Svileni negliže

Чекај, бре, а што је само жена та која треба да заводи?
Како ће он мене да заведе?
Ми себи не можемо да приуштимо димије, али они могу да шетају како хоће...
Не свиђа ми се ово.
Да чујем мушке, шта ви радите да заведете и одобровољите своје жене?

Pa bar sam ja rekao nekoliko puta.
Uopste nije bitno u cemu se setas (da je to pristojno i cisto se podrazumeva).
Ali poklanjati paznju jedno drugom-je uglavnom resenje.Cicak je to najbolje objasnila,da ne ponavljam.
Sta ima lose u tome da dok je ona naprimer pored sporeta ili sudopere pridjem i prosto je zagrlim,onako na momenat?
Ili ona mene,ja isto tako ne bezim od kuhinje,sudopere..itd.
Umem cesto da kupim cvet ili neku sitnicu ako znam da ce joj se svideti,bez razloga i povoda.Izmasiram ramena ili stopala kad je umorna.
Ljudi,milion stvari moze da se uradi u vezi/braku jedno za drugo,ako imate zelju ili volju.

Не свиђа ми се ово.

Mislila sam da se nikada nećete setiti da pitate:lol:
Jednako je važno da oboje budu pristojni.

Molila sam ih da se uključe ali imamo samo par muških odgovora na tu temu.

Pa bogi nije to uvek resenje
Mozda postoji razlog sto je izgubila volju
Treba se potruditi

Има жена и које не воле секс. Којима је то буквално брачна дужност.
Има и мушкараца.
Треба да буду заједно људи који имају исте потребе. Ако се нађу две особе које немају потребу за сексом- одлично. Ако неко временом изгуби, ред је да пусти оног другог да нађе задовољство.
Шта може мени, као жени, да убије вољу? Он. Ако ми се смучи као биће и особа. Ако је до тога дошло нема поправке. И обрнуто, наравно. Ако га код мене више ствари иритира него привлачи, ако ме трпи (из неког разлога) то је довољно понижавајуће. Нема назад. Само напред, свако са неким новим.

Има жена и које не воле секс. Којима је то буквално брачна дужност.
Има и мушкараца.
Треба да буду заједно људи који имају исте потребе. Ако се нађу две особе које немају потребу за сексом- одлично. Ако неко временом изгуби, ред је да пусти оног другог да нађе задовољство.
Шта може мени, као жени, да убије вољу? Он. Ако ми се смучи као биће и особа. Ако је до тога дошло нема поправке. И обрнуто, наравно. Ако га код мене више ствари иритира него привлачи, ако ме трпи (из неког разлога) то је довољно понижавајуће. Нема назад. Само напред, свако са неким новим.

Dužnost, da.

A onda počnu šlajfovati i u obaveznom delu programa....

navuku helanke đemper i jelek i sigurne su da ih dasa neće gnjaviti:lol:

Ионако, временом се не мењаш само ти. Мења се и он. Ако суштина остаје, то је то. Ако нам се те промене не допадају одлазимо свако својим путем.
А за дуг однос верујем да има доста и у оном "кредиту" с почетка :) Када је однос прави, једно друго видите онаквима какви сте били некада. И солидарно придржавате једно другоме оно што почиње да виси :lol:

- - - - - - - - - -

Dužnost, da.

A onda počnu šlajfovati i u obaveznom delu programa....

navuku helanke đemper i jelek i sigurne su da ih dasa neće gnjaviti:lol:

Гњавиће неку другу. То су они бракови из интереса. Добија шта јој треба, а нема много посла са њим.

Izazovnost kod žene nije neophodo istaknuti halterima i štiklama u kerevetu...
to se valjda radi mnogo pre nego što uđeš u taj isti krevet

ne može žena da se šeta po kući ko klošar
a onda se odjednom obuče u sexi gaćke i pretvori se u poželjnu ženku za one stvari :lol:

- - - - - - - - - -

Misliš dovoljan vam je Pogledajte prilog 541477

a pa lepo je to samo nek miriše na čisto.
Ipak nema potrebe da sa takvom kiselinom uzvraćaš post.
Nemam ja ništa protiv svako sebi ume da uredi život onako kako mu odgovara

nekim ljudima vizuelni momenat nije važan ali ja ih zbog toga ne tretiram ko mentole.

- - - - - - - - - -

Nema sredine:cry:

ceo zivot je u sredini zapravo :aha:

Meni takav razvoj teme liči na pljuvanje po onima koji nisu u seksualno izazovnoj odeći, jer su onda sigurno srozani, flekavi i zapušteni, ili pak žive neki osrednji život bez boje, ukusa i mirisa. Uglavnom sve jad i beda. :aha:

Ali šta je onda to što te pokreće. Dobra duša ili intelektualno poklapanje ili ljubav prema klasičnoj muzici...šta spaja ljude posle deset dvadeset godina u braku?

*Urednost iz našeg ugla ima veliku vrednost.
Iz ugla nekih muškaraca a i nekih žena takođe nema baš presudni uticaj
Kad razmislim
Iste stvari nas spajaju plus nove
Isti pogledi i zelje od zivota, plus deca, i plus dobar sex, koji je sa godinama sve bolji
Tacno mi bude smesno ono sto smo radili na pocetku veze ;)
Pa valjda je bitno i da se ja dobro osećam u svojoj koži, meni bi npr.halteri i štikle smetali, bila bih sama sebi smešna jer to nisam ja. Nema pravila, ne može se tvrditi da je žena poželjna samo kada je izazovno obučena.
Niko to ne tvrdi
Ali kad pitas muskarce, cuces da im to raspiruje mastu i duboko im se ureze u secanje

I to sto bi tebi smetali znaci da ti to nikad ne bi uradila za svog muskarca?
Pritom ni ne znas sta bi i da li bi to izazvalo i kod tebe nesto, vec osudjujes onako na slepo
Bez zelje da vidis da li bi to tvom muskarcu prijalo, a kad nesto njemu prija i uziva u tome, to neminovno vodi i ka tvom uzitku
Gledamo se dodirujemo i ljubimo zato što se sviđamo jedno drugom.
Da li bi ti se svideo muž da se posle 14 godina pretvorio u čiču?
Da li bi imala želju da ga dodiruješ na svakom koraku po uflekanoj širokoj majci koju nosi po kući, na primer?
Pa ja ne volim starije muskarce.
Volim ovog mog sa kojim zajedno starim
I ne , nikako uflekan, sem kad radi nesto fizicki, i tad ga volim i privlaci me
Ali da, volim sto je sredjen uvek i vodi racuna o svom fizickom izgledu

Cak i ti fizicki poslovi, kod muskaraca koji vode racuna nece izgledati prljavo
Не свиђа ми се ово.

Ja za mm samo da se izjasnim da me zavodi i trudi se
Cak vise nego ja :)

Nema to veze sa odećom, baš nikakve. Kojem je ipak bitna odeća, primetiće je i na drugoj ženi.:lol:

Napisano nije tačno.

Mislim da način odevanja žene u kućnom režimu u velikoj meri ukazuje na status koji partner uživa. Ili pak pati.

Zarozana u intimi poručuje partneru ili partnerki da ih do te mere demotiviše, za apsolutno sve, da ne želi da uloži ni trunku napora da mu ili joj pruži podstrek.

Ok, retke 'srećnice' imaju privilegiju da su im partneri osobe od stila koje žive pod parolom - Stojko oči nema - ali cenim da je većina od 53,9% minimum veoma osetljiva na vizuelni nadražaj.

Napisano nije tačno.

Mislim da način odevanja žene u kućnom režimu u velikoj meri ukazuje na status koji partner uživa. Ili pak pati.

Zarozana u intimi poručuje partneru ili partnerki da ih do te mere demotiviše, za apsolutno sve, da ne želi da uloži ni trunku napora da mu ili joj pruži podstrek.

Ok, retke 'srećnice' imaju privilegiju da su im partneri osobe od stila koje žive pod parolom - Stojko oči nema - ali cenim da je većina od 53,9% minimum veoma osetljiva na vizuelni nadražaj.

Evo ti zarozane devojke, u prevelikom džemeperu, sa neurednom frizurom, kratkim noktima. Baš je gadna i nepoželjna, zar ne?

Pogledajte prilog 541491

Meni takav razvoj teme liči na pljuvanje po onima koji nisu u seksualno izazovnoj odeći, jer su onda sigurno srozani, flekavi i zapušteni, ili pak žive neki osrednji život bez boje, ukusa i mirisa. Uglavnom sve jad i beda. :aha:

pogrešno si shvatila. nije pljuvanje ni u podsvesnoj nameri već potreba da shvatim šta ljudima posle mnogo godina zajedničkog života održava plamen

- - - - - - - - - -

I u kucnom izdanju volim da lepo izgledam.
Pa to. Prvo zbog sebe a onda ,možda, i zbog svog dragog....:lol:
:heart:

Napisano nije tačno.

Dobro došo na temu Grušenko.
Ali evo skoro svi na temi su se izjasnili da ,stojko nema oči, i da im nije važno kakvo im je kućno izdanje jer ih je nešto drugo vezalo za partnera

znam neke starije gospođe koje su imale novi paket veša za kod lekara za na poso
za muža u kući nosilo se cepano i staro pa rekoh da pitam da li stvarno mora tako?

Ponekad imam utisak da se ljudi plase da budu okarakterisani kao povrsni ili sujetni, a uzivanje u sopstvenom ili tudjem izgledu i negovanje tog izgleda su po meni jedan sasvim normalan deo ljudskog bica. U moru nekih drugih nasih delova... :)

Ali otkud vam ideja da žena ne može da bude zadovoljna svojim izgledom u povećem džemperu i helankama kad je kod kuće? Da taj način oblačenja nije lep za posmatrača sa strane? Da ona nije negovana i uredna?

- - - - - - - - - -

Ali evo skoro svi na temi su se izjasnili da ,stojko nema oči, i da im nije važno kakvo im je kućno izdanje jer ih je nešto drugo vezalo za partnera

znam neke starije gospođe koje su imale novi paket veša za kod lekara za na poso
za muža u kući nosilo se cepano i staro pa rekoh da pitam da li stvarno mora tako?

Kad skretanje pažnje pri upoznavanju i na početku veze nije imalo akcenat na seksualno izazovnoj odeći, zašto bi to kasnije moglo/trebalo da postane sredstvo za zadržavanjem?

- - - - - - - - - -

Ovo mi liči na one generalizacije da su samo nalakirani nokti lepi i uredni, ostale su zapuštene prljavuše.

pa da muzic nije cepao, ne bi nosile pocepano. :lol:

ne znam, ja bih odlepila kada bih morala da budem sredjana i u kuci svaki dan, dodjem mrtva umorna i da ostanem sa sminkom i umesto patofna da nosim stikle i da ne mogu da se raskomotim.

ne pricam da treba nositi iscepano, ali meni je udobnije u mekanoj trenerci i sirokom duksu, nego u necemu za napolje.

Ponekad imam utisak da se ljudi plase da budu okarakterisani kao povrsni ili sujetni, a uzivanje u sopstvenom ili tudjem izgledu i negovanje tog izgleda su po meni jedan sasvim normalan deo ljudskog bica. U moru nekih drugih nasih delova... :)

Samo se ne sme izgubiti iz vida da stil oblačenja koji mi negujemo nije univerzalan, nekome se sviđa, nekome ne.

Ali otkud vam ideja da žena ne može da bude zadovoljna svojim izgledom u povećem džemperu i helankama kad je kod kuće? Da taj način oblačenja nije lep za posmatrača sa strane? Da ona nije negovana i uredna?

- - - - - - - - - -

Kad skretanje pažnje pri upoznavanju i na početku veze nije imalo akcenat na seksualno izazovnoj odeći, zašto bi to kasnije moglo/trebalo da postane sredstvo za zadržavanjem?

- - - - - - - - - -

Ovo mi liči na one generalizacije da su samo nalakirani nokti lepi i uredni, ostale su zapuštene prljavuše.

ne teraj preko granice dobrog ukusa. nije bilo govora o higijeni i pranju ruku to smo nadam se savladali u osnovnoj školi
bilo je reči o vizuelnom nadražaju.
imaš li ga ti i šta provocira taj osećaj

ako je neupadljivost poželjna da li to znači sledeće

mi ćemo biti neutralne i neupadljive pa ako nas se muškarci sete, sete nas se:lol:

čime ti zainteresuješ svog partnera i daš mu do znanja da ga želiš?

Back