Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.221
Pa jel hoćeš da ti prasetina bude masna? Jel to hoćeš? Jel to hoćeš?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto te je rastužio prizor zdravog, veselog i energičnog deteta koje proždire svaki minut roditeljskog dana tokom svog budnog vremena?
Ti si temu postavila tako. Nisi pitala kako se posvećujemo partneru u retkim momentima slobodnog vremena, uveče u smiraj dana ili vikendom kad se razgužvamo makar od poslovnih obaveza. Ne, pitala si čime to održavamo plamen u braku 24/7?
Ja ga ne mogu održavati u svilenom negližeu niti u pantalonama na crtu prosto iz praktičnih razloga, jgba, dvogodišnjaci najveći deo svog vremena jesu musavi, što od hrane, što od bojica što od slina.
Faza i kao takva će proći, žmu ako je valjan će me želeti i u majici umrljanoj bananom, a ako neće - široko mu polje, neću ga zadržavati.
Ima ko voli masno, veliko, debelo, da preliva....sta cemo s tim neljudima, sta?!

Koji su to ljidi, koji?!
Zašto te je rastužio prizor zdravog, veselog i energičnog deteta koje proždire svaki minut roditeljskog dana tokom svog budnog vremena?
Ti si temu postavila tako. Nisi pitala kako se posvećujemo partneru u retkim momentima slobodnog vremena, uveče u smiraj dana ili vikendom kad se razgužvamo makar od poslovnih obaveza. Ne, pitala si čime to održavamo plamen u braku 24/7?
Ja ga ne mogu održavati u svilenom negližeu niti u pantalonama na crtu prosto iz praktičnih razloga, jgba, dvogodišnjaci najveći deo svog vremena jesu musavi, što od hrane, što od bojica što od slina.
Faza i kao takva će proći, žmu ako je valjan će me želeti i u majici umrljanoj bananom, a ako neće - široko mu polje, neću ga zadržavati.
Te ostale karaju se sa njihovim muzevima i smeju im se iza ledja...
...prljav svet, prljav svet!![]()

Koji su to ljidi, koji?!
sto s eljutis, stugos je prvi pomenuo prase...a ja odmah dobijem asocijaciju na lepo i toplo iz rerne, kako se topi u ustima.![]()

sto s eljutis, stugos je prvi pomenuo prase...a ja odmah dobijem asocijaciju na lepo i toplo iz rerne, kako se topi u ustima.![]()

Ово је друга теме... Овде у "рерни" не треба да се топи него шири и пулсира![]()

Kakva prasetina iz rerne jbt... prasetina je samo ona vruća iz furune![]()

koliko puta smo culi - ostavio onakvu zenu (vrh zenu), zbog one (neka sto nije vrh), tako da ja mislim da i karakter ima uticaja...a na kraju krajeva dolazi do zamora materijala, jer ljudi ne zaboravimo nisu monogamna bica dozivotno, nego samo privremeno i uvek je znaimljivo probati nesto novo, novu kozu.

Kao npr. hrskavu, mekanu kožicu sa vruće prasetine.![]()

ne mogu repku da ti dam.![]()

Citam ovo sto pise Lunasa i...ovde postoji izraz (bukvalan prevod) „helihopter mama“. To su mame koje sve sa lakocom stizu. Deca su im uvek uredna, poslusna, laka za gajenje, one uvek top doterane, kuca blista, uvek su nasmejane, stignu i u pozoriste, na izlozbu, koncert, vode bogat socijalni zivot, angazuju se i oko drugih, pa ove ostale kojih je mnogo vise dobiju kompleks nesposobnjakovicki...![]()

Da se vratimo na temu.
Secate li se onih kucnih haljina na preklop? Da li to jos neko nosi?
Mojoj baki je to bio glavni odevni predmet. Nisu bile ruzne. Bas na protiv. Raznih boja, duge, od lepih, mekanih materijala.
Baka mi je nekako najvise ostala u secanju u takvoj garderobi.
Ili kada se vrati od frizera, a isla je jednom nedeljno, pa je sva srecna i nasmejana.
To je ta stara garda koja je veliki znacaj polagala kosi, sto je zapravo znacilo da svaka dlaka mora uredno da stoji na svom mestu...![]()

Ovde je izraz helikopter roditeljstvo upotrebljivan za roditelje koji kao kopci nadleću nad svojom decom vodeći računa o njima u svakom trenutku i na sve potrebne i nepotrebne načine.
Za ove koje sve stižu nemamo još uvek izraz. Izgleda da ta pojava kod nas nije toliko primetna da bi joj se dalo ime.
- - - - - - - - - -
Kako dođoste do prasetine...![]()

Da se vratimo na temu.
Secate li se onih kucnih haljina na preklop? Da li to jos neko nosi?
Mojoj baki je to bio glavni odevni predmet. Nisu bile ruzne. Bas na protiv. Raznih boja, duge, od lepih, mekanih materijala.
Baka mi je nekako najvise ostala u secanju u takvoj garderobi.
Ili kada se vrati od frizera, a isla je jednom nedeljno, pa je sva srecna i nasmejana.
To je ta stara garda koja je veliki znacaj polagala kosi, sto je zapravo znacilo da svaka dlaka mora uredno da stoji na svom mestu...![]()

Sjajan ti je odbrambeni mehanizam takav je bio i moj
Rastužila sam se jer sam se setila sebe iz tog perioda a i ti ćeš se rastužiti isto kad ti deca porastu a ti omatoriš...
onda ćeš moći da nosiš sv.ngl jer ti deca neće stavljati masne ručice na njega biće negde sa svojim vršnjacima ko zna gde....
ali ćeš biti i setna što je to vreme tako odjednom prošlo jer nešto dobiješ u životu a nešto ti uzmu.....
tako da ima puno razloga što se ja rastužim nije to zato što si ti jadna nego zato što je taj prizor koji si opisala bio vrlo jasan pred mojim očima i izazvao jednu lepu emociju.
koja je sklona preterivanju i zastranjivanju na jednu stranu, prilično sam se trgla kad pročitah banalnu rečenicu da deca rano odlaze, a mi ostajemo da živimo sa bračnim partnerom. Kao da prvi put čujem.
A kod nas kulturološki duboko usađeno da se živi kao da je obrnuto.