leži, ne nalazim to lepim, a neko bi se obučen kao ja osećao katastrofalno.
А и до толеранције мана је. Некада нам нешто толико смета и толико нас одбија да џабе све друго.
Ако причамо о женама, мени су одбојни зуб преко зуба, онда вилица као код ајкуле, склоност подваљку, бундевасто лице и обли, једри образи... И то ми засени све оно лепо што та особа има. А неком се све то баш свиђа. И то је у реду. Наопако да се свима све допада.
Sigurna sam da je tako. Da bi žena bila seksi pod uslovom da uopšte želi da bude mozak mora da joj radi drugačije...suknja iznad kolena nije presudna iako muškarcima služi kao udica broj jedan jer su manje više svi osetljivi na vizuelnu provokaciju.
- - - - - - - - - -
I ja isto
Izbacila bih Jelicu Sretenović za početak
Sve smo se razumele. Tema nije bila zamišljena da nekoga uvredi. Izvini ako ti nešto nije bilo potaman.
- - - - - - - - - -
Ne mogu da nađem onaj link za lepe srpkinje Imaš li?
Sve smo se razumele. Tema nije bila zamišljena da nekoga uvredi. Izvini ako ti nešto nije bilo potaman.
Мени је и Неда Арнерић јако одбојна.
Додала бих Љиљану Лашић и још неке.
А Радмила Живковић ми је била боговски лепа. Штета што се угојила.
- - - - - - - - - -
Немам.
За жене света и Грејс Кели сам сагласна. Али бих опет неке скинула а неке додала.
pod uslovom da uopšte zalazi na takva mesta.А и до толеранције мана је. Некада нам нешто толико смета и толико нас одбија да џабе све друго.
Ако причамо о женама, мени су одбојни зуб преко зуба, онда вилица као код ајкуле, склоност подваљку, бундевасто лице и обли, једри образи... И то ми засени све оно лепо што та особа има. А неком се све то баш свиђа. И то је у реду. Наопако да се свима све допада.