ovo o cemu Bogi pise meni vise lici na sadrzaj erotskih trilera, u kojima zanosna palvusa na stiklama zavodi nekog lika, onda ga upuca, u medjuvremenu se kresnu par puta i tako to...
dodavanje gacica ispod stola u mom mozgu izaziva toliko neprijatnih pitanja, od toga kako ikome uspe da se diskretno migolji dok ih ne skine pa do higijene tj kako cu na kafansku stolicu bez gaca..
i zamisljam izraz lica svog coveka, kome ispod stola senzualno dodajem upravo skinuti donji ves, pa lol
al super ko sve to ume, a verujem da ima dosta takvih zena.
seks je vazan, seks je malter, ljubav su cigle...nekada bude skrajnut zbog okolnosti, problema, navike, klimaksa, problematicnih potomaka- tinejdzera, ali ne bi valjalo da to predje u trajno stanje. ovo o cemu pise moja draga poostavljacica teme je meni skroz ok. plus, mislim da je svileni neglize mnogo seksi. zapravo, vise tera zenu da se oseti seksi i pozeljnom, a ona ce to vec preneti na muskarca/zenu ili koga god.

i nikada, nikada, ne sme da se podrazumeva partnerova seksualna
odanost
na kome je da se vise trudi? na oboma, mislim, iako je tradicionalna uloga zene da ona bude ta koja ce zavoditi i mamiti, a on se, kao tigar, bacati na nju.