Svileni negliže

pa da muzic nije cepao, ne bi nosile pocepano. :lol:

ne znam, ja bih odlepila kada bih morala da budem sredjana i u kuci svaki dan, dodjem mrtva umorna i da ostanem sa sminkom i umesto patofna da nosim stikle i da ne mogu da se raskomotim.

ne pricam da treba nositi iscepano, ali meni je udobnije u mekanoj trenerci i sirokom duksu, nego u necemu za napolje.
misliš ovako :lol:
62b9ef24997155.5604b474f2542.jpg

ne, ta krajnost ne. pogrešno si shvatila.

- - - - - - - - - -

neki muškarci kažu
kad je vidim umotanu u šatorsko krilo nije mi više ni do čega a ponajmanje do sexa.
neke žene misle
ćuti izvukla sam se večeras, sutra ću opet da obučem istu kombinaciju :lol:

ne teraj preko granice dobrog ukusa. nije bilo govora o higijeni i pranju ruku to smo nadam se savladali u osnovnoj školi
bilo je reči o vizuelnom nadražaju.
imaš li ga ti i šta provocira taj osećaj

ako je neupadljivost poželjna da li to znači sledeće

mi ćemo biti neutralne i neupadljive pa ako nas se muškarci sete, sete nas se:lol:

čime ti zainteresuješ svog partnera i daš mu do znanja da ga želiš?

Pa kad su ljudi dugo zajedno njima ne treba mnogo, poznaju se. Jedne nedelje nisam imala volju da kuvam, i već sam smislila gde ćemo na ručak. Krenula sam ka mm da mu to saopštim , i pre nego što sam išta rekla rekao mi je "u taj neću da idem, znaš da ih ne volim".:rotf:

Poslednja izmena:
svileni neglize
da mi pridje blize

veliki dzak
da mu padne mrak

:mrgreen:

mozda se igramo seno, slama, pa je jelek pozeljan? :lol:

mala cobanica?

mala seljancica?

nista od igrica?

a kako su nekada zene bile bez neglizea, pokrivene, a svi se vatali izmedju sebe.

ovo o cemu Bogi pise meni vise lici na sadrzaj erotskih trilera, u kojima zanosna palvusa na stiklama zavodi nekog lika, onda ga upuca, u medjuvremenu se kresnu par puta i tako to...
dodavanje gacica ispod stola u mom mozgu izaziva toliko neprijatnih pitanja, od toga kako ikome uspe da se diskretno migolji dok ih ne skine pa do higijene tj kako cu na kafansku stolicu bez gaca..
i zamisljam izraz lica svog coveka, kome ispod stola senzualno dodajem upravo skinuti donji ves, pa lol

al super ko sve to ume, a verujem da ima dosta takvih zena. :)
seks je vazan, seks je malter, ljubav su cigle...nekada bude skrajnut zbog okolnosti, problema, navike, klimaksa, problematicnih potomaka- tinejdzera, ali ne bi valjalo da to predje u trajno stanje. ovo o cemu pise moja draga poostavljacica teme je meni skroz ok. plus, mislim da je svileni neglize mnogo seksi. zapravo, vise tera zenu da se oseti seksi i pozeljnom, a ona ce to vec preneti na muskarca/zenu ili koga god. :)
i nikada, nikada, ne sme da se podrazumeva partnerova seksualna odanost

na kome je da se vise trudi? na oboma, mislim, iako je tradicionalna uloga zene da ona bude ta koja ce zavoditi i mamiti, a on se, kao tigar, bacati na nju.

Pa kad su ljudi dugo zajedno njima ne treba mnogo, poznaju se. Jedne nedelje nisam imala volju da kuvam, i već sam smislila gde ćemo na ručak. Krenula sam ka mm da mu to saopštim , i pre nego što sam išta rekla rekao mi je "u taj neću da idem, znaš da ih ne volim".:rotf:

:hahaha:
Pa ti probaj da ga slazes ili sakrijes nesto od njega....
Ja po koracima u hodniku znam kad ide i kako je raspolozena...

ovo o cemu Bogi pise meni vise lici na sadrzaj erotskih trilera, u kojima zanosna palvusa na stiklama zavodi nekog lika, onda ga upuca, u medjuvremenu se kresnu par puta i tako to...
dodavanje gacica ispod stola u mom mozgu izaziva toliko neprijatnih pitanja, od toga kako ikome uspe da se diskretno migolji dok ih ne skine pa do higijene tj kako cu na kafansku stolicu bez gaca..
i zamisljam izraz lica svog coveka, kome ispod stola senzualno dodajem upravo skinuti donji ves, pa lol

seks je vazan, seks je malter, ljubav su cigle...nekada bude skrajnut zbog okolnosti, problema, navike, klimaksa, problematicnih potomaka- tinejdzera, ali ne bi valjalo da to predje u trajno stanje. ovo o cemu pise moja draga poostavljacica teme je meni skroz ok. plus, mislim da je svileni neglize mnogo seksi. zapravo, vise tera zenu da se oseti seksi i pozeljnom, a ona ce to vec preneti na muskarca/zenu ili koga god. :)

na kome je da se vise trudi? na oboma, mislim, iako je tradicionalna uloga zene da ona bude ta koja ce zavoditi i mamiti, a on se, kao tigar, bacati na nju.

:heart:

odes do wc skines gackaronke ubacis ih u torbicu i kad se vratis, munes mu gackaronke u ruke. :lol:

Ne moze reputacija Veji, ali to je to. :)
Kad se zena sama oseti zavodljivom i privlacnom to dalje jednostavno zraci iz nje.
E sad, neko ce se i u trenerci osecati zavodljivo. I jeste, zena ako je lepa onda je lepa i u nekom obicnom izdanju, ali doterana (a tu im raznih nivoa doterivanja) je ipak lepsa.
Moj muz mene posebno voli jutarnje rascupanu, ali znam, vidim i osetim koliko ga privlacim kada se bas sredim.
To su te neke male, fine razlike koje garderoba ponekad ucini.

Back