Svileni negliže

Sta ga sastavlja?
Opet mi, i rad na nasem odnosu. Koji podrazumeva i trud na polju intime. Ako si zainteresovana za svog muza/partnera cinices stvari koje voli a on ce zauzvrat biti veoma zahvalan i obratno.
Dobrim sexom se cuva mir u kuci, zivci, brak, odnos, osmeh na licu ;)

Ovo je fino čuti da rad na odnosu koji podrazumeva trud na polju intime može da sačuva vezu, ali šta to žene i muškarci rade da bi sačuvali vezu?
Kako se to čuva veza a da pri tom ostane u funkciji jer se dobrim sexom čuva mir u kući a do dobrog sexa se dolazi kroz dobru vezu. Znači skoro pa lavirint.

Šta radimo na polju intime i kako radimo na našem odnosu.

On je zahvalan što je jeo šne nokle posle ručka pa časti ženu jednim sexom.
Ona je zadovoljna što je dobila parfem za valentinovo pa časti muža jednim sexom.
jel to?

Reci ti meni onda koja je razlika?

Jesi sigurna da se tvoj muz nikad nije uzbudio od pogleda na neku devojku?
Ko to uopste moze da garantuje za bilo koga? ;)

Tu smo zatvorile krug o svilenom negližeu, možemo da krenemo ispočetka :lol:
Nema to veze sa odećom, baš nikakve. Kojem je ipak bitna odeća, primetiće je i na drugoj ženi.:lol:

Pa normalno da ce primetiti
Nije umro ako se ozenio/ima vezu.

Jezim se od frikova kojima nijedna nije kao ja :roll:

Mm to cesto prokomentarise u sali dok odmerava druge zene, “Ma nije ti do kolena. Pi fuj bljak be.” :lol:

Aj da se uključim, pa da idem da gledam seriju.

Ne volim negliže.
Lepoj ženi ne treba, ružnoj ne pomaže.

Od ovoga što pisaste na dve strane, bogiju bih dao repku za skoro svaki post, pošto mogu za samo jedan daću za onu "dugu majicu bez gaća".
Ma ne mogu ni za to, "Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 86bogomoljka."
A žena u kući treba da bude obučena kako joj je udobno. Ako će već da oblači neki sexy veš, neka ga obuče kad izadjemo negde, pa da nestrpljivo čekam da krenemo kući, :lol: da joj virkam pod suknju i pipkam je ispod stola :per:

Hvala na uključenju
Samo ako dozvoliš da prokomentarišem.

Na početku posta kažeš da ne voliš a na kraju da ipak jedva čekaš da virneš ispod suknje znači da možda štopuješ svoj seksualni impuls i samo kad partnerka obuče seksi veš znači da je spremna za fizičku ljubav

Znači nije u pitanju hepi aur jednom mesečno ili jednom kvartalno
Nisam imala na umu da vas ispitujem kako lovite jednokratno priliku za sex to me ne interesuje već me zanima kako ono što pominje Čičak a ne zna da objasni

kako čuvate vaš seksualni život od raspada konstantno i kakve ste navike uspostavili da se vaš partner ne bi osetio zapostavljeno i uvređeno.
Mene bi da sam muško uvredilo kada bi moja žena svakog dana šetala po kući obučena u dimije.

- - - - - - - - - -

mmmm šne nokle..

:ljub:
mmm konj na belom princu

Poslednja izmena:
Ovo je fino čuti da rad na odnosu koji podrazumeva trud na polju intime može da sačuva vezu, ali šta to žene i muškarci rade da bi sačuvali vezu?
Kako se to čuva veza a da pri tom ostane u funkciji jer se dobrim sexom čuva mir u kući a do dobrog sexa se dolazi kroz dobru vezu. Znači skoro pa lavirint.

Ona je zadovoljna što je dobila parfem za valentinovo pa časti muža jednim sexom.
jel to?

Па нема ту рецепта. Или имате потребу једно за другим или немате. Некада ћете разменити поруке на послу због којих ћете шчепати једно друго чим затворите врата стана или још на степеништу. Некада ће ти он прићи док чепркаш по кухињи, и када осетиш његов дах и угриз на врату оставићеш све, гориш ти, нека гори и јело :lol: Некада ћеш намерно огрнута у пешкир брисати прашину баш када он гледа ТВ а пешкир ће случајно :lol: да склизне и онда креће ваш програм. Некада ћете изаћи а ти ћеш му испод стола додати гаћице. Некада ћеш му баш када знаш да је на састанку послати голишаву фотку, не мора увек бити сконцентрисан на посао :lol: Некада ћеш му у секси вешу отворити врата. Некада ћете се обоје немарно завући под покривач, али ако рука једног крене по оном другом, чак и да му у почетку није до мажења, ускоро ће бити. :)
Просто, или има еротске енергије међу вама или нема.

Hvala na uključenju

Na početku posta kažeš da ne voliš a na kraju da ipak jedva čekaš da virneš ispod suknje znači ipak negde da štopuješ svoj seksualni impuls i samo kad partnerka obuče seksi veš znači da je spremna za fizičku ljubav

Nisam imala na umu da vas ispitujem kako lovite jednokratno priliku za sex to me ne interesuje već me zanima kako ono što pominje Čičak a ne zna da objasni

kako čuvate vaš seksualni život od raspada konstantno i kakve ste navike uspostavili da se vaš partner ne bi osetio zapostavljeno i uvređeno.
Mene bi da sam muško uvredilo kada bi moja žena svakog dana šetala po kući obučena u dimije.

Ti misliš da žena ne može da bude seksualno privlačna ukoliko nema na sebi seksualno izazovnu odeću?

Ne svileni negliže je samo sinonim za seksualnu kariku koja drži dvoje na liniji želje za vođenjem ljubavi

Inače Može da bude i šatorsko krilo ako vas to pali...

Nije u pitanju taj mali grešni svileni komad tkanine već ono što sam inicijalno pitala u uvodnom postu
koliko izgled i oblačenj u kući utiče na bliskost partnera i želju za seksom?

Ne svileni negliže je samo sinonim za seksualnu kariku koja drži dvoje na liniji želje za vođenjem ljubavi

Inače Može da bude i šatorsko krilo ako vas to pali...

Nije u pitanju taj mali grešni svileni komad tkanine već ono što sam inicijalno pitala u uvodnom postu
koliko izgled i oblačenj u kući utiče na bliskost partnera i želju za seksom?

Mislim da je najlepše kad uopšte ne utiče. Pri tom se podrazumeva urednost, da ne bi sad otišla tema na flekavost i srozanost

Па нема ту рецепта. Или имате потребу једно за другим или немате. Некада ћете разменити поруке на послу због којих ћете шчепати једно друго чим затворите врата стана или још на степеништу. Некада ће ти он прићи док чепркаш по кухињи, и када осетиш његов дах и угриз на врату оставићеш све, гориш ти, нека гори и јело :lol: Некада ћеш намерно огрнута у пешкир брисати прашину баш када он гледа ТВ а пешкир ће случајно :lol: да склизне и онда креће ваш програм. Некада ћете изаћи а ти ћеш му испод стола додати гаћице. Некада ћеш му баш када знаш да је на састанку послати голишаву фотку, не мора увек бити сконцентрисан на посао :lol: Некада ћеш му у секси вешу отворити врата. Некада ћете се обоје немарно завући под покривач, али ако рука једног крене по оном другом, чак и да му у почетку није до мажења, ускоро ће бити. :)
Просто, или има еротске енергије међу вама или нема.

Pitaš li se Bogi kako ljubavni veterani dovataju jedno drugo s vrata i koliko provakcija vizuelnih taktilnih mirišljavih je potrebno da bi došlo do jednog takvog performansa :lol:
Mislim da ipak ima recepta, eto navela si bar nekoliko.
Retke su žene koje imaju volju da zadrže seksualnu pažnju svog muškarca jer kad postanu majke o čemu je pisala Čiki one naprosto više nisu u funkciji kao seksualna bića

jel to?
Radimo tako sto pokazujemo svoja osecanja
Gledamo se. Kuci. Na poslu. U kolima.
Dodirujemo se. Kuci. Na poslu. U kolima. Dok setamo...
Pustamo svoje emocije

Komplimenti. Podizanje raspolozenja i samopouzdanja jedno drugom, neminovno vode do dobrog sexa
A kroz sex se opustamo, relaksiramo, skidamo svakodnevni stres sa ledja(bar neko vreme), i stavljamo sebe i svoje zelje u fokus

Svakodnevnica, rutina, obaveze oko dece, posla, porodice, doma... svakog od nas lagano jedu kako godine odmicu
I ta intima, to nesto samo nase ostaje da tinja i da nas drzi da ne izgubimo kompas i postanemo posesivne zene majke kraljice usmerene samo na druge i kontrolu zaboravljajuci da postojimo i samo kao zene...

Pitaš li se Bogi kako ljubavni veterani dovataju jedno drugo s vrata i koliko provakcija vizuelnih taktilnih mirišljavih je potrebno da bi došlo do jednog takvog performansa :lol:
Mislim da ipak ima recepta, eto navela si bar nekoliko.
Retke su žene koje imaju volju da zadrže seksualnu pažnju svog muškarca jer kad postanu majke o čemu je pisala Čiki one naprosto više nisu u funkciji kao seksualna bića

Па те које немају вољу за сексом ни не треба да се силе. Него да пусте тог мушкарца да буде са неком која има жељу а не која то одрађује и отаљава. Туга.

Mislim da je najlepše kad uopšte ne utiče. Pri tom se podrazumeva urednost, da ne bi sad otišla tema na flekavost i srozanost

Mislim da je nemoguce da ne utice
Moguce je da ti ne obracas paznju na to jer ti brak funkcionise dobro

Kad bi sela i pitala svog muza da te seksualno zamisli u par kucnih izdanja, videla bi koliko je njima bitno ;)

Ali šta je onda to što te pokreće. Dobra duša ili intelektualno poklapanje ili ljubav prema klasičnoj muzici...šta spaja ljude posle deset dvadeset godina u braku?

*Urednost iz našeg ugla ima veliku vrednost.
Iz ugla nekih muškaraca a i nekih žena takođe nema baš presudni uticaj

Па те које немају вољу за сексом ни не треба да се силе. Него да пусте тог мушкарца да буде са неком која има жељу а не која то одрађује и отаљава. Туга.

Jeste tužno ali to isključenje dođe tako spontano da ga svi prihvate kao neminovnost. Jedna stvar spoji ljude.

Posle ih ta ista stvar i razdvoji a oni nemaju pojima zašto

Mislim da je nemoguce da ne utice
Moguce je da ti ne obracas paznju na to jer ti brak funkcionise dobro

Kad bi sela i pitala svog muza da te seksualno zamisli u par kucnih izdanja, videla bi koliko je njima bitno ;)

Pa valjda je bitno i da se ja dobro osećam u svojoj koži, meni bi npr.halteri i štikle smetali, bila bih sama sebi smešna jer to nisam ja. Nema pravila, ne može se tvrditi da je žena poželjna samo kada je izazovno obučena.

Radimo tako sto pokazujemo svoja osecanja
Gledamo se. Kuci. Na poslu. U kolima.
Dodirujemo se. Kuci. Na poslu. U kolima. Dok setamo...
Pustamo svoje emocije

Komplimenti. Podizanje raspolozenja i samopouzdanja jedno drugom, neminovno vode do dobrog sexa
A kroz sex se opustamo, relaksiramo, skidamo svakodnevni stres sa ledja(bar neko vreme), i stavljamo sebe i svoje zelje u fokus

Svakodnevnica, rutina, obaveze oko dece, posla, porodice, doma... svakog od nas lagano jedu kako godine odmicu
I ta intima, to nesto samo nase ostaje da tinja i da nas drzi da ne izgubimo kompas i postanemo posesivne zene majke kraljice usmerene samo na druge i kontrolu zaboravljajuci da postojimo i samo kao zene...

Gledamo se dodirujemo i ljubimo zato što se sviđamo jedno drugom.
Da li bi ti se svideo muž da se posle 14 godina pretvorio u čiču?
Da li bi imala želju da ga dodiruješ na svakom koraku po uflekanoj širokoj majci koju nosi po kući, na primer?

Hvala na uključenju

Na početku posta kažeš da ne voliš a na kraju da ipak jedva čekaš da virneš ispod suknje znači da možda štopuješ svoj seksualni impuls i samo kad partnerka obuče seksi veš znači da je spremna za fizičku ljubav

- - - - - - - - - -

:ljub:
mmm konj na belom princu

Чекај, бре, а што је само жена та која треба да заводи?
Како ће он мене да заведе?
Ми себи не можемо да приуштимо димије, али они могу да шетају како хоће...
Не свиђа ми се ово.
Да чујем мушке, шта ви радите да заведете и одобровољите своје жене?

Gledamo se dodirujemo i ljubimo zato što se sviđamo jedno drugom.
Da li bi ti se svideo muž da se posle 14 godina pretvorio u čiču?
Da li bi imala želju da ga dodiruješ na svakom koraku po uflekanoj širokoj majci koju nosi po kući, na primer?

Kažem ja, nema sredine, samo krajnosti. Večiti Apolon ili uflekan čiča u preširokoj majici. Žena zavodnica u sexi opremi, ili zarozana u razvučenoj trenerci.

Naša mistična Ofidija
Uvek moramo da lovimo ispod radara šta je tela da kaže :lol:

Vec xti put pokusavam da se ukljucim u temu, da pustim svoje emocije...da l da dodirnem svoje desno koleno, levu butku...da zovem nekog da to uradi...da navucem neglize pre, mozda me bujica krene... jer samo gledajuci i citajuci dodje mi da opsujem..
Nzn, nisam pametna, meni dosta da smo uredni i da se volimo...kao takvi, uvek cemo naci put jedno ka drugom...

Vec xti put pokusavam da se ukljucim u temu, da pustim svoje emocije...da l da dodirnem svoje desno koleno, levu butku...da zovem nekog da to uradi...da navucem neglize pre, mozda me bujica krene... jer samo gledajuci i citajuci dodje mi da opsujem..
Nzn, nisam panetna, meni dosta da smo uredni i da se volimo...kao takvi, uvek cemo naci put jedno ka drugom...

Молим лепо...

Pa valjda je bitno i da se ja dobro osećam u svojoj koži, meni bi npr.halteri i štikle smetali, bila bih sama sebi smešna jer to nisam ja. Nema pravila, ne može se tvrditi da je žena poželjna samo kada je izazovno obučena.

Izazovnost kod žene nije neophodo istaknuti halterima i štiklama u kerevetu...
to se valjda radi mnogo pre nego što uđeš u taj isti krevet

ne može žena da se šeta po kući ko klošar
a onda se odjednom obuče u sexi gaćke i pretvori se u poželjnu ženku za one stvari :lol:

- - - - - - - - - -

Nzn, nisam pametna, meni dosta da smo uredni i da se volimo...kao takvi, uvek cemo naci put jedno ka drugom...
Misliš dovoljan vam je
c198_p1831m.jpg

a pa lepo je to samo nek miriše na čisto.
Ipak nema potrebe da sa takvom kiselinom uzvraćaš post.
Nemam ja ništa protiv svako sebi ume da uredi život onako kako mu odgovara

nekim ljudima vizuelni momenat nije važan ali ja ih zbog toga ne tretiram ko mentole.

- - - - - - - - - -

Kažem ja, nema sredine, samo krajnosti. Večiti Apolon ili uflekan čiča u preširokoj majici. Žena zavodnica u sexi opremi, ili zarozana u razvučenoj trenerci.

Nema sredine:cry:

Back